Şimdi Ara

ODTÜ Makine Mi - TIP Mı - İTÜ mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MF4'teki sıralamam 6934
    MF3'teki sıralamam 8054

Sizce ne yapmalıyım çok kararsızım ankara için hiç de güzel şeyler söylemiyorlar ama ODTÜ'lü olma ayrıcalığı var,İstanbul bence yaşanması gereken şehir ama ODTÜ kadar eğitimi yok

TIP sevmiyorum ama çevre baskısı var

benim tercihim ODTÜ'den yana gibi ama ingilizcem çok düşük düzeyde [çok mu sıkıntılı olur]

???????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: hsrt0101

yemişim çevre baskısını, 18-19-20 yaşında adamlarsınız hala başkalarının seçimleriyle yaşıyorsunuz, şu tıpın üzerine kalınca siyah bir kalemle çiz, sonra hangisini seçersen seç.
  • hazırlıklar niye var kardeşim dili öğrenmek için var zaten , dilim iyi değil diye dert etmeyeceksin 0 dan dil öğretiyo adamlar hazırlıkta çalıştıktan sonra çok rahat bir şekilde üst düzey dil öğrenebilirsin . İtü makinada dil yok kardeş zaten dil bilmiyosun bide ingilizce olmayan bölüme gidip napıcan mezun olduktan sonra anadilin gibi ingilzice konusmuyosan hic kimse seni işe almaz , odtü makina yaz pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis99 -- 30 Haziran 2014; 1:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis99

hazırlıklar niye var kardeşim dili öğrenmek için var zaten , dilim iyi değil diye dert etmeyeceksin 0 dan dil öğretiyo adamlar hazırlıkta çalıştıktan sonra çok rahat bir şekilde üst düzey dil öğrenebilirsin . İtü makinada dil yok kardeş zaten dil bilmiyosun bide ingilizce olmayan bölüme gidip napıcan mezun olduktan sonra anadilin gibi ingilzice konusmuyosan hic kimse seni işe almaz , odtü makina yaz pişman olmazsın
    tıp yaz kurtar kendini...
    8576 idim 1999 yılında.. artisttim muhendilik yazdım.. arkadaşım 18.000 idi tıp yazdı erzuruma gitti.. ( Çok bilmiş troller nasıl 18.000 inci tıpa gider diye sormasın o zamnalar 25.000 bile tıpa gidiyordu=
    şimdi onun herşeyi var benimse bi şeyim yok...
    bilmem anlatabildin mi??
    türkiye muhendisler ulkesi değil.. turkiye tıpçıların cenneti...
    ne kadar gözlem yapamayan saflar olduk bu ulkede...
    hiç mi araştırmıyoruz..
    ne diim daha..

• quote:

hazırlıklar niye var kardeşim dili öğrenmek için var zaten , dilim iyi değil diye dert etmeyeceksin 0 dan dil öğretiyo adamlar hazırlıkta çalıştıktan sonra çok rahat bir şekilde üst düzey dil öğrenebilirsin . İtü makinada dil yok kardeş zaten dil bilmiyosun bide ingilizce olmayan bölüme gidip napıcan mezun olduktan sonra anadilin gibi ingilzice konusmuyosan hic kimse seni işe almaz , odtü makina yaz pişman olmazsın

Ben sonradan maydonoz oldum kusura bakmayın ama hazırlık konusunda benim çok büyük korkularım var. Orta düzey anadolu lisesi öğrencisiyim. İngilizce az çok yatkınlıgım temelim var ama orta öncesi orta düzey falan. Bana 1 yılda ingilizceyi üst düzey öğrenmek çok zor geliyor yani ertesi sene tüm dersleri ingilizce alarak ingilizce dinleyerek öğrenmesi falan ne bileyim imkansız gibi geliyor. Lisedekiyle bir olmaz tabiki biliyorum ama sizce haksız mıyım? Çok kişi duyuyorum ben hazırlıgı geçemeyen 2. 3. seneye bırakan falan

