Şimdi Ara

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
11.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu 16nm'ye tahminen ne zaman geçilir 28nm'de r300 ve gtx900 (titan falan dahil) serisinden sonra başka seri kartlar çıkarırlarmı ? yani 28nm sınıra dayanmadımı daha ? sizce 16nm (ya da 14nm herneyse) kartları ne zaman görürüz tahminen ? ve bu 16nm kartların ilk serileri mevcut mimarilerin iyileştirilmiş (mevcut kartların nm'leri küçültülmüş) hallerimi olur ?
  • Şu an için 28nm de devam edilecek şirket tarihin en büyük GPU sunu yapmış oldu TITAN X ile , 14-16nm GPU ları 2016 ilk çeyreğinde görüleceği düşünülüyordu çünkü TSMC de sorunlar vardı ama AMD ve NVIDIA TSMC den vazgeçip Samsung a üretim yaptırmaya karar verdi o yüzden 2015 sonuna doğru GPU lar gelebilir ama kesin bir şey yok

Üretim metodlarının veriminden şu an için haberimiz yok ama nm geçişlerinde mutlaka % 30-40 üzeri performans farkı olur

NVIDIA dan GTX 980 Ti ve GTX 960 Ti gelmesi bekleniyor 28nm de

AMD de ise R9 390 serisi 28nm gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 20:19:14 >

• tdp'ye abanmadan 28nm'de daha fazla ilerleyemezler sanırım (mükemmel bir mimari olmadığı sürece) benim beklediğim 1000tl altında 120-150max tdp ile en azından sıkıntısız bir 290'dan bir tık öte performans. bakalım görebilecekmiyiz
  • Şimdi DP değerine baktım da Titan Z Double Precision gücü bakımından ciddi anlamda kırpılmış, Titan serisi tüm kartlarını karşılaştırmamız gerekirse (GFlops):

Titan: 1500
    Titan Black: 1707
    Titan Z: 2707
    Titan X: 200

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

Titan X gerçekten oyun öncelikli olarak tasarlanmış gibi görünüyor.

• İncelemeler geliyor

NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!! NVIDIA TITAN X Tanıtıldı !!!

OC'li performans kart 1326 boost a ulaşabilmiş memory i 7000 de bırakmaları kötü olmuş Maxwell de mem OC olmazsa olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Mart 2015; 20:34:28 >

• Üst mesaj
  • Arkadaş ister misiniz bir de 980ti dediğimiz kart 1 smx kırpılmış bir kart olsun. mimari gereği hadi buyur sana 6gb görünümlü 5.5gb kart.

5.5gb nelere yetmez ama benim yine de kırpık karta bakış açım değişmez.
  • Kırpık bir kart gelecek orası kesin AMD nin hamlesine göre 3072 SMM li yüksek saat hızlı bir kart gelcektir
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Hocam usteki mesajlarda performans tablolari war
    Ama 295x2 gecemiyor 4k da cogunda geride kaliyor
    Amd nin 295 x2 karti bukadarmi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 295X iki tane R9 290X in bir kartta sıvı soğutucuyla birleştirilip %10 da OC yapılmış hali

Yani 2 kartla tek kartı kıyaslamak yanlış olur ki diğer testlere bakarsanız geçtiği testlerde var ki gerçekten güzel değerler hele kartı OC lerseniz dha da güzelleşebilir
  • Evet
    Hocam peki 980 ti ne zaman cikar sizce?

Döktürmüşsün hocam yine, eline saglik

• Refah düzeyi yüksek bir ülkede olsam direk almıştım.
    Teşekkürler Türkiye, bir israfı daha önledin.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bayağı sağlam kart olmuş ama 12GB de çok uçuk kaçık yahu. Dolduracak oyun yok.
  • Kart 999 dolar vence boyle bir kart icin gayet iyi bir fiyat olmus. Sonucta rakibi yok ve en yakin gelecegi tarih haziran ayi Ki geldiginde de ne yapar bilinmez.

Nvidia yapmis

• Pcper livestreamini kaçırmayın arkadaşlar

• 4K da COD ve Crysis3 teki oc lu Titan X in 980SLI karşısında performans farkına dikkat!

OC lu Titan X in performansı 980 SLI ayarında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatta Titan X, Crysis 3 motorunda 2K da %20 ve 4K da %25 daha hızlı. Tek kart ile 980 SLI performansı daha ne olsun? Bize kalan 4.Q/2015 i beklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 18 Mart 2015; 6:14:53 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.