Şimdi Ara

NVIDIA ve AMD arasında ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes AMD ekran kartlı pc almayın diyor ama sebebini bilmiyorlar bende merak ediyorum niye NVIDIA ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRacKToR

Arkadaşlar herkes AMD ekran kartlı pc almayın diyor ama sebebini bilmiyorlar bende merak ediyorum niye NVIDIA ?

Amd Wolkswagen gibi düşün Nvidia ise Audi gibi yani Amd nin karşılığı fiyat performans ürünü, Nvidia ise +Fiyat ve Amd ile Aynı Performans kısacası paranız kıymetli ise Amd tarafı yok param var almışken adı olsun diyorsanız Nvidia umarım doğru örnekler verebilmişimdir en azından sempatik bir örnek oldu :)
  • Çok fark yok kendimi bildim bileli kafa kafaya kartlar üretiyor her 2 marka da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

quote:

Orijinalden alıntı: TheRacKToR

Arkadaşlar herkes AMD ekran kartlı pc almayın diyor ama sebebini bilmiyorlar bende merak ediyorum niye NVIDIA ?

Amd Wolkswagen gibi düşün Nvidia ise Audi gibi yani Amd nin karşılığı fiyat performans ürünü, Nvidia ise +Fiyat ve Amd ile Aynı Performans kısacası paranız kıymetli ise Amd tarafı yok param var almışken adı olsun diyorsanız Nvidia umarım doğru örnekler verebilmişimdir en azından sempatik bir örnek oldu :)

Unutmadan audinin parçası pahalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Çok fark yok kendimi bildim bileli kafa kafaya kartlar üretiyor her 2 marka da...

Dediğiniz Doğru fakat Amd Tarafında 100 Puanlık ekran kartı 10 tl ise Nvidia tarafında aynı 100 Puanlık kart 11-12 tl
  • Kendimi boşa kasmışım desene NVIDIA olsun diye :))
  • Ne kadar doğrudur bilmem ama bir bilgisayarcı nvidia kartları oyun için yapıyor demişti. Ben ikisini de kullandım hangisinin hızı yüksek ve ucuzsa onu seçerim :)
  • golkipir G kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyleyse pişman değilim verdiğim paraya :))
  • TheRacKToR kullanıcısına yanıt
    Adamın dediği o şekildeydi ama kart iyi olduktan sonra nvidia amd farketmez bence
  • pek fark yok aralarında adamlar bir birine benzer özellikde ekran kartları çıkartıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

Ne kadar doğrudur bilmem ama bir bilgisayarcı nvidia kartları oyun için yapıyor demişti. Ben ikisini de kullandım hangisinin hızı yüksek ve ucuzsa onu seçerim :)

hehe amd ne için yapıyormuş film izlemek için mi ? halt etmiş senin bilgisayarcın :)
    şu bir gerçek nvida akartlar performans olarak ati den şimdilik iyi. Ama herşeyin bir bedeli var fiyatı pahalı. O yüzden önce bütçeni belirler bütçene göre ati veya nvida tercihinde bulun. he ben ati tercihinden yanayım , bu benim görüşüm, parayı bulursam da alacağım kart 7990 olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni_raki

quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

Ne kadar doğrudur bilmem ama bir bilgisayarcı nvidia kartları oyun için yapıyor demişti. Ben ikisini de kullandım hangisinin hızı yüksek ve ucuzsa onu seçerim :)

hehe amd ne için yapıyormuş film izlemek için mi ? halt etmiş senin bilgisayarcın :)
    şu bir gerçek nvida akartlar performans olarak ati den şimdilik iyi. Ama herşeyin bir bedeli var fiyatı pahalı. O yüzden önce bütçeni belirler bütçene göre ati veya nvida tercihinde bulun. he ben ati tercihinden yanayım , bu benim görüşüm, parayı bulursam da alacağım kart 7990 olacaktır.

Oyun haricinde ekran kartını kullanan bir sürü program var. Yani ekran kartı sadece oyun için yapılmıyor bilgin olsun

• TheRacKToR kullanıcısına yanıt
    Nvidia nın adı yeter
  • bana göre nvidia ile amd arasında dağlar fark var gerek performans gerekse yazılım desteği iyi oyun kullanıcıları iyi bilir aynı fiyatlardaki 2 kartında özelliklerine bi bakın grafik hızı bambaşka amd nvidianın yanından geçemez bence amd ye göre pahalı çünkü verdiği özelliklere bakarsanız çok daha fazla örneğin 2 gb 2 ekran kartı nvidianın grafik hızı ve oyundaki performansı çok daha farklı
  • bu işi bilmeden saçma sapan boş söylemlere girmeyin o fiyattaki performasına bakılarak alınır yeri gelir nvidia olur yeri gelir amd olur. ha gözle görülür tek fark nvidida PHYSX denen bir olay vardır nvidia reklamlı oyunlarda biraz daha gerçekçi oyun deneyimi sağlar. bunun dışında bir fark seviyesine seriisine modeline göre değişir.
  • space00 S kullanıcısına yanıt
    Örnek gösterebilirmisin o kartlardan 2 tane?
  • Bir fark yok sadece amd de ekran kartı güncellemeleri az çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: space00

bana göre nvidia ile amd arasında dağlar fark var gerek performans gerekse yazılım desteği iyi oyun kullanıcıları iyi bilir aynı fiyatlardaki 2 kartında özelliklerine bi bakın grafik hızı bambaşka amd nvidianın yanından geçemez bence amd ye göre pahalı çünkü verdiği özelliklere bakarsanız çok daha fazla örneğin 2 gb 2 ekran kartı nvidianın grafik hızı ve oyundaki performansı çok daha farklı

kusura bakma ama çok saçma bir yorum olmuş. ikisi de iyi marka nvidia aynı performansı daha pahalıya satıyor sadece. 3d'de nvidia daha iyi çoklu monitör'de oyun oynayacaklar için amd onun dışında tartışmaya gerek yok.
  • Genel olarak NVIDIA fiyatı ve kalitesiyle bi tık önde diyelim konuyu kapatalım bence teşekkürler yorumlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.