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Ben sonradan maydonoz oldum kusura bakmayın ama hazırlık konusunda benim çok büyük korkularım var. Orta düzey anadolu lisesi öğrencisiyim. İngilizce az çok yatkınlıgım temelim var ama orta öncesi orta düzey falan. Bana 1 yılda ingilizceyi üst düzey öğrenmek çok zor geliyor yani ertesi sene tüm dersleri ingilizce alarak ingilizce dinleyerek öğrenmesi falan ne bileyim imkansız gibi geliyor. Lisedekiyle bir olmaz tabiki biliyorum ama sizce haksız mıyım? Çok kişi duyuyorum ben hazırlıgı geçemeyen 2. 3. seneye bırakan falan

aynı soruyu sorucaktım sen çok yaşa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    ortaokulda lisede öğretilen ingilizceyi tamamen gösteriş olsun diye öğrettiklerini düşünüyorum ben çocuklar sbs ( yeni adını bilmiyorum ) , ygs , lys derken matematikten fen derslerine çalışmaktan ingilizceye falan ağırlık vermiyo . Sınavdan yüksek alıp okul ortalamasını arttırmak için ingilizce çalışıyolar sadece , kısacası çalışmak için çalışıyolar , böyle dil öğrenilmez. Hazırlıkta 1 yıl boyunca 0 dan en temel bilgiden tamamen ingilizce öğretiyolar başka hiç bir uğraşın yok sadece ingilizceye konsantre olup ona çalışıyorsun . Tabi çoğu öğrencide sınavdan yeni çıkmanın verdiği rahatlık olduğu için boşluyolar yeteri kadar asılmıyolar dolayısıyla hazırlıkta kalıyolar , düzenli her gün okul dışı 2-3 saatini verdikten sonra hazırlıkta elini kolunu sallayarak ana dilin gibi ingilizce öğrenirsin hiç dert etme .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

aynı soruyu sorucaktım sen çok yaşa :)

Alıntıları Göster
    uppp

• Itu makine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Itu makine

Nedenleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Itu makine

Nedenleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim :)

Dil meselesi cok sikinti degil halledilir
    Odtu makine gereksiz zor bolum ve eski lablari ayrica ankarada olmasi network olayini kisitliyo
    Itu ise istanbulda sayisiz sirkette is imkanin var zaten itu makine bir ekoldur ford bosch gibi yerlerde is bulabilirsin ayrica hocq kqdrosu da daha iyi odtuye gore

• Yıllardır sorulan soru.Aslında cevabını soruda vermişsin.Tıp sevmiyorsun ama çevre baskısı var.Kardeşim tıp istiyorsan tıpa git.Mühendislik istersen mühendisliğe git.Neymiş efendim mühendis olan aç kalırmış.Yemişim mantığınızı.Asıl tam tersi.Bugün vestel olsun arçelik olsun harıl harıl mühendis arıyor.Ama ülkede mühendis oranı git gide azalıyor.Aksine doktor sayısı ise hızla artıyor.Hani mühendis aç kalırdı.Bunların mantığına göre asıl doktorlar aç kalacak.O zaman diyorumki şöyle kulaktan dolma saçma bilgilerle kafanızı bulandırmayın.Artık ciddi ciddi düşünmeye başladım.Acaba bu federaller ve ajanlar bilerek böyle dedikodular çıkarıyorda ülkenin mühendis sayısını azaltıp ülkenin kalkınmasını engellemeye çalışıyorlar diye düşünmeye başladım.Pısırık olmayın.Çevren okumayacak sen okuyacaksın.Sonra tıp seçip mutsuz olup intihar eden sayısı artınca ağlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-973658B43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikkemberger

tıp yaz kurtar kendini...
    8576 idim 1999 yılında.. artisttim muhendilik yazdım.. arkadaşım 18.000 idi tıp yazdı erzuruma gitti.. ( Çok bilmiş troller nasıl 18.000 inci tıpa gider diye sormasın o zamnalar 25.000 bile tıpa gidiyordu=
    şimdi onun herşeyi var benimse bi şeyim yok...
    bilmem anlatabildin mi??
    türkiye muhendisler ulkesi değil.. turkiye tıpçıların cenneti...
    ne kadar gözlem yapamayan saflar olduk bu ulkede...
    hiç mi araştırmıyoruz..
    ne diim daha..

