< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Obsesif kompulsif bozukluk
-
-
hocam bu kadar ilaç yani bilemedim zaten bu kadar çok ilacı kullanıp da normalolmak mümkün değil ki aklınıza o düşünceler geldğinde tam tersini yapın daha iyi benim çok ileri değildi ama böyle kurtulmuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Mart 2022; 23:4:27 > -
Kendinizi düşük kalitede biriymiş gibi görmeyin. Özgüveninizi son derece yüksek tutmaya çalışın. Spora verdiğiniz yani 2 ayın parasını kaybettiğiniz parayı mesela bir işe girerek çıkartmaya çalışın veya da tekrar spor salonuna yazılın ama bu sefer verdiğiniz paranın değerini bilerek spor yapın. Hayatta karşınıza bu gibi durumlar çokça çıkacaktır, bu gibi eylemleri yapmadan önce düşünün ki sonradan pişman olmayın ve kafanıza takmayın. Her seferinde bu şekilde düşünürseniz akıl sağlığınız çok kötü durumlara gelebilir, bazı şeyleri de boşvermeyi bilin. Umarım faydalı bir yorum olmuştur. Şifalar dilerim ilaçlardan da kurtulursunuz umarım.
-
Teşekkürler. Ama çok ileri benimki olmuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hastalıkları hayatınıza çok yansıtıyorsunuz. baksana forum nickin bile obsesif, ayrıca 2 yıl önce de bunla ilgili konu açmışsın.
böyle her yere hastalığını hatırlatacak şeyler yazarsan hayat boyu çekersin geçmiş olsun
-
Hayatıma yansıtmıyorum aslında. Hayatımı tamamen ele geçirdi bu lanet
burdan ne gibi bir yol göstermemizi bekliyorsun ki bulunduğun çevredeki devlet hastanelerinde iyi bir psikiyatri doktoru araştır ona git ya da paran varsa özele ama araştır doktoru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birçok doktora gittim. Profesör dahil. Şuan bir şehir hastanesine randevu aldım. Ama kullandığım ilaçlar ortada. Umudum kalmadı artık. Yani koskaca tıp ta bana göre ilaç yok mu
O kadar ilaç kullanırsan dünyada cehennemi yaşarsın tabi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam deneye yanila bulunur bu ilaçlar. Hepsini aynı anda kullanmadım tabii ki. Aspirin degilki
Tişört mü kardeşim bu dene yanıl yapıyorsun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin beyin yapısı genetiği bir değil. Bir ilaç bana iyi gelir senin hayatini bitirir. Çok farkli etkenler var
yine 1 ay gitmişsin, ben 6 ay peşin ödedim 3 gün gittim salon kapandı
Hocam size birşey diyeyim mi, bende de vardı bundan. Pişmanlık suçluluk duygusu hat safhaya ulaştı demişsiniz. Gözlemlediğim kadarıyla zaten problem bu, ortada bir bastırılmış travma var, pişmanlık ve suçluluk var altta yatan, düşünceler o travmanın filtresinden geçerek beyninize ulaşınca rahatsızlık veriyor.
Geçmişte pişmanlık, suçluluk yaşadığınız ve sizi etkileyen bir olay var mı ? Elleri sık yıkama da bu suçluluğu temizlemek için diyordu bir videoda, hep suçlu ve yetersiz olduğunu düşündüğün için mükemmeliyetçi oluyorsun ayrıca, bence.
Size birşeyler önerebilirim kendi yapabileceğiniz sorun buysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sosyal bi ortam da bulunurun insanın göre o gün aklım da tekrarlarım ettiğim kelime davranışım hareketi keşke yapmasaydım diyerek.
telefon almıştım yıllar önce aldıktan sonra keşke almasaydım neden aldım şu modele baksaydım diye aylarca yaşadım.
sürekli yaşadıklarımı ve yaptıklarımı tartar aklım da yaşarım. Herkesin hakkım da kötü düşündünü düşünüyorum. Hayatımı etkiliyor ama doktora gözükmeyeceğim kendim yenerim yada böyle devam ederiö
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hastalıkları hayatınıza çok yansıtıyorsunuz. baksana forum nickin bile obsesif, ayrıca 2 yıl önce de bunla ilgili konu açmışsın. böyle her yere hastalığını hatırlatacak şeyler yazarsan hayat boyu çekersin geçmiş olsun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X