Şimdi Ara

ODTÜ İNŞAAT YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. ODtü inşaat hakkında düşünce ve tavsiyelerinizi acil bekliyorum . Beni ve tercih etmek isteyen arkadaşlarımızı aydınlatırsanız sevinirim.

• uppp
  • İnşaat mühendisliği diğer mühendisliklerin aksine (elektrik,makine,bilgisayar,endüstri) çalışma şartları ve iş imkanları açısından hepsinden ayrı bir dal. Yani aynı ortamda birçok farklı alanlardan mühendis çalışabilir ama inşaat genelde kendi dışındaki mühendislik dallarıyla çok fazla örtüşmez. Üniversiteden bağımsız olarak inşaat mühendisliğinin böyle bir özelliği var, okula dair konuşacak olursak ODTÜ İnşaat, okulun en başarılı bölümüydü 2013 te. Şu anda da muhtemelen öyledir, gerek imkanları gerekse akademik kadrosu sebebiyle öğrencisine çok şey kattığına eminim. Fakat, ODTÜ deki birçok bölümde olduğu gibi inşaatta da dersler biraz ağır olabiliyor ne yazık ki. Bir de dersler birbirini bağladığı için kalma durumlarında sene uzatma vb. istenmeyen vakalarla karşılaşılabilir. Ama her ne olursa olsun, ODTÜ İnşaat'a puanınız yetiyorsa ve de az çok inşaat mühendisliğiyle ilgiliyseniz yazabilirsiniz bana göre.

• hocam beni de korkutan bu kalma olayları baya bi kalınıyomuş herhalde :D bağlı sınavlar yüzünden baya çekmiş millet biraz baktım da . İtü - odtü inşaat ikilemininde nasıl bi önerin vardır hocam ?
  • twister81 kullanıcısına yanıt
    itü inşaat çok daha kolaydır odtü ye göre. Ama bana kalırsa kolay diye itü yü seçmek saçmalık olur. İTÜ'yü farklı nedenler dolayı seçebilirsin ama zorlanmamak adına bu seçimi yaparsan o zaman başarılı da olamazsın bana göre. Ben o ikilemde kalsam odtü yü seçerdim ama buna senin karar vermen gerek, çoğunluk odtü yü seçer diye odtü seçme, mantıklı bir sebebi olduğu için odtü yü seç yada itü yü.
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    hocam odtü gözardı edilemeyecek bi değeri var ne kadar kötü yorum okusam da bu sınıf geçmelerde falan yine de bi kenara koyamıyorum ama boş yere de okulu uzatmak istemiyorum ama çok azmış bu bölümü uzatmadan geçen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • twister81 kullanıcısına yanıt
    bana göre şimdiden kafaya takılacak bir mesele değil bu, kaldı ki şimdiden odtü yazarsan 5 yıl, itü yazarsan 4 yıl okucaksın deseler yine de odtü yazarım gibime geliyor. Karar senin tabi ki.
  • İtü inşaat'ı öneririm. İtü inşaat mühendisliği ile ilgili sorularını cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tercih günlerinde olsun inşaatta okuyanlar olsun kimle konuştuysam (23 24 yaşında bölümü bitirmiş yüksek lisans yapan kişiler) kesinlikle bu bölüm zor tercih etmemeliyim diye düşünmemem gerektiğini söyledi sonuçta okula gidince bir şekilde yapıyorsunuz çalışmak zorunda kalıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.