ODTÜ EEM
-
-
up
-
-
y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 17:23:30 > -
Üni bırakıp tekrar mı hazırlancaksın ya da hali hazırda mezun musun?
-
Olmaz
-
Dersleri kaldırırım sıkıntı yok başladığımda 23 yaşımda olacağım çünkü bitirişim 27 28 o zamana kadar oturur iyice :). Teşekkürler yorumun için.
-
Okuyorum şuanda seneye mezunum. Seneye de ODTÜ ye geçme şansım var. 23 yaşımda başlıyorum bitirme 27 28 gibi inşallah . İşe alımda vs sıkıntı olur mu diye düşündüm bir ara ama tecrübesiz değilim sektörde. Onu göz önünde bulundurduğumda problem yok gibi duruyor.
-
Teşekkürler hocam.
-
Hiçbir zaman geç değil gerçekten bu bölümü istiyorsan ve severek uğraşacaksan, 3 litre su içmeyi ve yazılım öğrenmeyi unutma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi bir liseden mezun değilsen yani sağlam çalışma disiplini ve altyapıya sahip değilsen ODTÜ ee yi 5 sene de bitirmeyi unut ayrıca İngilizce n iyi değil de 4 senede bitirmen de imkansız ama bunların hepsi var ise 4 sene de bitiren adam tanıyorum yapabilenler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 4 Nisan 2021; 20:39:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi manada seviyorum. Yazılım olarak Python ve C dillerini ileri düzeyde biliyorum. Su konusu da alışkınım zaten ya o kadar içmeye . Teşekkürler değerli yorumun için.
-
Çok iyi bir liseden mezun değilim fakat sağlam çalışıyorum. Ayrıca bölüm hakkındaki bilgim gerçekten fazla.( kendimi övmek istemedim yanlış anlaşılmasın). İngilizce durumumda mükemmel değil tabi ama hiç bilmiyorum olayı da yok yani. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
-
Hayaller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana giren çıkan ne moruk aS.das:d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X