androidler gpu kullanamaz pc gibi ana işlemciyi kullanır tegra x1 in cpu tarafını "The NVIDIA Tegra X1 CPU architecture has four high performance ARM Cortex A57 cores. The Cortex A57 CPU complex on Tegra X1 shares a common 2MB L2 cache, and each of the four CPU cores has a 48KB L1 instruction cache and a 32KB L1 data cache." ben açık seçik görüyorum hem nvidia var hem zidoo var gerçi sattım şimdi z9x pro bekliyorum stream servislere verdiği süper destek olmasa dakika düşünmem satmak için |
Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (399. sayfa)
-
-
" ben açık seçik görüyorum "
bnuradan kastınız ses mi görüntü mü ?
sesi passthrough ile avr ye göndererek de fark gordunuz mu ?
-
ses değil tabii ki görüntüyü kastediyorum sesi soramadım arkadaşa reference düşünecek halim yok dedi işlerle alakalı kafası dumanlıymış bu aralar
-
valla haklıdır biz de dumanlıyız psikolojimiz bozuldu ne yapacaz diye
-
NVİDİA 4 senedir yeni model çıkartmadı
hdmı 2.1 li daha güçlü bir cihaz düşünmüyorlar mı acaba ?
-
hala 2.1 diyorsun sorması ayıp olmazsa ne yapacaksın
-
Hahahah abi hdmı 2.1 in hiçbir etkisi yok senin benim kullanımımda. Altı üstü 4k-24hz görüntü atacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam, Allah başka dert vermesin
Siz biraz kafayı fazla takmışsınız bu "ennn iyi ses" "ennnn iyi görüntü" olayına.
Filminizi izleyin geçin yahu. Yani SD izlemiyorsunuz sonuçta.
-
Rakipler çıkartmadan nvidia niye çıkartsın ki
-
Bişey değil de bant genişliği fazla daha iyi bir işlemcili model ile daha iyi görüntü ve ses alabilir miyiz diye merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok yahuu 2.1 diye çıkartanlarda da 120hz desteği yok nasıl 2.1 ise
-
Bu aralar benim kumanda gidip geliyor. Hiçbir tuş çalışmıyor ama telefon ile cihazı yeniden başlatınca tekrar düzeliyor. 2-3 defa dır aynı şey oluyor. İlk olduğunda pilden dir dedim değiştim ama arada bir tekrar ediyor. Çözümü var mı neden olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvah eyvah senin WiFi bluettooth çipinde mi sıkıntı yaratacak benimki bir bozuldu bir daha düzelmedi erhernet kullanıyorum usb-wifi kumanda ancak öyle idare ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Ekim 2023; 11:46:4 >
İnşallah değildir. Bir ara güncelleme sonrası kumanda hatası alanlar vardı belki benim de ondandır diye düşünmüştüm. 😒
Kurulduğu yerden dolayı olabilir, mümkün olduğu kadar TV'den uzakta konumlandırın. TV'nin wifi ve bluetooth sinyalleri cihazın bluetooth sinyalini zayıflatıyor.
Arkadaşlar Nvidia shield pro ile film indirebiliyormuyuz
Bir torrent uygulaması yükleyip indirebilirsiniz. BiglyBT ve tTorrent uygulamaları Play Store'da mevcut.
-
Teşekkür ederim 👍👍
Youtube hdr desteği hala yok değilmi bu cihazda
deneyeyim akşam hiç işim olmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X