ne demek rica ederim işinizi gördüyse amazondan geri iade de var baktın çözemedin geri iade edersin |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (398. sayfa)
-
-
Merhaba.. benim cihazda 2TB disk takılı fakat usb yi cihazdan hic cıkarmadığım için Nvidea standby konuma geçse bile disk hep çalışıyor. diski de standby a almaya imkan var mı ayarlardan ?
-
var da ezbere hatırlayamadım ki hdmi'a yakın olan mı uzak olan mı diye seçebiliyorsun bile
-
-
Hah resim bile atmış😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Okudum, unuttum. Gördüm, hatırladım. Yaptım, öğrendim." Konfüçyüs. 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zappiti marka media oynatıcı kullanan oldumu
reference modeli sanırım 40.000 den 30.000 tl düşmüş
sinema grubundaki arkadaş önerdi fakat nv shield pro ile görüntü ve ses te fark olur mu bariz bir şekilde değer mi sizce ?
-
Zappiti reference bir hobidaşın evinde kısa süre demo şansım oldu. Güzel cihaz tabiki özellikle ses tarafında fark yaratıyor. Yanlız bu farkı size aktarabilecek kapasitede bir sisteminiz varmı asıl soru bu. Ben bu cihazı presi sdp58 olan sanırım 11 kanallı bir ev sinema sisteminde demo ettim gerçekten tertemiz crystal clear dedikleri sesi ilk kez orada duydum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kef marka hoparlör ile denon avr aldım kullanıyorum nvidia shileld ile
muhtemenel piayas afiyatı 50.000 tl civarı 30 a düşmüş
almak ayrı bir konu ama cihaz muhtemelene 3 - 5 senelik model ve hdmı 2.0b var içerisiinde 2.1 olsa daha iyi olurdu
nvidia shield pro 2. el de ne kadar a gidiyor arada ciddi fiyat farkı var acıkcası
-
Shield pro 5500 civarı satıldı geçen haftalarda. Sıfırı 7000 zaten. Bütçe varsa zappiti reference güzel cihaz almayın diyemez kimse. Gerek varmı yok mu ona siz karar vereceksiniz.
kardeş stream servisleri yoktur high-end bir cihazdır ne zidoo z9xle ne nvidia shield ile kıyaslanamaz avrupa fiyatının bile altında nedeni firma battı stok temizliyorlar dune yazılımı kullanıyordu firmware olarak olgunlaşmıştır artık yazılım gelmese de olur dikmen 2 sene garanti veriyor gördüğüm bir şey olsa arkasında durur herhalde gerçi ne olabilir ki denondan daha iyi çalar eğer analog girişi varsa denonun müzik dinlerken de keyif verebilir bu hdmi 2.1 olayını ben anlamıyorum media oynatıcılarda zerre kadar önemi yoktur ama durmadan bu öne çıkartılıyor eski chipset değil realtek 1619dr yeni çıkan z9x prodaki biraz kırpılmış saat hızları artırılmış bir versiyonu kesinlikle daha yeni ama daha iyi olmayan bir model yani eski bir cihaz almıyorsunuz aklınızdan çıkarın 6000 tl civarında satsanız nvidiayı size maliyeti 24000 tl olacak ki bu seviye bir cihazda hiçbir şey
maalesef işler eski seviyelerinde değil enflasyonla birlikte hayat mücadelesine döndük ama eski günlerde olsa senden önce sipariş vermiştim bile imkanın varsa dakika düşünme ama netflix amazon ve disney v.b. servisler yok sipariş verirken bunu gözönünde bulundur
eğer sinema grubundan arkadaşın duyurdu ise zaten sen alana kadar stok kalmaz o gruptakiler zaten soteye yatmış reference 30000 olsa diye bekliyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Ekim 2023; 17:12:57 >
-
çok teşekkürler sizlere. oldu.
-
teşekkürler daha önce de çok desteğinizi gördüm
şimdi anlamak istediğim şu
ben cihazı aldım atmoslu fılm ındırdım 70 gb
cihaz filmi oynattı goruntusunu geliştirdi ve nv shieldden daha ıyı bır goruntu aldım
peki atmos sesi direk avr ye pass through yapacak ya sese bir kalite katabiliyor mu ?
sadece goruntu de mi işime yarayacak
-
En son formdan bir arkadaşa nvidia shield pro modelini 5.500 TL aldık iki hafta olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında ben bunu çok gelişmiş bir sistemde dinledim sistem o kadar üst düzeydi ki gelen ses bundan mı pre powerdan mı anlamak mümkün değil ama teknik olarak katkısı olmaması gerekir sadece troidal trafo elektrik gürültüsünü temizleyeceği için bir arka plan sessizliği ve bas artışı hissedebilirsiniz aslında high end cihazlar daha çok hifi için bu da böyle bir cihaz çok iyi bir ses sistemin var böyle bir dac zaten 1000 dolar al yanında media oynatıcı bedava kullan diyor ama kaç tane stereo sistemin ortasında perde projeksiyon dev gibi 75-80" tv vardır ki benim bir sürü hificı arkadaşım var ya alakaları yok ya sistem ayrı biraz lüks bir tüketim ürünü bahsettiğim arkadaşın sistemi 100.000 dolar öyle olunca bu adam oraya reference koyacak ne yapacak nvidia koyacak değil yaquote:
Orijinalden alıntı: PES_21_Muratteşekkürler daha önce de çok desteğinizi gördüm
şimdi anlamak istediğim şu
ben cihazı aldım atmoslu fılm ındırdım 70 gb
cihaz filmi oynattı goruntusunu geliştirdi ve nv shieldden daha ıyı bır goruntu aldım
peki atmos sesi direk avr ye pass through yapacak ya sese bir kalite katabiliyor mu ?
