Şimdi Ara

odtü ee ve başkent hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen sene tytsi 4k olan birisi bu yıl puanını kullanacak. aytsi 70-73 civarı genelde. obpsi 95. sizce odtü ee şansı var mı bu sene?

benim de tyt 75-80 arası. ayt 50-52 arası geliyor son zamanlarda hep batırıyorum. obp 89. başkent hukuk %50 geçen sene 36k ile almış. tyt değil ama ayt kısmı beni çok düşündürüyor.

tahminleri olanlar varsa yazabilir mi bunu düşünmekten artık ders bile çalışamıyorum benim için inanılmaz önemli.

• Ayt 73 olsa bile pek mümkün değil.SınavLa'dan baktım geçen sene böyle yapsa 3.4K geliyormuş.Odtü Ee ise 2.4K.Bence bu sene aynı netle 3.4K dan biraz daha kötü gelir.Odtü ee nin de sıralamasının gerileyeceğini sanmıyorum.Ayt biraz daha iyi olmalı.
  • Senin durumun da geçen seneye göre 47K.Ikisinden de 5er net artırsan 34.6K geliyor.Ucu ucuna yani.Tyt sıralaman aytden de kötü tytyi daha iyi yapman lazım.Aytye göre daha rahat artar diye diyorum,yoksa ayt 60 yapsan direk hedefine ulaşırsın.
  • ODTÜ EE gelmez ki zaten?
  • mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Hayır bir arkadasım 76 ayt ve nerdeyse aynı tyt ile 1300 küsürdü yani kazanma ihtimali yüksek bence ama hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimbulus_mimbletonia

Senin durumun da geçen seneye göre 47K.Ikisinden de 5er net artırsan 34.6K geliyor.Ucu ucuna yani.Tyt sıralaman aytden de kötü tytyi daha iyi yapman lazım.Aytye göre daha rahat artar diye diyorum,yoksa ayt 60 yapsan direk hedefine ulaşırsın.
    Sayısala bakmışsın TM de 10-15k araliginda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saucin -- 5 Haziran 2019; 16:11:54 >
  • gerçekten mi? feni pek iyi değil matematiği 40 yapabilir aksilik olmazsa ama feni en fazla 34-35 yapabilir. yine mi olmaz?
  • başka fikri olan yok muu?
  • loyals L kullanıcısına yanıt
    Abi icini rahat tutsun arkadasın biraz daha calışsın ama 74 ayt yapsa girmemesi daha zor geçen sene 75 ayt 110 tyt yapan arkadasım 860 falandı senin arkadasın da 600 kisi falan geri atsa girebilir bunları simdiden sıkıntı yapıp sınavda moralinizi bozmayın arkadasının durumu gayet iyi görünüyor bence
  • limon1907 kullanıcısına yanıt
    çok sağolun ben %50 olmazsa %25 falan da yazarım ama arkadaşım için odtü ee cidden çok önemli. çok sağolun tekrar. size de çok çok başarılar dilerim
  • sınava gecen sene girdim
    tyt 4k 72.5 ayt 93 obp ile ham 3k yerlestirme 3.2k geldi

arkadaşın sağlam denemelerde bu neti yapıyorsa ve geçen seneye yakın zorlukta bir ayt gelirse normal şartlarda bence 73'ten fazlasını yapar ki girmek için 73 netten fazlasına ihtiyacı var gibi duruyor hocam
  • Sevemezmis S kullanıcısına yanıt
    :((

geçen sene ayt matematik fullemişti bu sene de büyük bir şanssızlık olmazsa fulleyebilir. ama geçen sene ayt fende eksiye düşmüştü çok kötü geçmişti o yüzden 34k gelmişti. bu sene sadece ayt fene ağırlık verdi yine de en fazla 36 yapabiliyor daha aşağı düşmez umarım. çok önemli bizim için ikimizin de ankarada olması. çok teşekkür ederim size de.
  • Aga tmde 70 tyt 50ayt 20k zaten yazdığın netleri gerçekte yap direk 10kdaki %100 burslu başkent hukuk gelir
  • mastermind1907 kullanıcısına yanıt
    foruma baktıkça inanılmaz karamsar olmaya başladım cidden sanki geçen seneye göre sıralamalar çok kötü olacak gibi hissediyorum umarım yanlıştır. çok sağolun fikriniz için.
  • mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Bu sene ayni netle tyt siralamasinin gerileyecegini nerden biliyorsun?
  • Odtü Ee olmazsa da İtü Elektronik haberleşme müh yazabilir. Çok bir şey kaybetmez, alacağı eğitim açısından da çok farklılık olmaz.

Sınavdan sonra bu tür şeyleri düşünmekte fayda var tabii ki.

Deneme çözüp eksik tamamlayın bu aralar. Diğer şeyleri düşünmeyin bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.