Şimdi Ara

NVIDIA Quadro T1000 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 NVIDIA Quadro T1000 Ekran Kartı

NVIDIA Quadro T1000

Ankara'da Elden Satılık

Fiyat 7500 TL küçük pazarlık payı vardır fakat kart dilenci ölücülere satılık değildir

Kart sorunsuz çalışmaktadır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 7500 hey maşallah.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Ocak 2025; 17:9:19 >

• TU117 bazlı alt seviye bir Quadro kart. 1650'den %20 civarı daha kötü. Olması gereken fiyat 3.500 TL civarı, o da güç girişi gerekmediği, SFF bilgisayarlar için tek slot bir kart olarak çalışabileceğinden dolayı yan, en fazla fiyat öyle olur.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

GTX 1650 oyun kartı amd firepro veya Quadro ekran kartlarıyla kıyasla

çizim kartıyla oyun kartını kıyaslaman piyasasını bilmedinin göstergesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

GTX 1650 oyun kartı amd firepro veya Quadro ekran kartlarıyla kıyasla

çizim kartıyla oyun kartını kıyaslaman piyasasını bilmedinin göstergesidir

FP64 limitasyonu kalkışı, daha uzun ömürlü driver desteği ve az da olsa daha yüksek memory stabilizasyonu dışı Quadro T1000, GTX 1650 ile tamamen aynı kartlar. Tabii ki 1650'nin oyun performansı daha iyi. Quadro stabilitesini büyük ihtimalle 1650'ye underclock ederek de ulaşılabilir  

Üst model Quadro'larda ECC RAM desteği falan da geliyor, ama T1000 giriş modeli olduğu için ismimde Quadro olması dışı tamamen aynı donanıma sahip. Arzın az olduğu, karşılığında da talebin çok çok daha az olduğu bir kart bu.

Bilenler bu kartı almaz zaten hocam, bilen birine de bilmiyorsun demek komik olmuş  

Elimde benim de bir Quadro kart vardı, halen de var. Karşılığı karttan da ucuza koysam da almıyorlar, Quadro gerçekliği böyle 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 24 Ocak 2025; 18:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

3500 tl ye ölücüye satacağıma depoda yedek kart olarak 5 yıl dursun

Quadro T1000 3500 tl ye satsana arkadaşım almayı düşünüyor

GTX 1650 1500 tl satılıyor gitsin oradan alsın ilanı kirletmene gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Ocak 2025; 18:38:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mini kasam için Lp bir kart arıyordum , K620 var şu an içinde.

Quadro kart çok kullandım hatta fx 5500 quadro kartı bile yıllar önce meraktan alıp mönitörüme uyduramamıştım :)

Burada kimseyi küçümse tarzda konuşmayın bence, ilanların altında bir not mevcuttur :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Net hatırlamamakla beraber 6-7 ay olsa gerek , aynı kartı 6500 civarına satışa koyan bir arkadaş vardı. Kendisini aradım, kart için 3000-3500 civarında biryerdeyim, ne dersin dedim. 3250 olsun o zaman dedi. Hatta ödemeden önce kartı da yolladı. Ve hatta 1250 önden , 2k da daha sonra olacak şekilde kartı aldım. Halen kullanıyorum. Esasen güzel kart. Velhasıl, burada asıl konu fiyattan ziyade sizin kartı satmak istemiyor oluşunuz olabilir. İyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt

kartın fiyatı 7500 tl küçük pazarlık var 3250 tlye satan varsa gidin oradan alın ayrıca kart ankara elden satılıktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.