Şimdi Ara

Odtü, itü ya da ytü de mimarlık okuyan arkadaşlar bakabilir mi ? Ya da mimarlığı iyi üniversite de okuduğunu düşünenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar malum 11 temmuzda aciklanicak, bir aksilik olmazsa 12-20 bin arasi bekliyorum, okul birincisiyim ayrıca, üniversiteler hakkinda bilgi verir misiniz? tabi mimarlik bölümünde, ayrıca Türkçe okumak la ingilizce arasındaki uçurum fark mimarlıkta varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ mimarlıkta okuyan arkadaşım var. Çok memnun. Sektör genel itibariyle de İstanbulda olduğundan is bulmada da öncelik taniniyormus..

• Ben tercih listeme şu şekilde sıralayacağım
    1-İTÜ
    2-ODTÜ(ing)
    3-YTÜ(ing)
    4-Mimar Sinan Güzel Sanatlar
    5-YTÜ
    son ikisi değişebilir hala kararsızım
    bunların üstüne bir de İzmirden yazacağım oraların hakkında hiçbir bilgim yok
    (sıralamam tahmini 18-23 arası gelecek, en büyük olasılıkla YTÜ nün türkçesinin olacağını düşünüyorum)
  • İngilizce mi okuyor yoksa türkçe mi ? Sohbet etme şansınız olursa farkını sorar misiniz ben de odtü ing ile itü tr arasında ikilemde kalıyorum (tahmin ettiğim sıralama gelirse)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1999

İngilizce mi okuyor yoksa türkçe mi ? Sohbet etme şansınız olursa farkını sorar misiniz ben de odtü ing ile itü tr arasında ikilemde kalıyorum (tahmin ettiğim sıralama gelirse)

İngilizce her zaman avantaj oluyormuş..

• ginflon kullanıcısına yanıt
    Mimar sinan güzel sanatlar, mimarlıkta ekor u nasıl acaba ve itü ile ytü yle karşılaştırdığımızda nasıl bir yorum elde edebiliriz?

• Odtü ing i büyük ihtimalle araştırmıştır, odtü ing ile itü tr arasında gidip gelen biri için nasıl bir yorum yapabilir, size zahmet sorarsanız.

• mesut1999 M kullanıcısına yanıt
    Buna tam bir cevap bulmuş değilim aslında. Mimar Sinanda el çizimine çok önem veriliyor diye duymuştum. Okuyan birine sormak lazım
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Okuyan birinin bu konuya girip, yorum yapmasını bekleyelim.

• Up

• YTÜ bize mimar sinanin daha çok sanatsal ve soyut olduğunu söylemişti teknik üniversitesi de daha rasyonel ve somut eğitim olacağı için iş hayatı açısından da daha iyi olur demişlerdi

• KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Odtü hakkında bilginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ginflon

Buna tam bir cevap bulmuş değilim aslında. Mimar Sinanda el çizimine çok önem veriliyor diye duymuştum. Okuyan birine sormak lazım

Hocam siizizn obp li puango siralaminiz kac

• xasger kullanıcısına yanıt
    20803 gösteriyor OBP 3k geri attı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.