Şimdi Ara

odtü felsefe gelir mi ? yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aklımda hiç felsefe yoktu bütün tercihlere iktisat yazacaktım ama odtünün sıralamasını görünce bir anda sapıttım

şimdi benim tm3 sıralamam : 38k odtü felsefe : 41k

acaba ilk tercihe odtü yazsam diğer hepsine iktisat yazsam nasıl olur ?

• beyler şu garip banlı dh liye bir yardım
  • güncell.
  • son kez up...
  • bnmde 33k sayisalim kararsizim:-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifbulent

bnmde 33k sayisalim kararsizim:-(

Senin tm3 mu 33k?

• quote:

Orijinalden alıntı: follow the leader

quote:

bnmde 33k sayisalim kararsizim:-(

Senin tm3 mu 33k?

evet tm-3 33k ama okuması zor iş bulması imkansız dediler soğudum biraz:)
  • Gerçekten felsefe okumak istiyor musun?Felsefe okumak istiyorsan bölümü sevmelisin. İktisat ve felsefe apayri bölümler. Bence iyi düşün derim ama yazarsan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_MoBiLe

Gerçekten felsefe okumak istiyor musun?Felsefe okumak istiyorsan bölümü sevmelisin. İktisat ve felsefe apayri bölümler. Bence iyi düşün derim ama yazarsan gelir

ben sayısalım ama felsefe en sevdiğim dersdi ilgim var kitaplar araştırmalar yaptım felsefe ailem mühendis ol açıköğretimden oku diyo bilemiyom kafa karıştı usta:(
  • Hocam felsefeye biraz gönül vermek lazım ODTÜ'de. Öyle ki hocalarının çoğu makina ve elektronik mühendisliğinden sonra felsefeye geçip o alanda master doktora alıp hoca olmuş kişiler dolayısıyla biraz sayısal ağırlıklı bilim felsefesine dayalı bir öğretim alırsın. İş olanakları tabi İktisat'a göre kısıtlıdır. Ama araştırmacı, öğretim görevlisi olma konusunda önün açık =) ve tabi yatay geçiş olanakları var. Ama biraz riskli tabi bunlar yatay geçiş ve hoca kalma olaylarını yapamayabilirsin zorlayabilir. Sana kalmış artık durumlar bunlar değerlendir ve seçimini yap hayırlısı olsun =)
  • felsefeye ciddi bir şekilde ilgin varsa senelerce makale odaklı düşünsel anlamda yoğun bi müfredata hazırsan daha da önemlisi ben bundan zevk alırım diyosan yaz bence ki felsefe okuyacaksan bunu odtüde oku başka yerde de değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: börkenek

felsefeye ciddi bir şekilde ilgin varsa senelerce makale odaklı düşünsel anlamda yoğun bi müfredata hazırsan daha da önemlisi ben bundan zevk alırım diyosan yaz bence ki felsefe okuyacaksan bunu odtüde oku başka yerde de değil.

felsefe iyi hoş odtüye gittim beğenmedim ortamı ama okumak için ideal benim asıl olayım iş hayatı ne olcak odtü felsefe bitirdim ki iddaalıyım 3.senede bile bitiririm de:P iş ne olacak iş?
  • Bölümüm felsefe değil, Uluslararası İlişkiler. Sözel metinlerle olan ilgimi az çok tahmin edersin. Bu sene Uluslararası İlişkiler Teorisi Tarihi diye bir dersimiz vardı. İşte filozofların metinleri falan. Bir de İngilizce ve ağır İngilizce hepsi. Açıkçası baya zorlandım. İktisat düşünüyorsan felsefe ile hiç alakan olmasın derim. Evet Odtü gerçekten iyi bir okul, prestiji de tartışılmaz evet ama mutsuz olacağın bir tercih yapma okul iyi diye.
  • quote:

quote:

Gerçekten felsefe okumak istiyor musun?Felsefe okumak istiyorsan bölümü sevmelisin. İktisat ve felsefe apayri bölümler. Bence iyi düşün derim ama yazarsan gelir

ben sayısalım ama felsefe en sevdiğim dersdi ilgim var kitaplar araştırmalar yaptım felsefe ailem mühendis ol açıköğretimden oku diyo bilemiyom kafa karıştı usta:(

Katılıyorum, felsefe ve iktisat çok ayrı. ODTÜ Felsefeyi yatay geçiş için düşünüyorsan bir daha düşün çünkü felsefede ortalama yapmak iktisattan daha zor. Bir de üstüne mühendislik düşüncesi çorbadan farksız.

Bir de meslek seçimi öyle pek lisedeki dersi sevmekle olmuyor. İyi düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

quote:

quote:

Katılıyorum, felsefe ve iktisat çok ayrı. ODTÜ Felsefeyi yatay geçiş için düşünüyorsan bir daha düşün çünkü felsefede ortalama yapmak iktisattan daha zor. Bir de üstüne mühendislik düşüncesi çorbadan farksız.

Bir de meslek seçimi öyle pek lisedeki dersi sevmekle olmuyor. İyi düşün.

kimse tavsiye etmiyor zaten formasyon bile yok odtulu issiz diye dolanirsin diyolar ilgi sevgi merak hepsi var ama bir tane destekcim yok bende yazarsam 20 tercihden sonraya yazarim bide ben ts de felsefeyi full yakin yaptim ist. radyo sinema oluyomus bi ark. bakmis su an hatirlayamadim ts dende bi kac bolum yazarim felsefeden bize is cikmiyor usta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.