Şimdi Ara

ODTÜ EE Mİ KOÇ MAKİNE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Koç nedir la ODTÜ gibi bir efsanenin yanında?
    Yorumlara baktım o sıralamaya girip şenlik için üniversite seçecek olan hiç seçmesin.
    İstanbul için Koç'u seçecekler de seçmesin boşuna. Ormanın içinde bir yerde öyle he deyince İstanbul'a gidilmiyor.
    İş imkanı falan diyenler olmuş puhaha. Şöyle bir veri koyayım fikir vermesi açısından.

Koç Makine mezunları

ODTÜ EE mezunları

Edit:

Bir de burs falan diyenler olmuş da Koç'a gidip bir makarnaya 50 lira verenlerle aynı ortama gireceksiniz. En ufak eğlenceniz 200 liraya patlayacak. O burs sizi geçindirmez
  • Koça git bence mezun olduğunda koç ailesinin fabrikalarından birinde işin garanti olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç ayrı bir ortam ya eşsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koça geçen sene tanıtıma gidince öyle bir şey yok demişlerdi. Koçta çalışmıyorsun falan demişlerdi

Doğruluğunu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışı olanakları bakımından hangisi daha iyi ?
    hem okurken hem sonrasında
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    eğitim açısından mı ortam, kampüs olarak mı?
  • Bence koç daha iyi. Kampüs ortamı yurtlari falan. Eğitimi zaten iyidir konuşmaya gerek yok.

Sen ee mi makina mi ona karar ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü makine yok mu
    3 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iki farklı mühendislik olduğu için ilgi alanına uygun olanı seçmen daha iyi olacaktır. Forumdakiler de ancak okul olarak öneride bulunabilir, gideceğin bölümü secmek sana kalmış ^^

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    tam bursluda yurt karşılanıyor mu
  • İkisi de Türkiyedeki en iyi yerler , eğitim konusunda zaten şüphen olmasın. Kenidin hangisine daha yakın hissediyorsan ona git derim veya ilerdeki hedeflerine yönelik olan okul hangisi onu bir araştır bence.
  • koç oluyosa odtü ne abi. odtü dediğin fakir bi devlet okulu. daha bu sene şenliklerine gittim rezaletti. okul dökülüyor. git koça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollboy

tam bursluda yurt karşılanıyor mu

Lys puanın açıklandıktan sonra kudeb bursuna basvuruyorsun onlar maddi durumuna gore yurt + 600 tl nakit burs ve kitap bursu falan veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kollboy

yurt dışı olanakları bakımından hangisi daha iyi ?
    hem okurken hem sonrasında

Yurtdışı imkânları senin kendini geliştirmene ve parana bağlı olan bir şey üniversite o konuda geri planda kalıyor. Hangi üniversitede olursan oku yurtdisinda Turkiyenin üniversiteleri(mühendislikte) pek tanınmadığı için eşit fırsatlarda oluyorsunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç makine ezer geçer net.

Kriterler : Yurt dışı olanakları,mezunken iş fırsatları vb.

• yurt dışına gitmek için üniversitenin adından çok referanslar önemli
    koçta referans almak daha kolay ama makine mühendisinin yurt dışına çıkması daha zor

koç ee 3. sınıf öğrencisi ile konuşmuştum (bizim okulun mezunuydu)
    koç holding ve koç universitesi bambaşka kurumlar mezunların çok büyük çoğunluğu koç holding dışında çalışıyor, aynı oran istanbuldaki diğer iyi üniversiteler için de geçerli demişti

ayrıca üniversiteyi 4(+1) senede düzenli çalışarak bitirirsen o üniversitelerden çıkıp işsiz kalma gibi bir durum mümkün değil

Edit: koç kontenjan düşürdü %100 burslu için, onu bir incele sıralamalar çok yükselecek
    ben de koç istiyordum ama endüstri bu sene 800-900 arasında kapatacak en kötü
    o yüzden odtü ee yazıcam
    belki karşılaşırız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 1 Temmuz 2017; 20:28:25 >
  • Tam burslumu Koç ?
  • Ben tam burslu olduğunu varsayarak yorum yapayım Koç Makine Odtü ee yi parçalar hocam.Koçun ayrıcalığını,sana sunacağı imkanları Tr'de hiçbir okul sunamaz boun bile.
  • Koç ne la, hadi bilkentle odtu kiyaslamak okay

Koç odtüyü yavaş parçalasin

Vizyonu koç holdingte çalışmak olan liseliler bir zahmet yorum yapmasin

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Of ya şansa bak. umarım koc makineyi tuttururuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cahitsitki

Koç ne la, hadi bilkentle odtu kiyaslamak okay

Koç odtüyü yavaş parçalasin

Vizyonu koç holdingte çalışmak olan liseliler bir zahmet yorum yapmasin

Koç üniversitesinden mezun olan adamların %5 i belki koç holdingte çalışıyordur

derece yapıp koç üniversitesinde en iyi hocalardan eğitim alıp arçelikte yapı kredi de mi çalışacam

bilip bilmeden konuşma kimin liseli olduğu belli oluyor. sabancı ve koçtan mezun olan kimse o okulun holdinginde falan çalışmıyor senin gibi cahillerin inandığı bir şehir efsanesi bu.

o zaman bilkent mezunları da tepe holdingte çalışıyor tabi bilkentin vakfından haberin yoktur senin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.