Şimdi Ara

ODTU, Bogazici, GSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bogazici felsefe, Galatasay Sosyoloji, ODTU iktisat. Bogazici her zaman hayalimdi her yonuyle fakat sadece felsefe tutuyor, felsefeye oldukca ilgim var ancak is imkanlari dolayisiyla yazmakta tereddut ediyorum. GSU istanbulda olusu fransizca egitimi ve etiketi dolayisiyla yazmayi dusunebilirim. Fakat felsefede de sosyolojide de en azindan su anda mezun oldugumda ne yapacagimi bilemiyorum ilgime ve cok iyi universiteler olmasina guvenebilirim ancak ve bogazicinde olmak beni cook mutlu eder surekli hayalim olan bir yer. Kendimi saglama alayim sonra bogazicinde yuksek lisans yaparim diye dusunursem de ODTU Iktisat ( iktisata bir ilgim olmadi sadece olmasini umuyorum bu kadar alakasiz bolumler secmemin nedeni her zaman cok iyi bir unide olayim gerek cevre gerek sagladigi imkanlarla iyi yerlere gelirim zaten dusuncesiydi tabi bolumlere olan ilgim dahilinde) Cok kararsiz kaldim bu universite veya bolumlerde olanlar veya fikri olanlar yardimci olurlarsa cok mutlu olurum, tesekkurler simdiden.

• jehro J kullanıcısına yanıt
    Hocam bu okullardan hiçbirinde yada başka iyi bir okulda hem hayallerine hem sıralamana hem de Türkiye gerçeklerine uyan başka bir bölüm yok mu?
  • phsna P kullanıcısına yanıt
    Turkiye gerceklerine bakarsak ege psikoloji, marmara hukuk gibi bolumler tutuyor ancak bunlar hayallerimi karsilayacak universiteler degil hicbir zaman dusunmemistim hukuk okumak istemiyorum psikolojiye daha yakin olmakla birlikte izmir ve ege universitesini hic dusunmedim psikolojide ancak bogazici ya da odtuyu dusunebilirdim maalesef tutmuyor. ODTU iktisat disinda uluslararasi iliskiler siy. bil. ve kamu yonetimi sosyoloji felsefe oluyor. Odtu iktisat hakkinda ne dusunuyorsunuz? Turkiye gerceklerine uygun diye dusunmustum.
  • jehro J kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç cevap veriyorum, öncelikle iktisat,sosyoloji okursam ne yaparım diye düşünün akademisyen mi olmak istiyorsunuz yoksa başka pozisyonlar mı?Bu kararı daha sonra da verebilirsiniz tabi ki ama yine de bir fikriniz olsun.Okulları arayip aklınızdaki soru işaretlerine cevap bulmaya çalışın.Odtü evet iyi bir üniversite ama iktisat okunur mu iyice araştırın bir öğrencisine sorun.Benim babam gazi uluslararasına birincilikle girmiş şu an öğretmenlik yapıyor.İyice düşünün araştırın okulu arayın ve kara vermeye calisin .Kendinizi en iyi yine kendiniz bilirsiniz tercihi aceleye getirmeyin bence.İnşallah gönlüze göre olur hayırlısı olur kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    Bilkent İktisat
    8 ay önce açıldı
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.