Şimdi Ara

Oblivion İzleyenler Sorularımı Cevaplayabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün izledim ve çok etkilendim özellikler senaryosuna hayran kaldım. ama bazı yerlerini anlayamadım. filmi izleyenlerden yardım beklıyorum.

1-)Jack in karısı birşeyler söylüyor titandan sinyal geliyordu ancak oradaki tet ti vb. oradaki tet di derken ne demek istedi ?

2-) Bu tet i insanlarmı yarattı? insanlar yarattıysa titana gittiklerinde tet oradaydı? burayı anlayamadım.

3-) tet'in içinde ne var?Neden Dünyadaki İnsanları Öldürmek İstiyorlar?

4-) Bu Sally Kim?

5-) Tet yok edilince ne olucak? yani ne değiştirdi?

Biraz Fazla ama Gerçekten Etkilendiğim Ve merak ettiğim için soruyorum. teşekkürler.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse cevap vermemiş uzun zamandır ben de daha yeni izleme fırsatı buldum o yüzden sıcağı sıcağına cevap verebilirim fakat maddeler halinde değil.

Tet dediğimiz şey aslında bir uzay gemisi ve içerisinde Odyssey gemisinden ele geçirmiş olduğu kişileri klonlayarak kendi amaçları doğrultusunda kullanıyor. Dünyadak savaşın Jack'in anlattığı gibi insanlar kazanmıyor tam aksine kaybediyor ve dünya bu üstün zekalı varlıklar tarafından sömürge halini alıyor. Haliyle kalan insanları da işlerine karışmamaları için soylarını tüketmek istiyorlar. Tet'i kimlerin yarattığı filmde cevaplanmamış fakat dünyalar savaşında olduğu gibi yine insan üstü bir zekanın olduğu ortada. Filmin bana göre devamı gelecek ve bu sefer uzaylılar insan ırkını tamamen ortadan kaldırmak isteyecekler. Tet yok olduğu için artık etraftaki insanlara insansız araçlar anında müdahale edemeyecek ve insanlık yeniden yeşerecek. Filmde bu varlıkların geçmişte de birkaç kez dünyayı ziyaret ettikleri alıntılanmış. Dediğim gibi bu makineler kendi kendilerine oluşuyor olamaz elbet bir tasarımcıları olmalı çünkü doğada varolabilecek bir organizma değil tamamiyle yapay. Sally konusunda söyleyebileceğim tek şey ise uzaylıların nasadaki kadını simule ettiğidir. Bir sahnede kadının görüntüleri anlık olarak değişiyordu oraya bir daha dikkat et derim.

• Cevapları spoiler içine alırsanız güzel olur izlemeyenler var..Sorularıda.
  • filmi bugün yarın izleyeceğim.

güzel film midir ?
  • Mutlaka izleyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sormuş olduğun sorulara cevap arıyorsan filmi tekrar izlemeni tavsiye ederim, sorduğun sorular zaten filmin temellerini oluşturuyor. Tekrar izlediğin zaman zaten tüm saoruların cevaplandığını göreceksin.

Belliki filmi izlerken başka şeylerle uğraşmışsın Filmde herşey açıklanmış insanın kafasında pek soru işareti bırakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Sormuş olduğun sorulara cevap arıyorsan filmi tekrar izlemeni tavsiye ederim, sorduğun sorular zaten filmin temellerini oluşturuyor. Tekrar izlediğin zaman zaten tüm saoruların cevaplandığını göreceksin.

Belliki filmi izlerken başka şeylerle uğraşmışsın Filmde herşey açıklanmış insanın kafasında pek soru işareti bırakmıyor

Sağlam kafayla izlemedim :D izleyeceğim en kısa zamanda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.