Şimdi Ara

ODTÜ Kimya Müh. vs YTÜ Makine Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu seneki LYS sonuçları sonucunda aklımda oluşan iki bölüm var.Makine müh ve Kimya müh. Makine mühendisliğini az çok biliyorum. Ama kimya mühendisliği hakkımda bir fikrim yok. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Kimya mühendisliğinin çalışma alanı nedir, neler yapar, imkanları nelerdir?

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen?
  • Bu konu hakkında bilgisi ve fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • Dostum odtu de hademe olabiliyorsan sanstir bence kendilerinin de surekli yuzumuze vurdugu gibi sen mezun olunca dunyanin en iyi 85. Universitesinden mezun bir kimya muh olacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işte kafamı da bu karıştırıyor elbette sonuçta ODTÜ. Ama sonrasında ne iş yapacağım yani kimya mühendisi ne yapar?
  • Teksti firmalarinda kimya muhendislerine iyi is veriliyor eminim onun disinda breaking bad e baglayamazsin realist düşünelim ayrica eger idealist ve azimliysen kimya yaninda destekleyici bir alanda biraz kicindaki terde bogularak cap yaparsan mezun oldugunda 2 diplomanla birak heisenberg i marie curie yi bile dizinde oynatabilecegine kalibimi basarim

• Değerli yorumların için çok teşekkür ederim hocam. Son bir soru daha sormak istiyorum. Yurtdışı imkanları hakkında ne düşünüyorsunuz? Üniversite derecesine mi bakar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet unilerinde erasmus disinda bir program yok genelde, ama ogrenci gayreti ve proflarla yi gecinmen sonucu elbet baska kapilar da acarsin kimya muh konusunda yurtdisinin ogrenciye getirisi nedir bilmiyorum ama 2. Yabanci dillerden hangisinin meslegine katkisi en yuksekbolur onu arastirip yil icinde para biriktirip o dilin kullanildigi bir ulkede yazlari en azindan kenine kaynak bulana kadar 2 hafta 1 hafta her ne olursa tatil yapmani öneririm ne demek dostum keske daha fazla yardimci olabilsem hakkında hayirlisi olsun

• Tekrardan teşekkür ederim üniversite hayatım çok zor geçecek ama yapmak zorundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meilion

Arkadaşlar bu seneki LYS sonuçları sonucunda aklımda oluşan iki bölüm var.Makine müh ve Kimya müh. Makine mühendisliğini az çok biliyorum. Ama kimya mühendisliği hakkımda bir fikrim yok. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Kimya mühendisliğinin çalışma alanı nedir, neler yapar, iş imkanları nelerdir?

kimya müh. hakkındaki sorularının cevaplaru şuradahttp://forum.donanimhaber.com/m_74390481/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.