Şimdi Ara

ODTU EE yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mf4 siralamam 2068 ve odtu ee geçen sene 1990 ile almiş.Sizce daha fazla yukselir mi?Ve eğer gelmezse sizce odtu pc mi yazmaliyim tip mi?(istanbulu çok istemiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam önceki senelerde genel eğilim nasıl olmuş? (Ileri mi gitmiş geri ki gitmis siralamalar?)
    Bence %50 oranında girme olasılığınız mevcut.

• kesinlikle odtü pc yazmalısın
  • keşke bende böyle güzel bir ikilemde kalsam :(:(((
  • Son 3 yil 2300 2200 1990 kabaca.Daha fazla yukselmez gibi geliyor bana(insallah oyle olur.d) Bir de kontenjan artişi falan olmuş sanirim ozellerde

• quote:

Orijinalden alıntı: vertongen

kesinlikle odtü pc yazmalısın

Nedenlerinden bahseder misiniz

• akademik kadrosu çok iyi ve de yurtdışı imkanları çok fazla şöyle söyliyim okurken yurtdışına bölümle ilgili seyahat ihtimalin :%70 ve bu seyahatlerde çeşitli sertifikalar alıyorsun bunlar inanılmaz işe yarıyor meslek hayatında ODTÜ dünya çapında bir üni söylememe gerek yok zaten ..hocam size başarılar diliyorum şiddetle tavsiye ediyorum karar sizin
  • Kardeş sana önerim 2 meslek arasında kaldıysan tıp yazma. En fazla 3. sınıfa kadar gelip bırakırsın, en azından tüm istemeyerek giden tanıdıklarım böyle yaptı diyebilirim, odtü pc hakkında bir fikrim yok ama iyi düşün taşın.
  • Hocam Koç ve Boğaziçi'nde baya bi kontenjan artışı var yani gelme olasılığı çok yüksek gibi görüyorum kaçırırsanız ucundan kaçırırsınız.bana kalırsa odtü PC'yi ikinci olarak yazın çok çok iyi bi bölüm.belki geçiş yapabilirsiniz notları yüksek tutarsanız.

• hocam odtu ceng yazmanizi ben de tavsiye ederim.
    zamaninda odtu cenge girip eeye yatay gecis yapmis biri olarak.
    hatta yuksek ihtimal kendisiniz eeye gecebilseniz bile gecmek istemeyeceginiz bir bolum ceng ben bi hata yaptim gectim.

• Zor be kardeşim :/ Kontenjan da artmamış bu sene. Tıp da yazma bence tek tercihin tıp olsa lafımız yok da ikilemde kalan adam tıpta mutlu olmaz. PC hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimGünlük

yatay geçiş yapmak için hazırlıktan sonra 1 yıl okumak gerekli demi , bi de artık sanırım sıralamaya da bakıyolarmış yatay geçişte

evet 1.sinifi okuyup 2. siniftan devam ediyorsun eeye . siralamaya bakiyolardi zaten.
    senin siralaman iyi bu senin avantajina olur

• Siralama olarak benden onde olan muhendislikler 42 kisilik kontenjan açmiş toplamda.Bu beni baya ümitlendirdi.Artik olmazsa ceng yolcusuyuz sanirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: memoapo

Siralama olarak benden onde olan muhendislikler 42 kisilik kontenjan açmiş toplamda.Bu beni baya ümitlendirdi.Artik olmazsa ceng yolcusuyuz sanirim :D

geldi mi hocAm

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

Orijinalden alıntı: memoapo

Siralama olarak benden onde olan muhendislikler 42 kisilik kontenjan açmiş toplamda.Bu beni baya ümitlendirdi.Artik olmazsa ceng yolcusuyuz sanirim :D

geldi mi hocAm

Geldi dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.