Şimdi Ara

Odtü bilgisayar şansım nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam şimdi netin maşallah çok iyi ama geometri o sıralamadakilere göre biraz az kaçabilir. Sağlam böyle 80 üstü fen yaparsan obp de kötü değilse girebilirsin
  • Çok zor feni baya iyi yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu odtü bilgisayar sevgisi anlamadım. Kendini geliştirip fark yaratma şansın 0

• İnşallah hocam umarım herkesin gönlüne göre olur.
  • tacalfred22 T kullanıcısına yanıt
    hocam ygs miz aynı mat 50 geo 24.75 fene çok güveniyorum artık rahat rahat girebileceğimi düşünüyorum bence siz de girersiniz
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    obp 91.Katılıyorum geo. 2 soru da yapsam iyi olurdu.
  • ne45zmnkakuluzrs kullanıcısına yanıt
    Aslında ilk hedef Bilkent'ti.Ama çok zor gözüküyor.Neden kendimi geliştirip fark yaratma şansım 0 olsun ki sonuçta bu benim elimde.
  • Tebrikler baya iyi yapmışsınız.Umarım gireriz.
  • Hocam normal bir ygs sıralaması olsaydı (son 3-4 yıldır olduğu gibi) rahat girersin derdim ama önündeki aralıkta senin yaptığınla aynı hatta daha iyi yapan (ki tebrik ederim çok güzel matematik netin var) kişiler artacak maalesef bu yıl. 50 lys matematik, 40 ygs matematik neti yapanların eskiden bir cakası olurdu, gıpta edilirlerdi. Gayet kolay ulaşılan şeyler haline getirdiler bence bunları saçma sapan sorular sorarak.(eleyiciliğin olmaması anlamında)

O yüzden güzel bir ihtimalin var ama "rahat rahat girersin" demek hayal satmak olur şu an. Dolayısıyla fene odaklanmanı ve üçünden de alt sınır olarak 25'i hedeflemeni öneririm sıralama konusundaki endişelerin için. Kolay gelsin, iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 19 Haziran 2016; 15:31:54 >
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim size de iyi çalışmalar.
  • olum dalga mı geçiyorsunuz lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacalfred22

Aslında ilk hedef Bilkent'ti.Ama çok zor gözüküyor.Neden kendimi geliştirip fark yaratma şansım 0 olsun ki sonuçta bu benim elimde.

Ödevler ortak projeler teknik sınavlar derken boş vakit kalmıyo. Dümdüz teknisyenler olarak mezun oluyoruz. İmkanın varsa özelde oku vizyonunu geliştirebilecek yer seç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.