Herkese merhaba arkadaslar ekran kartı almayı düşünüyorum ama o.c yapılabilir olduğunu nasıl anlarız? düsündüğüm kartlar: sparkle ge force 8800 gtx 768 mb gddr3 pcı-e x16 slı
msı nx 8800 gtx t2d768e-hd
asus en 8800 gtx hddp ddr3 dx10
bunlardan hangisi ile o.c yapılabilir?
yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
o kart ların zaten hepsinin oc de iyi bir potansiteli olduunu düşünüyorum.Ama genede ordan alacağın adama sorarsan mutlaka söyleyecektir
tamamı aynı gpu nun farklı modelleri 8800gtx olarak arattığında tamamıyla ilgili bilgi bulursun ve testleride görebilirsin ve kartın overclock potansiyelinide görebilirsin.hemen hemen her ekran kartı overclock oluyor ama % ler değişiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
o kart ların zaten hepsinin oc de iyi bir potansiteli olduunu düşünüyorum.Ama genede ordan alacağın adama sorarsan mutlaka söyleyecektir
adam ne diyon sen dogru konuş derse ne olcak oc yi bilen kaç tane satıcı var acaba bide potansiyeleli söyliyecek
quote:
Orjinalden alıntı: easymen
quote:
adam ne diyon sen dogru konuş derse ne olcak oc yi bilen kaç tane satıcı var acaba bide potansiyeleli söyliyecek
adam diycek o 256 mb yaramaz sana 512 mb kart verelim
arkadas sanirim yanlis biliyor yani sadece OC edition kartlar overclock edilebilir saniyor
dostum her kart overclock yapilabilir. OC edition denen kartlar, uretici firma tarafindan fabrikada overclock'lanmis kartlardir.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni gerçekten aydınlattınız ben biraz testleri inceleyip öle karar vereyim sağolun yaw.
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: barerkmen
quote:
Orjinalden alıntı: kamilinsan
quote:
quote:
oda doğru ülkede pc den anlayan pc satıcıları yok denecek kadar az
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme