Hocam sizin 3. dönem galiba Nondepartmental Elective var ne almayı düşünüyorsun? |
ODTÜ STAT | 1. Sınıf Deneyimlerim ve Tanıtım (2. sayfa)
-
-
hocam daha emin değilim hangisi kolay hangisi zor bilmiyorum aslında bundan önce dersi düşünmem lazım ama seneye ilk dönem baya bir sıkıntılı geçecek gibi linearda bu dönem 89.5 a vermişler aa'yı ortalama çok yüksek olmasa da, diff yine sıkıntı, olasılık falan filan var. yine de aklımda eğer açılırlarsa şunlar var:
3120401 Fundamentals of Entrepreneurship
5710301 Algorithms and Data Structures (bu sene açıldı bu ama hızlı doluyor)
5710499 Special Topics: Introduction to Machine Learning (açılmadı bu sene, ama ceng dept'in açacağı bu tarz bir intro dersi olabilir bu yaz zaten bunlarla geçecek gibi o yüzden intro derslerinde çok sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum)
3110210 Principles of Economics (econ)
ama dediğim gibi daha aklımda hiçbir şey yok zaten genel olarak 3 ders biliyorum: algo, entrepreneurship bir de econ'un dersi. tavsiyen veya bildiğin bir şey varsa önerebilirsin. kesin almayacağım bazı bölümler ve dersler var: biyoloji ile alakalı herhangi bir şey, kimya ile ilgili herhangi bir şey, matematik bölümünden herhangi bir şey (ne olur ne olmaz riske atmaya gerek yok)
-
Bölümün staj olayları nasıl okul veya hocalar yardımcı oluyo mu? Üst dönemlerden tanıdıkların varsa onlar neler yapiyo?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ee'cler bi zahmet 4.00 yapsınlar. İlk sene bir tane bile zor dersleri yok. Güzel bir 102 section'ı seçerlerse 4.00 yapmamak için tek olasılık lineer'in katalog olması oluyor zaten. Endüstri de benzer buna
-
4.00 olan 3 4 kişi vardı sanırım benim tanıdığım ama 3.9 3.8 civarı olan çok kişi var. Ama evet mühendislikler arasında en düşük ortalama burası. EE'de 4.00 yapan çok fazla kişi var. 3.9'lar felan uçuyor havada. ME'de zaten bir şahış vardı 4.00 o da bozmuş mu :)
-
-
Ceng'de yine fazlaymış sayısı beklediğimden. Çevremde tanıdığım 3-4 ceng'cinin çoğu üst üste gelen quiz,midterm,take-home'lar nedeniyle bayağı zorlanıyordu.
Genel olarak ortalamalar yüksek. Zaten 4 yapamayan biri varsa sebebi genelde 105 (o final neydi be) ve 102 oluyor.
Evet o arkadaş bozdu hocam. ENG102 kendisine ters gelmiş belli
-
Master doktora falan mı hedefliyorsun kanka
-
Evet
-
Cidden hocam ya ODTÜ de baya zengin çocuğu var. Bizim sınıfta 18 yaşındaki kızların cüzdanları 200 TL lik banknotlarla doluydu xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
billenttekiler dolar euro taşıyor
yks zaten aşırı zor bir sınav değil, zengin olanlar iyi bir eğitim alıp rahatça güzel bir sıralama yapabiliyorlar bu sayede odtü,itü gibi yerlere gidebiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 27 Haziran 2024; 16:58:2 > -
seneye derslere gitcem ben de boyle olmiyormus hahaHjhaha
her şeyin ortalamasını zaten ceng yukseltiyor ki anlamadım ben de. 106'da 260'da en yuksek curve ceng geliyor kesin yani.
Ben de odtü’ye geliyorum 4.00 kasayım da MIT’ye mastera gideyim bari
sabancı'ya git. her açıdan gideceğin herhangi bir yerden on kat daha avantajlı, nottan tut bölümüne bölümünden tut akademiysnlerin tutumuna kadar. en az 50 seviye atlarsın. sen bu meselelere çok takıyorsun en garanti yol sabancı yolu.
-
Yok ya sabancı’dan vazgeçtim. Rahatımı bozmaya değecek kadar büyük bir değişim yaratmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X