Şimdi Ara

ODTÜ İNŞAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene odtü inşaat 14.500 le kapatmış

bu sene artan kontenjan yeni açılan tıplar odtünün son yıllarda gerileyişi gibi faktörleri göz önüne alırsak en son sizce kaçla kapatır

bir tahminde bulunursanız çok iyi olur

• 15 bin olur en kötü...
  • 500 600 kişi civarı geriler benim 11145 sıralamayla büyük ihtimal girecem gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knngr

500 600 kişi civarı geriler benim 11145 sıralamayla büyük ihtimal girecem gibi

aslında sorun şu 15900 civarı sıralamam var aile yüzünden itü yerine odtü inşaatı öne yazdım ilk başta gelmez zaten onlarında gönlü olsun diye düşündüm ama son 2gündür oralara gerilicekmiş gibi geliyor eğer o yüzden itü yerine ankaraya gidersem çok üzülürüm gelmemesini istiyorum ya o yüzden tahminler alayım dedim
  • 13binlere kadar çıkacağını tahmin ediyorum, 11bin 14bin arası itü hariç tek seçenek gibi duruyor eğer mühendislik düşünülüyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

13binlere kadar çıkacağını tahmin ediyorum, 11bin 14bin arası itü hariç tek seçenek gibi duruyor eğer mühendislik düşünülüyorsa

2010 da 14000 ken 2011 de 14500 e düşmüş bu sanırım biraz da olsa itünün yanında ilgi çekiciliğini kaybetmesinden kaynaklanıyor. Eğer bu düşüş bu senede olursa durumlar biraz karışık benim için

bilmiyorum baktınızmı burak kılanç doğrutercih.com da kontenjanlara göre düşüşler belirlemiş(http://www.dogrutercih.com/dosya/2012/ozel-dosyalar/DogruTercih_Ozel_Dosya_2012_013.pdf)
    odtü inşaat için 503 kişi geriler demiş ama baz aldığı sadece kontenjan artışı yani yeni açılan tıplar başka bölümler üniversitenin sıralamasındaki normal düşüşü hiç hesaba katmadan yapmış

yani odtü inşaat için beklenen sıralamasında baya düşüş olacağı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: şuan23

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

13binlere kadar çıkacağını tahmin ediyorum, 11bin 14bin arası itü hariç tek seçenek gibi duruyor eğer mühendislik düşünülüyorsa

2010 da 14000 ken 2011 de 14500 e düşmüş bu sanırım biraz da olsa itünün yanında ilgi çekiciliğini kaybetmesinden kaynaklanıyor. Eğer bu düşüş bu senede olursa durumlar biraz karışık benim için

bilmiyorum baktınızmı burak kılanç doğrutercih.com da kontenjanlara göre düşüşler belirlemiş(http://www.dogrutercih.com/dosya/2012/ozel-dosyalar/DogruTercih_Ozel_Dosya_2012_013.pdf)
    odtü inşaat için 503 kişi geriler demiş ama baz aldığı sadece kontenjan artışı yani yeni açılan tıplar başka bölümler üniversitenin sıralamasındaki normal düşüşü hiç hesaba katmadan yapmış

yani odtü inşaat için beklenen sıralamasında baya düşüş olacağı sanırım

Benim beklentim 13bin seviyesine hatta 12binlere kadar çıkacağı yönünde pek çok 11bin küsür sıralamaya sahip aday yazmış durumda hali hazırda odtü inşaatı, bekleyip göreceğiz bakalım Saygılar

• benimde sıralamam 14686 umarım girebilirim arkadaşlar
  • Ben odtünün tanıtımına gittiğimde odtü inşaattan bi hoca 14200-15000 arası bi sırada kapatırız diyordu öyle de olur heralde talep var baya inşaata bi de odtü olunca daha çok :) yani öyle çok düşmez.
  • Ben de soruyorum o zaman,İTÜ İnşaat %30 İng geçen sene 17.800 sıralamayla aldı.

Bu sene 18.033 ile girebilir miyim ?

Doğru tercihte İTÜ'ye kadar 800 kişilik kontenjan artışı görülmüş,18.600'leri görmez talepten dolayı ama 18.100 falan olamaz mı ?

Hocalarım gelir diyor,DH gelmez diyor kime inanayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 11 Ağustos 2012; 7:17:34 >
  • Bir tane de ben sorayım, geçen sene ODTÜ İşletme 6200 ile kapatmış.

Önceki sene de 4000 lerdeydi.

Bu sene kaçla kapatır en son bir tahmini olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

Ben de soruyorum o zaman,İTÜ İnşaat %30 İng geçen sene 17.800 sıralamayla aldı.

Bu sene 18.033 ile girebilir miyim ?

Doğru tercihte İTÜ'ye kadar 800 kişilik kontenjan artışı görülmüş,18.600'leri görmez talepten dolayı ama 18.100 falan olamaz mı ?

Hocalarım gelir diyor,DH gelmez diyor kime inanayım ?

Bana sorarsan olmaz gibi çünkü itü sürekli tercih ediliyor artık odtünün sıralaması gittikçe düşerken itü yükseliyor
    İtü inşaat 2010 da 19000 civarı iken geçen sene 17800le almış
    bu sene itünün ben yerinde kalacağını sanıyorum kontenjan artışlarından dolayı yine biraz da olsa yükselebilir de ama belli olmaz tabi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 11 Ağustos 2012; 13:26:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 11 Ağustos 2012; 13:26:41 >
  • başka tahmin yok mu
  • bence odtü inşaat 15 bin itü inşaat 17 bin küsurla alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.