Şimdi Ara

OCZ SSD KULLANANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
13
Favori
23.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

Anakartı değiştir sen dostum yazık aslında abit süper kartlar yapıyordu zamanında eyt bee:))

Abit'in yanında SOYO'da vardı.
  • Indilinx sürücülü model var bende collosus.
    benden önceki arkadaş aynı diskle aynı firemeware ile daha iyi sonuc alırken ben kurunca w7 alamıyorum
    sebeb neler olabilir
    Indilinx olanın uptade yapsam pek bişey değişmiycek gibi gözüküyor o yüzden.
  • AHCI ayarı ICH 7R-9R-10R RAID olan board'larda oluyor.
    Bunu, BIOS update ile AHCI olacağını düşünen arkadaşlara söylüyorum board'u değiştirmek gerekiyor.
  • arkadaşlar belki bilmeyenler vardır.

ocz yeni yayınladığı toolbox ile artık sistem üzerinden update yapma olanağı sağlıyor. yani çalışan ssd üzerinden...
    2.35 ve 2.36 versiyon toolbox ile yapılabiliyor. ben 1.33 e güncelledim. bir sorunla karşılaşmadım...

belki bilmeyenler vardır hatırlatma amaçlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

arkadaşlar belki bilmeyenler vardır.

ocz yeni yayınladığı toolbox ile artık sistem üzerinden update yapma olanağı sağlıyor. yani çalışan ssd üzerinden...
    2.35 ve 2.36 versiyon toolbox ile yapılabiliyor. ben 1.33 e güncelledim. bir sorunla karşılaşmadım...

indirme link verseydin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: liviera

quote:

haklısın

gecenin bi vakti yazınca unutmuşum...

http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_2,_Vertex_LE,_Agility_2/

yalnız bilmiyorum vertex 3 ve diğer 3 serisi için olan ssd lerde geçerli mi...

güzel oldu ama bu

büyük bir dertti yüklemek şu update leri...

• quote:

quote:

quote:

haklısın

güzel oldu ama bu

şu toolbox'u nereden indiriyoruz yaw onu bulamadım ben(ilk yerden iniyormuş
    birde verdiğin linkte
    kırmızı bi yazı çıkıyor sende de çıktımı ve son olarak x64'de mi x32'de mi güncelleme yaptınız
     OCZ SSD KULLANANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rog maximus -- 15 Mayıs 2011; 16:02:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısın

güzel oldu ama bu

şu toolbox'u nereden indiriyoruz yaw onu bulamadım ben(ilk yerden iniyormuş
    birde verdiğin linkte
    kırmızı bi yazı çıkıyor sende de çıktımı ve son olarak x64'de mi x32'de mi güncelleme yaptınız
     OCZ SSD KULLANANLAR İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER !

hocam çok geç cevap verdiğim için kusura bakma bu aralar hastalıkla cebelleşiyorum da

evet siz de farketmişsiniz o dediğiniz yerden indiriliyor. 1.33 diyor ancak içinde toolbox var...

64 ya da 32 olması farketmiyor. ben 64 te yapmıştım mesela. hiçbir sorun çıkmadı sadece yaptıktan sonra 15 saniye içinde bilgisayarınızı kapatın diye bir uyarı verdi o kadar... onu da araştırdım normalmiş. kırmızı yazılar normal bende de öyke çıktı. rst 10 ile çalışmıyor demişler ancak toolbox ı uyumluluk modunda xp sp2 ye alınca gayet normal çalışıyor..

• geçmiş olsun dostum ben x64'de açıyorum ama ssd'yi görmüyo uyumluluk modunda nasıl çalıştırıyorsun nasıl oluyor ecik uğraştırıyorum ama kusuruma bakmazsın umarım
  • quote:

geçmiş olsun dostum ben x64'de açıyorum ama ssd'yi görmüyo uyumluluk modunda nasıl çalıştırıyorsun nasıl oluyor ecik uğraştırıyorum ama kusuruma bakmazsın umarım

toolbox a sağ tık. özellikler. uyumluluk sekmesi. bu programın çaliştirilacağı kısmına xp sp2 yap. uygula. tamam. artık ssd yi görecek...
  • quote:

quote:

geçmiş olsun dostum ben x64'de açıyorum ama ssd'yi görmüyo uyumluluk modunda nasıl çalıştırıyorsun nasıl oluyor ecik uğraştırıyorum ama kusuruma bakmazsın umarım

toolbox a sağ tık. özellikler. uyumluluk sekmesi. bu programın çaliştirilacağı kısmına xp sp2 yap. uygula. tamam. artık ssd yi görecek...

