Şimdi Ara

ODTÜ İKTİSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odtü iktisatla ilgili bilgi verebilcek var mı? Açıkcası ben işletme istiyordum ama olmadı iktisatın akademiye bankalara yönelik olduğunu öğrendim ama benim hayalim hep özel sektördü iktisat bana bunu sağlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim tüm iibf mezunlarının çalışma alanları aynı

• İşletme okusaydım odtüde aynı mı olurdu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: İlayda___

İşletme okusaydım odtüde aynı mı olurdu yani?
    emin ol iktisat işletmeden daha avantajlı. iktisat iibfdeki her şeyi kapsıyor neredeyse. fakat biraz daha zor olduğunu söylemek gerek.
  • benim merak ettigim bogaziciyle arasinda buyuk bir prestij farki olur mu? puanim bogazici iktisata da yetiyor ama ankarada yasiyorum ve sefillik cekmek istemiyorum pek

• Bilkent iktisat yazin hocam. yurt ucretsiz + 570 lira burs. bilkentin egitimi boundan daha iyi diye duymustum ayrica bilkentin yurtdisi olanaklari daha fazla

• İlayda___ İ kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    ODTÜ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sefillik çekmek istemiyosanız odtü işletme yazın işletme iktisata göre daha kolaydır iktisatta işletmeye oranla soyut düşünme daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

Hocam sefillik çekmek istemiyosanız odtü işletme yazın işletme iktisata göre daha kolaydır iktisatta işletmeye oranla soyut düşünme daha fazla
    İktisat işletmeyide kapsar işletmecinin yaptığından daha fazlasını yapabilirsin iktisat okursan
  • @kaspar hauser
    bilkentte 200.000'lerden de giren adamlarin olmasi beni sogutuyor. yoksa egitimi iyidir ona suphem yok.

@oymalikapitokmagi
    iktisatla, soyut dusunmeyle ve matematikle bir derdim yok. matematigime guvenirim diyebilirim hatta. benim derdim istanbulda kalacak yer, ogrenci hayati ve kira fiyatlari falan.

• Benim derdimde iktisatta teoriyi öğrenirken bir çok pratik dersi alamamak

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    14k

• quote:

Benim derdimde iktisatta teoriyi öğrenirken bir çok pratik dersi alamamak
    işletme-iktisat bunlar kardeş gibidir aralarında ayrım olmaz ama odtü iktisat işletmeye çok daha zordur.
  • Tamam hocam boun iktisata puanınız yettiğine göre odtü işletmeye de yetiyordur işletme tutarken iktisata gitmek bilemiyorum tabi karar sizin
  • Bir arkadasim odtu iktisattan mezun oldu finansbankta 2 ile basladi. 1 senelik tecrubesi var suan 4bin aliyor.

Odtu iyidir

• Peki odtü mü itü mü dersem arkadaşlar o konuda fikriniz ne iktisat anlamında?

• ????

• quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

benim merak ettigim bogaziciyle arasinda buyuk bir prestij farki olur mu? puanim bogazici iktisata da yetiyor ama ankarada yasiyorum ve sefillik cekmek istemiyorum pek

koşullarını tam bilmiyorum ama derece yapanlara boğaziçinin özel bir yurdu var şartları falan da çok iyi. bence tercih yapmadan önce orayı iyice araştır
  • Iktisata git işletme yüksek lisans yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

14k

Bu yil odtu kontenjan dusurdu sana geledebilie gelmeyedebilir. Gecen sene de 14.8k idi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.