Şimdi Ara

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.815
Cevap
159
Favori
372.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu almadım. Aliexpressten 0.5 hassasiyetli ama tuya destekli bir termostat aldım. 1100 liraya falan geldi. açıkçası pişman değilim. evet keşke 0.2 hassasiyet olsaydı ama uzaktan kontrol ve programlanabilir olması epey avantajlı. Bu fiyata Türkiye'de alternatifi yoktu.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt

Şu an kullanılan termostatın arkasında sadece 2 adet kablo var, birinde elektrik var diğerinde yok.

• ZlatanIbra kullanıcısına yanıt

Termostat kapalı olduğunda sadece bir kabloda, termostat devrede olduğunda her ikisinde birden elektrik olması lazım zaten, siz termostat devrede değilken bakmışsınızdır, O nedenle orada 220 V olduğunu varsayıyorum, yapacağınız bağlantı bu fotoğraftaki gibi. T3R uzaktan kontrollü olduğu için röle 220 volt hem nötr hem faz bağlantısına ihtiyaç duyar, röleye gelen 220 fazdan rölenin a ucuna bağlantı yapacaksınız, röle devreye girdiğinde sizin vanalara elektrik iletecek, yani aslında şu andaki durumu yapmış olacaksınız.

T3H'de de aynı şekilde bağlayabilirim o halde değil mi ?

Teşekkürler bu arada yardımınız için.

• ZlatanIbra kullanıcısına yanıt

T3 H dediğiniz kablolu T3olması lazım, onda nasıl bir bağlantı yapılır eve gidince bir bakayım, ben T3R kullandığım için dikkat etmemişim t3R bağlantısı atmışım ama T3 H bağlantısı da vardır kullanma kılavuzunda.

•  ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

Netten buldum bağlantı şemasını, demek ki siz 220 v olan kabloyu A terminaline, diğer kabloyu B terminaline bağlayacaksınız, yani hiç bir değişikliğe gerek yok, kabloları diğerinden çıkarıp buna bağlayacaksınız, dikkat edin 220 V elektriği önce sigortadan kesin.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

• brskzlky B kullanıcısına yanıt

Hocam bende biraz önce alirxptessten 1600 liraya aldım.siz hangi model aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt

Ben de bu mesajı görmedim ve gittim Amazon'dan indirimle GENERAL Mitra 220 RF Kablosuz Dijital Oda Termostatı'nı aldım, hatta buraya gelip nasıl montaj yapabilirim diye soracaktım, iade mi edeyim şimdi ne yapayım? Çok ucuza aldım diye seviniyordum ben de 1189 liraya.

İade etme derseniz de montaj konusunda nasıl yapmalıyım acaba, destek olabilecek var mı, Alarko trendy kombinin içini açıp baktım ama 2x0,75 kabloyu nereye bağlamalıyım tam anlayamadım, kısa devre yaptırılan kısım hangisi, kablo da içinden çıkmıyor eski bir hoparlör kablosu buldum evde, elektronik forumunda sordum o kablo olur dediler, iki tane mi lazım o kablodan, foto atıcam panelin, kabloları nereye bağlamalıyım?

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

• Fotoğrafdan çok bir şey anlaşılmıyor ama mutlaka bir termostat bağlantı noktası vardır, soket kısımları kablolar tarafından maskelendiği için neresi anlaşılamıyor, o soket kısımlarını daha açık çekip atarsanız fikir yürütebiliriz.

• Geçen seneden beri ECA RTF 176 kullanıyorum ama bu sene ayar düğmesi hemen sapıttı. İstediğim dereceye alana kadar uğraştırıyor. Rastgele değerlere geliyor. Çok fazla da ayarı değiştirmediğim halde. Yani o düğmenin içi çok dandik tasarlanmış. Yoksa güzel cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 27 Kasım 2024; 16:59:15 >
  •  ODA TERMOSTATI SEÇİMİ  ODA TERMOSTATI SEÇİMİ
    Arkadaşlar merhaba Bu oda termostatını yeni aldım bir hafta oldu dün de montajını yaptırdım hep dıştan izolasyonunu kurulumu dün yaptırdım şimdilik gayet memnunum İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
    Eca poly touch 400w kablosuz oda termostatı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•  ODA TERMOSTATI SEÇİMİ  ODA TERMOSTATI SEÇİMİ
    Oda termostatının doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için de eski tip bir termometre aldım şimdilik doğru görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar. Alarko Superfit 24 kombi satın aldım. Buna uygun kablolu oda termostatı aramaktayım. Ayrıca termostat özel bir servis tarafından montaj yapıldığında kombinin garantisi bozulur mu bilgisi olan varmı arkadaşlar

• delgado5445 kullanıcısına yanıt

Kablolu istemenizin özel bir sebebi var mı, kablolu termostat eğer tesisat daha önce çekilmedi ise hem kablolama açısından sorun, hem de yeri yanlış seçilirse tekrar tesisat çekme gibi sorunlara neden oluyor. Kablosuzda duruma göre değiştiriyorsunuz. Garanti açısından servisler kendi markaları dışını pek bağlamıyor, kombi garanti dışı kalır diyor, bölgenizdeki servis ile konuşmakta fayda var. Özel servis müdahale edildiğinde de aynı şeyi söyleyeceklerdir. Aslında özellikle on/off termostat takmak kombi garantisini bozan bir şey değildir. Kendiniz bile takabilirsiniz.

Hocam birkaç farklı açıdan fotoğraf çekip atıyorum.

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

• WithQuasimodo kullanıcısına yanıt

Tahminim resimdeki birbirine bağlı iki kablo sökülüp termostat takılacak. Diğer arkadaşlar da onaylarsa.

ODA TERMOSTATI SEÇİMİ

• osman_goksel kullanıcısına yanıt

Hocam altta da aynı şekilde iki ucu takılmış soket var, o ne olacak? Bir de termostatın o kombiye bağlanan kutusuna elektrik vermek için de bir kablo takılıyormuş ya, ben o ikinci kabloyu nereye bağlıcam?

Dediğiniz gibi 2 köprülenmiş yer var, hangisinin doğru port olduğunu anlamak için o portların ana kart üzerinde herhangi bir işaret yada yazı içerip içermediğine bakmak lazım. Röleye 220 elektriği kombi içinden değil, kombi sigortasından çekmenizi öneririm.

Altta dediğiniz sarı kablolar mı? Onlar besleme tarafı olduğu belli. Termostat için olduğunu sanmıyorum. Elektrik vermek için de normal 220 prizinden elektrik alın, yada sigortadan. Kombinin içinden almayın.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.