Nicotinell vol.2

• quote:

ben bu kadar saçma bir yorum görmedim kesinlikle ciddiye almayın.Bir kere anadil gibi ingilizce konuşmak imkansız.Bu okullardan mezun olupta anadil gibi ingilizce konuşan kişi sayısı 0 dır.Ama çok iyi konuşanlar muhakkak vardır ve onlar kesinlikle okuldan çok yurtdışı deneyimiyle öğrenmişlerdir.Bunu geçin.2. olarak itü ve boundaki (büyük ihtimal odtüde böle)hazırlıklardaki arkadaşlarım speaking(konuşma)kısmının çok az üzerinde durulup neredeyse ingilizce konuşamadan bile mezun olabileceğinizi söylüyorlar.Yani hazırlıkta öyle üst düzey bir eğitim beklemeyin.Size essay ve grammer ve kelime öğretecekler.Eğer illa ingilizce konuşmak istiyorsanız İngiltereye gidin.Ayrıca itü de dil yok demek çok sığırca bir yorum olmuş.Benim makina 1. sınıf arkadasım hala ingilizce essay yazma dersi alıyor zorunluluktan hazırlık bittikten sonra bile.Fizik dersini tamamen ingilizce görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

quote:

ben bu kadar saçma bir yorum görmedim kesinlikle ciddiye almayın.Bir kere anadil gibi ingilizce konuşmak imkansız.Bu okullardan mezun olupta anadil gibi ingilizce konuşan kişi sayısı 0 dır.Ama çok iyi konuşanlar muhakkak vardır ve onlar kesinlikle okuldan çok yurtdışı deneyimiyle öğrenmişlerdir.Bunu geçin.2. olarak itü ve boundaki (büyük ihtimal odtüde böle)hazırlıklardaki arkadaşlarım speaking(konuşma)kısmının çok az üzerinde durulup neredeyse ingilizce konuşamadan bile mezun olabileceğinizi söylüyorlar.Yani hazırlıkta öyle üst düzey bir eğitim beklemeyin.Size essay ve grammer ve kelime öğretecekler.Eğer illa ingilizce konuşmak istiyorsanız İngiltereye gidin.Ayrıca itü de dil yok demek çok sığırca bir yorum olmuş.Benim makina 1. sınıf arkadasım hala ingilizce essay yazma dersi alıyor zorunluluktan hazırlık bittikten sonra bile.Fizik dersini tamamen ingilizce görüyor.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    İTÜ de ODTÜ de iyidir takıl kafana göre,
    İstanbul güzel şehir ama okul bittikten sonra ODTÜ yazdım Ankara'da kalacağım diye bir zorunluluk yok,
    İstersen lisansı ODTÜ'de tamamlar İstanbul'da çalışma hayatına atılırsın,
    Dil eğitimi olarak ODTÜ daha iyi, ama ODTÜ de çok iyi değil, ODTÜ hazırlığı zaten İngilizce'yi ileri düzey öğretmeyi hedeflemiyor,
    Upper yetiyor adamlara, Upper olunca da salıyorlar seni bölüme,
    Kendin de çabalarsan ancak advanced oldum diyebilirsin,
    İTÜ'nün hocaları ve labları konusunda bilgim yok,
    Yalnız ODTÜ'nün labları cidden kötü durumda,
    Örümcekler ağ yapacak konuma gelmişler artık,
    İTÜ belki devlete ODTÜ'den daha yakın bir üniversite olduğu için bu konuda daha iyi durumdadır.

• Mühendislik kumardir kardeş
    Ya masadan milyonla kalkarsin
    Yada siradan bir kumarbaz olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.