|
Bildirim
|
Metroda next station Orta Doğu Teknik Üniversitesi,ODTÜ arriving station Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ deyince içim bir garip oluyor.
Hüzünleniyorum ya olur mu acaba seneye ben de bu durakta iner miyim diye |
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Ekin ile beraber tanıtım ofisinde çalışanlardan biriyim ODTÜ'de. 3 4 senedir forumda ODTÜ ile ilgili soru cevap konuları aciyordum zaten, bu sefer biraz daha kapsamlı bir başlık açtık. Okul ile ilgili her türlü sorunuzu burada paylasabilirsiniz. Bu arada ben 3 sene inşaat mühendisliğinde okudum sonrasında işletmeye gectim ve halen işletmede ogrenciyim. Bu yüzden hem mühendislik hem İİBF hakkındaki sorularınızı cevaplayabilirim. Burdan yardimimiz dokunursa ne mutlu bana, sorularınızı gerekmedikçe özelden değil de buradan paylaşırsanız herkes faydalanabilir. Hepinize başarılar diliyorum :) |
Öncelikle ODTÜ gibi bir üniversitede bir bölümü okumak bile yeterince zor. Akademik kariyer yapmayı düşünen öğrencilerin bir bölümü mühendislik okurken bunu bir temel bilim ile desteklemek için çift anadal yapabiliyor.
Örneğin elektrik ve elektronik okurken fizik veya matematik bölümü ile çift anadal yapmak oldukça yaygın. Ancak bu durumda bile fizik bölümünden alacağınız birkaç seçmeli ders belki bir yandal programı sizin kariyeriniz için daha faydalı olabilir. Çift anadal yapmak çok zaman alıyor ve çoğu zaman üniversiteyi uzatmanıza neden olabiliyor. Bununla ilgili bir blog yazım ve videom vardı. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin: https://universkop.com/cift-anadal-nedir-cift-anadal-yapmali-miyim/ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekin Berkyürek -- 23 Aralık 2019; 14:20:14 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abçodtü -- 23 Aralık 2019; 15:39:35 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 23 Aralık 2019; 16:33:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|