Şimdi Ara

O.C EDİTİON NASIL ANLARIZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar ekran kartı almayı düşünüyorum ama o.c yapılabilir olduğunu nasıl anlarız?
    düsündüğüm kartlar:
    sparkle ge force 8800 gtx 768 mb gddr3 pcı-e x16 slı

msı nx 8800 gtx t2d768e-hd

asus en 8800 gtx hddp ddr3 dx10

bunlardan hangisi ile o.c yapılabilir?

yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

• o kart ların zaten hepsinin oc de iyi bir potansiteli olduunu düşünüyorum.Ama genede ordan alacağın adama sorarsan mutlaka söyleyecektir
  • tamamı aynı gpu nun farklı modelleri 8800gtx olarak arattığında tamamıyla ilgili bilgi bulursun ve testleride görebilirsin ve kartın overclock potansiyelinide görebilirsin.hemen hemen her ekran kartı overclock oluyor ama % ler değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

o kart ların zaten hepsinin oc de iyi bir potansiteli olduunu düşünüyorum.Ama genede ordan alacağın adama sorarsan mutlaka söyleyecektir

adam ne diyon sen dogru konuş derse ne olcak oc yi bilen kaç tane satıcı var acaba bide potansiyeleli söyliyecek

• quote:

Orjinalden alıntı: easymen

quote:

o kart ların zaten hepsinin oc de iyi bir potansiteli olduunu düşünüyorum.Ama genede ordan alacağın adama sorarsan mutlaka söyleyecektir

adam ne diyon sen dogru konuş derse ne olcak oc yi bilen kaç tane satıcı var acaba bide potansiyeleli söyliyecek

adam diycek o 256 mb yaramaz sana 512 mb kart verelim

• arkadas sanirim yanlis biliyor yani sadece OC edition kartlar overclock edilebilir saniyor

dostum her kart overclock yapilabilir. OC edition denen kartlar, uretici firma tarafindan fabrikada overclock'lanmis kartlardir.
  • arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni gerçekten aydınlattınız
    ben biraz testleri inceleyip öle karar vereyim sağolun yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: barerkmen

quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

quote:

oda doğru ülkede pc den anlayan pc satıcıları yok denecek kadar az

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.