|
Bildirim
|
Yama yayımlanmış deniliyor ama sitesine gittiğinizde, sizden sosyal medya hesabınızla giriş yapıp, özel mesajla bilgi vermeniz isteniyor.
Bir yama yapılır da, önce sitesine, sonra sosyal medya hesabınızdan kendi sosyal medya hesaplarına mesaj mı istenir. Bedava ise koyun sitenize üyeleriniz indirsin, paralı ile para miktarını belirtin, para ile almak isteyenler alsın. Ne yapıyorsunuz, özel bilgi mi topluyorsunuz, maksadınız nedir? Zaten yamanın içeriği, kalitesi hakkında hiç bir yerde bir bilgi mevcut değil. Korsan, merdiven altı çeviri grubu izlenimi bırakıyorsunuz insanda. Yaptığınız çevirinin bilgisini paylaşın ki, insanlar ona göre gerekiyorsa para ile alsın veya sitenize gelsin indirsin, artık neyi uygun görüyorsanız çalışmanız için. Kaç yıldır bu forumdayım, ferex isimli bu çevirmen şahsın her işinde bu ve buna benzer rahatsız edici pürüzler gördüm hep. Nedir bu arkadaşın olayı, maksadı nedir belli değil. |
5 lira göndermiştim altı üstü Allah'tan fazla atmamışım. Helal etmiyorum o ayrı ama ben bu oyunu çok oynamak istiyordum ne zamandan beri,steam yaz indirimlerinde aldım türkçe yaması da varmış oh oynarım dedim ama ne bileyim bu sahtekarların böyle yapacağını. Bir de yamanın kurulumu kolay değil alengirli. Kuruluma uğraştıkları kadar çeviriye uğraşmayan başka mübarek bir çeviri grubu daha yoktur herhalde. Oyunun mundar olduğuna yanıyorum ben. Verdiğim her bir kuruş haram zıkkım olsun.
|
Oyun şuan epic games te ücretsiz. Kütüphaneye ekledim desteklenen dillerde türkçe de var. Yüklemeye başladım bitince türkçe mi değil mi anlayacağım. Buradan bilgilendirme yazarım yine arkadaşlar.
Edit: Türkçe dil seçeneği var ama türkçe değil oyun arkadaşlar. Bilginize |
Şimdi söyleyeceklerimin karşılığında "verdiğimiz emeğe saygı gösterin kardeşim" demenize binaen sözlerime başlıyorum. Verdiğiniz vereceğiniz o emeği alın, üzerine oturun! İnsanları goygoylarınızla bekletmeyin utanmazlar! Bir aydır pc de öyle yatıyor oyun neden? Bir haftaya çıkartacağım yok test ediliyor vs. İnsanları kandırmayın!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|