Şimdi Ara

Odessa'ya gidicek var mı bu sene ? Tanışalım varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , odessa'ya gidicek varsa tanışalım , orda da sıkıntı cekmeyelim . Öğrenci birlikleriyle sohbet kurmaya başladımda çoğu son sınıf . Yeni gidicek eya orda 1. , 2. sınıf varsa tanışmak çok iyi olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePrestige95

Merhabalar , odessa'ya gidicek varsa tanışalım , orda da sıkıntı cekmeyelim . Öğrenci birlikleriyle sohbet kurmaya başladımda çoğu son sınıf . Yeni gidicek eya orda 1. , 2. sınıf varsa tanışmak çok iyi olur .

odessa nerede ve fiyat kaç kardeş :D
  • Neden Odessa'yı tercih ettiniz?
  • denklik yok sanırım ukraynada kuzen uçak mühendisliği bitirdi kievde denklik alamadı lastikçilik yapıyor şimdi türkiyede
  • Kiev üniversiteleri hakkında bilgim yok fakat odessanın tanındığı ve denk olduğuna dair bir çok belgeye şahit oldum , mezun olan tanıdık bu sene burdaki yasa holding e girdi gemilerinde kaptanlık yapıcak . Bir de odessa denizcilik dünyanın denizcilik üniversiteleri arasında amerika , norveç ve kanada'dan sonra ik 5 de olan bir üniversite , uluslararası biyer. Kocaeli üniversitesiyle öğrenci değiştirme programları var , Türkiye'deki 2-3 üniyle anlaşmalarıda var , Kadıköy dershaneler sokağında odessa-education adlı şirket , ordaki okulların resmi Türkiye temsilcisi hatta , resmi belgeleri ve okulun dekanının kendi firmalarında resimleri falan var yani var anam var :D Odessa da ki üniversiteler hakkında hiç şüpheniz olmasın hele ki denizcilik fakültesi için hiç şüpheniz olmasın . Niye tercih ettiğim yazdıklarımın arasından çıkar zaten bir de orda hazırlık programları veya lisans programları yıllık 3.500 dolar ı geçmiyo . Hazırlık 1.400 dolar böyle diyim :D Yaşamın ucuz olduğu , eğitimin ucuz olduğu ve denizcilik sertifikasını alabilceğiniz en iyi sayılı üniversitelerden , tabi 29 ülkede geçerli olan Rusça sertifikasını almanız da extradan diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePrestige95

Kiev üniversiteleri hakkında bilgim yok fakat odessanın tanındığı ve denk olduğuna dair bir çok belgeye şahit oldum , mezun olan tanıdık bu sene burdaki yasa holding e girdi gemilerinde kaptanlık yapıcak . Bir de odessa denizcilik dünyanın denizcilik üniversiteleri arasında amerika , norveç ve kanada'dan sonra ik 5 de olan bir üniversite , uluslararası biyer. Kocaeli üniversitesiyle öğrenci değiştirme programları var , Türkiye'deki 2-3 üniyle anlaşmalarıda var , Kadıköy dershaneler sokağında odessa-education adlı şirket , ordaki okulların resmi Türkiye temsilcisi hatta , resmi belgeleri ve okulun dekanının kendi firmalarında resimleri falan var yani var anam var :D Odessa da ki üniversiteler hakkında hiç şüpheniz olmasın hele ki denizcilik fakültesi için hiç şüpheniz olmasın . Niye tercih ettiğim yazdıklarımın arasından çıkar zaten bir de orda hazırlık programları veya lisans programları yıllık 3.500 dolar ı geçmiyo . Hazırlık 1.400 dolar böyle diyim :D Yaşamın ucuz olduğu , eğitimin ucuz olduğu ve denizcilik sertifikasını alabilceğiniz en iyi sayılı üniversitelerden , tabi 29 ülkede geçerli olan Rusça sertifikasını almanız da extradan diyebilirim

ukraynacamı ders dilleri zormu öğrenmek ?

• ders dilleri Rusça valla şahsen fiil çekimleri falan İngilizceyle aynı . Hatta konuşma dilleri çok kolay diyebilirim . Bi cümlenin olumsuzunu söylerken sadece kelimenin basşına He getiriyosun veya ne , nasıl , kım gibi sorular dısında sorular sorarken sadece kelımede vurgu yapıyosun soru oldugu anlasılıyo falan , yani konusma dilleri acayip kolay . Akademik olarak el yazısıyla ders goruyosun , o biraz kafa karıştırır ama şöyle diyim oaya gitmeden önceburda ders alıyorum 3 derste aştım o engelide . El yazısı harfleriyle kitap alfabeleri farklı biraz işte biraz o kafa karıştırıyo onun dışında yazıldığı gibi okunuyo çoğu zaman rahat bir dil .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • schengen vizesi olsa düşünebilirdim tüm avrupayı gezmek için ama yok rusyada
  • Ukrayna için yalnızca pasaport gerekiyo , 1 ayı aşıcaksan vize gerekiyomuş. 45 günlük vize alıyorum bende , oturum iznim olduğu sürece o 45 günlük vize habire kendi tazeleniyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.