Şimdi Ara

ODTÜ Fizik Öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle Arifiye Anadolu Öğretmen lisesi mezunuyum. Puanım kötü ama öğretmenlik ek puanıyla ODTÜ fizik öğretmenliğine puanım yetiyor. Bir çoğu kişi fizik okumayın hem zor hem işsiz kalırsınız diyolar ama fizik öğretmenliği bölümünde en yüksek 2. puana sahip universite ve ODTÜ yani, igilizce eğitim veriyo vs. vs. Sizce okumalımıyım? Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherwelll -- 6 Temmuz 2015; 13:16:22 >

• Kimsenin fikri yok mu?
  • Bir ODTÜ mezunu olarak ODTÜ bile tek başına tercih etmenize yetecekken siz zaten öğretmen lisesi mezunusunuz yani öğretmen adayısınız. Bence doğru tercih olur.
  • Konuştuğum bir çok kişi ODTÜ bile olsa fizik öğretmenliği seçmeyin diyor. Bu yüzden çok kararsız kaldım. Çok az kişi atanıyor, en az 90 puan yapmalısın kpssden, bırak ODTÜ yü Boğaziçine bile gidilmez vs. vs. bir sürü olumsuz laftan sonra seçmemeyi düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle mezuna kalıp seneye Ege bilgisayar yada 9 eylül bilgisayar kazanmaya çalışıcam. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.