sadece goruntu de mi işime yarayacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Görüntü farkı konusu da göreceli ben zaten nvidianın görüntüsünü zidoo z9xten bile kötü buluyorum kimi arkadaşlar aynı diyor hal böyle olunca aradaki fark fiyat farkında değmeyebilir yani bir anda yüzde10-20 fark bekleme aynı bile gelebilir zidoo z9x ile yanyana test eden arkadaş aynı diyor reference'a zidoodan geçen arkadaş çok farklı diyor hadi çık işin içinden😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Ekim 2023; 7:28:53 >
Işte kullanılacak olan ekipman önemli. Sistem o farkı sana yansıtabilecek seviyedeyse eyv aksi halde ben gerek görmüyorum. Giriş - orta seviye AVR ler ile olacak iş değil yani "bence".
He para çoktur heves edilmiştir ona da eyv
Evet bu tip sistemler perdelerde filan görüntüyü aynı netlikte tutuyor yani 55" tv ile filan anlaşılması zor
bende 85 " sony xh90 modeli var nvidia dan memnunum
fakat samsung soundbardan avr ye gectim
odada ps5 var ona da atmos desteği geldi eğer ki bir mdeya oynatıcı görüntü verecekse en iyi ps5 vermeli 10 tflops gücü var
zidoo ya baktım
ama arkadasım zappiti reference modelini çok çok iyi diyor fark yapar diyor içinde dahili dac ları varmıs 2.0b hdmı sürümü diye elim gitmiyor ayrıca online servilser netflix gibi tam destek vermıyor
dolby vision olayına dolby el atmıs herlade bu cıhazlarda tek katman oynatabiliyor nvidia da tek katman
ps5 e atmos geldi online servisleri deneyecem
nvidi shield hız görsel her anlamda memnunum ip tv hersey var
zappiti reference 2 özellik
TOROİDAL GÜÇ KAYNAĞI
Zappiti Reference, standart güç kaynaklarına göre üstün verimlilik sağlayan ve çok temiz ve sağlam bir güç kaynağı sunan devasa bir toroidal güç transformatörü tarafından çalıştırılır. Sonuç olarak Zappiti Reference, özellikle video projeksiyon sistemlerinde kritik öneme sahip, kristal netliğinde bir görüntü ve aşırı siyah derinliği sağlar. Yeniden üretilmesi çok zor olan ten, kum ve çim tonları mükemmel hale getiriliyor. Malzemeler daha detaylı ve planlar diğerlerinden daha kopuk, üç boyutlu bir görünüm sunuyor. Daha doğal tınılar, mükemmel kanal dengesi, sessiz sahnelerde mükemmel sessizlik ve incelikli nefes alma ve daha hızlı dinamik vurgular için ses çıkışları gürültüsüzdür. Zappiti Reference'ın toroidal güç transformatörü, karmaşık analog ve dijital sinyali düzgün bir şekilde çerçevelenmiş ve şekillendirilmiş bir şeye sonik olarak "hizalar". Bu hizalama, daha sıkı hatlardan ve genel olarak daha anlayışlı bir dinleme deneyiminden sorumludur.
PREMİUM DAC ES9038Q2M
Zappiti Referansı, endüstrinin önde gelen düzeyde düşük distorsiyon özelliklerine sahip birinci sınıf 32 bit DAC ESS ES9038Q2M'yi temel alır. ES9038Q2M SABRE32 Referans DAC, dijital müzik çalarlar gibi ses tutkunları düzeyinde güce duyarlı uygulamalar veya ses stüdyosu kayıt sistemleri, mikser konsolları ve dijital gibi profesyonel uygulamalar için tasarlanmış çok yüksek performanslı, 32 bit, stereo ses D/A dönüştürücüsüdür. ses iş istasyonları. Eleştirmenlerce beğenilen ESS patentli 32-bit HyperStream® II DAC mimarisini ve Time Domain Jitter Eliminator'ı kullanan ES9038Q2M, en talepkar ses tutkunlarını tatmin edecek bir performans seviyesi olan 128dB'ye kadar DNR ve -120dB THD+N sunar. Zappiti Reference, DoP ve yerel DSD512 aracılığıyla 32 bit 384 kHz'e kadar FLAC / PCM, DSD256'yı yönetir. ES9038Q2M SABRE32 Referans DAC, HD ses performansı için SABRE SOUND® standardını belirliyor. "Doğrudan DSD" m
şimdi görüntü de zappiti nv shiled e göre biraz fark yapabilir tamam
ama ses tede fark yapıyor diyor bir türlü kafama yatmadı
usb bellektekı sesi alıp tv ye oradan da DENON x3800H avr ye aktarıyor sheild pass throught ile
zappiti kullansam sesi o da avr ye aktaracak içindeki dac nasıl etki edecek sese ?? bu nasıl olacak yoksa plasebo etkisi mi yasıyor tavsiye veren :)) iyi bir sinemacı bu arada
yada nvidia shield 2.1 hdmı sürüm daha gelişmiş gpu ve ses kartlı bir model bekleyeceğim ps5 e ip tv kurmak sıkıntıı
tv de android ona da kurabilriim ip tv yi evet :))
100 tane kumanda ve cıhaz oldu bu da sıkıntı
-
görüntü de gpu gfarkından dolyaı kabul ederim çünkü görüntüyü işleyen cihaz
bu arada nvidia ekran kartında lider kolay lokma değil bence görüntü de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X