hallettim dostum teşekkür ettim
    sistem derecelendirmesinde 7.5'ten 7.6'ya çıktı
    tekrar geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler kardeşim

Bu şekilde bende hallettim,teşekkür ederim.
    Sistem derecelendirmesinde benimki 7.7 olarak görünüyor.
    Toshiba A500-1GN 64bit. win7 ocz vertex2 120GB. intel corei5 1GB.NVIDIA GeForce GT330M sistemde..

• bende yeni ocz 60gb vertex 2 ssd aldım ve firmvare olarak üzerinde 1.32 vardı işletim sistemini kurmadan daha diğer hd den işletim sistemi kurlu iken toolbox a sağ tık yönetici olarak çalıştır dedim ve oradan kendisi ssd gördü tolsa tıklayarak firmvare update yaptı ve hemen yükledi yaklaşık 30sn falan sürdü altta firmvare complete yazdı kontrolünü ise tolbox kapatıp yeniden açtığımda 1.33'e yükselmişti işletim sistemi ise win7 64bit ultimetti

herhalde ocz de firmvare güncelleme baya zahmetliymiş konuyu baştan sona okudum ama şimdi baya kolay olmuş tıpkı corsair deki gibi baya kolaylaşmış.
  • arkadaşkar acil yardım lazım. aldığım ssd ye w.n 7 yükleyemedim laptop ssd yi görmüyor. eski hdd takılı iken harici hdd kutusu ile takıp denedim yine ssd görünmüyor. ne yapabilirim yardım için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu firmware update ile tüm bilgiler siliniyormu.yani ssd aynı zamanda formattdamı yiyor
  • Kimse cevaplamıyor am aben yinede bir umut yazayım
    kardeşler benim dell m6500 notebookdaki ocz v2 120 gb hdd yi firmawre güncelleyemedim.Toolboxu acıyorum yonetici olarak download firmware diyorum bilgisayar donuyor 20 dakik abekledim bişey olmadı bende mecburen dugmeden kapatıp actım. Bu arada benim bilgisaayrı ahci moda alınca sistem acılmıyor cunku sistem bir defa ata modunda kuruldu ahci ye alırken zaten uyarı veriyor isteminiz acılmayabilri falan diye. Bu ssd yi cıkarıp harici bir kutuya koyup çalışan bir siteme usb den bağlasak firmware atmamnın yolu yokmu yada oluyrsa bu asıl oluyor .Arkdaşlar bir e atın şu ile yaw
  • arkadaşım
    1.si update sırasında format atmıyor bilgilerine birşey olmuyor yani
    2.si ahci moda aldığında format atman gerekiyor
    3.sü achi modda değilse ubdate yapmayabilir
    4.sü usb üzerinden yapılabilirmi bilmiyorum ama başka bir bilgisayara bağlayarak da update yapabilirsin
  • liveria kardeş ben şimdi aynen soyle yapıyorum yanlışım varsa mudahale edersnin abi.
    Bilgisayarda ssd yakılı ve sistemde kurulu bilgisyarı acıyorum tabiki sistemi firmware yapacagım ssd den acıyor.prpgramı yonetici olarak calıstırıyorum.Ssd yi goruyor 1.29 plarak sonra toolsa firmaware download diyorum oray abasınca sistem donup kalıyor. hiç tepki olmuyor..sonra donup biostan ahci yapıyorum bu sefere istem acılmıyor. Acaba ahci yapp tekrar windowsmu kurmak gerekiyor. Yukarırda bazı ardaşlar calısan sistem uzerinden yapmışlar ve tekrar win kurmamışlar bu kadar kolay bnasıl yapılır. Bu işin dikkat edilecek noktası nedir acaba. Uykusuzluktan gozumu acamıyorum tam tamına 7 saattir uğrasıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.