Şimdi Ara

OCTAVİA-C5-PASSAT HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forum ahalisi babam için 55000 60000 civarı bir araba lazım.Babam linkte verdiğim C5 için pazarlık yapıp 55000 e kadar düşürmüş.Bu C5 hakkında pek bir bilgisi yok.Daha önce 2008 Passat kullanıyordu.Passat a göre artısı eksisi nedir.Kronik sorunları varmıdır.Performansı nasıldır.Yardımcı olursanız sevinirim.Ve birde bu Octavia lar nasıl arabadır.

http://www.ikincielotomobilim.com/AracDetay.aspx?U=6135#pcr8

• daha önce passat kullandıysa en kötü accorda gecmeli... c5 d segmentinde passatla boy ölcüsemez malzeme kalitesi acısından.
  • Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir araba varmı.Mesala Skoda Octavia ların çok iyi olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELDORADO34

Değerli forum ahalisi babam için 55000 60000 civarı bir araba lazım.Babam linkte verdiğim C5 için pazarlık yapıp 55000 e kadar düşürmüş.Bu C5 hakkında pek bir bilgisi yok.Daha önce 2008 Passat kullanıyordu.Passat a göre artısı eksisi nedir.Kronik sorunları varmıdır.Performansı nasıldır.Yardımcı olursanız sevinirim.Ve birde bu Octavia lar nasıl arabadır.

http://www.ikincielotomobilim.com/AracDetay.aspx?U=6135#pcr8

passatı mumla arar

• D sınıfı araçlarda performans vs. pek bilmem ama ikinci el değeri inanılmaz olan ve sınıfında kendini kabul ettirmiş olan bir Passat gerçeği var.. Hele bir de Passat'dan iniyorsa tekrar Passat'a binmesi gerekir.. Özellikle yeni kasada enteresan ikinci el rakamlarına ulaşmak mümkün.. Hani gerçekten piyasası buysa, satanlar işgüzarlığına yazmıyorlarsa o rakamları bir VW hater olarak ben bile ileri de bir Passat düşünebilir..
  • ELDORADO34 kullanıcısına yanıt
    kendi acimdan disini bilmem fakat c5 in ici c segmenti bir araci andiriyor yani kesinlikle ic tasarim olarak boy olcusemez 2. el volvo s60 bulunabilir birde dsg sanziman mi olacak arac b6 kasa tiptronik alinacaksa olabilir
  • superb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C5 güzel arabadır kötü değil ama kesin bir şey var o şanzuman o arabaya yakışmıyor.Çok konforsuz
  • Passat varken neye bakıyorsun şu arabalara anlamadım.
  • Ford mondeo bak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55.000 Bütçe ile SKODA SUPERB bakın derim...Passatın çek kardeşi.Daha çıkarsanız .65 - 75 bin lira arası Dizel 140 HP 2000 CC olanlarına bir bakın..Bende beğeniyorum ancak ....Çok satan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Temmuz 2013; 14:47:20 >
  • Ağzına kadar dolu,otomatik ve D sınıfı araç daha ne olsun alınır mis gibi de binilir.

Şanzıman çok iyi denemez, 1-2-3 vites geçişleri biraz sarsıntılı onu da gaz tepkimesini iyi ayarlayıp kullandıkça alışır ve seversiniz.
  • Octaviann sınıfı farklı. Superb Karşılaştırmak daha mantıklı olur
  • 1 saat önce babam C5 servisten getirdi.Arabada bir sorun çıkmadı ama babam bankayla anlaşamadı.C5 işi iptal oldu.20000 tl kadar kredi çekecekti her şey tamamdı banka arabaya kasko yaptırmadan para vermem dedi.4.500 tl kasko ücreti çıkardı.Babamda buna sinirlenip vazgeçti almaktan.Şimdi bütçesine göre 30000 tl lik bir araba bakıyor.Zaten içim C5 e hiç ısınmadı.İçi bana çok dar geldi.Performansı 2.0 tdi passattan sonra hiç tatmin etmedi.Şimdi bize 25000 30000 civarı bir araba lazım.
  • Sedan mi hb mi?
    Sanziman Otomatik Manuel
    Benzin , Dizel Veya Benzin Alinip lpg mi uygulanacak
    En az Kac Model
    Bunlari belirtirseniz

• Mitsubishi lancer

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Sedan mi hb mi?
    Sanziman Otomatik Manuel
    Benzin , Dizel Veya Benzin Alinip lpg mi uygulanacak
    En az Kac Model
    Bunlari belirtirseniz

En önemlisi sedan ve dizel olması.Otomatik düz farketmez.Model çok önemli değil kaliteli ve temiz bir araba olması lazım.Yakıt olarak aşırı fazla yakmadığı sürece önemli değil.1.9 2.0 motor olabilir.Birde arabanın içi geniş olması önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Mitsubishi lancer

Mıtsubıshı ler iyi güzel sağlam araba.Lakin 2004 yılında 1.9 dıd carisma araç almıştık.O araba yüzünden mıtsubıshı servislerine karşı bir nefret oluştu.Arabaya 350000 binde 7 000 tl harcayarak yeni motor yaptırdık.20000 km sonra tekrardan motor yaptırdık.
  • Hb olsa size fiesta onerirdim fakat sedan ise hocam 2008 dizel manuel focuslar temiz bulunursa alinabilir bizim arkadas aldi cok memnun toyotalara bakilabilir bi ihtimal dizel duz vites 35-37 liraya bulunabilir renault megane bakilabilir opel astra classic sesan bakilabilir bulunabilirse b6 kasa passat fakat bulunamazsa eski ama b5 kasa passat bakilabilir fakat ben babanizin baska bir bankadan ayni olcude kredi cekip c segmenti ford focus almanizi oneririm hem sifir bir arabay binmis olur hemde gayet rahat bir arac

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Hb olsa size fiesta onerirdim fakat sedan ise hocam 2008 dizel manuel focuslar temiz bulunursa alinabilir bizim arkadas aldi cok memnun toyotalara bakilabilir bi ihtimal dizel duz vites 35-37 liraya bulunabilir renault megane bakilabilir opel astra classic sesan bakilabilir bulunabilirse b6 kasa passat fakat bulunamazsa eski ama b5 kasa passat bakilabilir fakat ben babanizin baska bir bankadan ayni olcude kredi cekip c segmenti ford focus almanizi oneririm hem sifir bir arabay binmis olur hemde gayet rahat bir arac

B5 kasa Passat bizde vardı 2004 model highline 2 çok güzel bir arabaydı.Hatta Passatın en sevdiğim kasasıdır.Fakat temizini bulmak zor.Arıza çıkartma potansiyeli yüksek bir araba.AUDİ A4 ler nasıl araba mesela 2006 2007 2.0 tdi.Madem bir araba alınacaksa ve 3 4 yıl binilecekse iyi bir araba olması lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.