hocam itü veri bilimi ve analitiğinin arkasında kalmadığımız her senaryoya okeyiz. yök bunlara burs bağlamadan çözmek lazım. milleti yks sıralaması çok etkiliyor şimdi odtü stat bunun arkasına düşse her sene aradaki sıralama farkı açılacak, ama önünde kapatırsak sıralama listesinde önde olanı öne yazacaklar bunlarla (itü veri bilimi ve analitiği) kardeş kardeş ileri geri gideceğiz. bu arada bence en temel eksik okudukça daha çok fark ediyorum seçmeli olayı, yurt dışındaki bölümleri bu süreçte çok bakındım ekseriyetle çoğu insanların dünyayı alanları keşfetmesini istiyorlar daha özgürler. "breadth requirement" diye bir kavramları varmış mesela yeni öğrendim (ucla'da falan yok da ut de varmış mesela) türk ünilerinde bu çok daha zor bir şey gibi. teknik seçmeli olarak da 4 yıldır kadroya yeni hoca giremiyor. bir de böyle tonla bölüm açıldıkça iş daha da zorlaşıyor. yandal işi olursa bilgisayar'ın seçmelileri toplayıp öyle çözeceğiz gibi o işi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 18 Temmuz 2024; 22:41:30 > |
ODTÜ STAT | 1. Sınıf Deneyimlerim ve Tanıtım (5. sayfa)
-
-
Yaw eger ben kor diilsem itudeki bolumun daha ortada curriculumu bile yok, ne yapmaya calisiyorlar anlamadim.
O istedigini al muhabbeti bizim ulkeye cok ters. Bizim bilkeny econda da istediğini al kendini keşfet ister man tarafına yönel ister teorist olmaya math al diyorlar sonuç millet ortalama yukseltmeye soc101 aliyo Sizin okul yokle arasini duzeltse (basta kayyum var zaten, niye hala kotuyseniz) isler duzelecek de ufukta gozukmuyo hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ea icin yardimci olurum ben beserileri bilmiyorum da iibf'de isabet atarim herhalde bu arada konu masterpiece olmus tekrardan eline saglik dostum
-
Hacettepe stat nasıl memnun musun yatay geçis yapmayı düşünüyorum bilgi verirmisin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim cs minor hayalleri yattı hocam bazı bölümlerden alıyolarmış sadece 1 kişi, eğer bölümünüz listede yoksa departmanınızla konuşun fln diyolar da odtüden asla böyle bi şey beklemiyorum stat dersleri alcam seçmeliden denk getirebilirsem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4.0 ve ceng minor :D cengdeki seçmeli sayıları csedeki ceng seçmelileriyle aynı zaten. sadece birkaç alan daha az
-
neyse bi gireyim okulu göreyim kafamda iyice oluşur zaten ne yapmak istediğim. hiç yan dala falan bulaşmadan alabileceğim stat derslerini mümkün oldukça falan alsam daha iyi olur gibi geldi. yan dalla da uğraşasım yok açıkçası pek, ona harcayacağım efora kendimi mis gibi geliştiririm
hocalara mail atsan çoğu ek kontenjan açar zaten skıntı yok bnece
-
ne bileyim yine denerim bi ama orada da çok istediğimi bulamadım gibi geliyor bayağı bir inceledim üç dört gündür. bakcaz
Ya bu okulda 4.0'ın bile istediklerini yapmaya yetmemesi ne acı. Adamlar 3.5'la çekirge gibi bölüm zıplar, yan dal alır, sosyoloji makina müh çap yapar. Şu okulda 4.0 yapsan ne yan dal yapabiliyon ne yatay geçiş. Azcık kontenjanlar, makineleşmiş NPC tayfa şu okulun ocağına incir ağacı dikiyor.
Acilen bizim de Koç gibi ucube çaplara, Boun gibi yatay geçiş hop hoplarına izin vermemiz lazım. Amerikan kuruluşlu diye yutturdukları okulda Alman Gestapo disiplini var lanet olsun.
-
kanka bu algoritma geliştirme, iyileştirme tarzı research işleri cs'in mi yoksa stat'ın kapsamındaki şeyler mi? veya chatgpt gibi dil modellerinin geliştirilmesi gibi mevzular.
-
econ çap açmıyorlar, hangi okulda econ'un çapı yok abi.
-
bu bölüm mimar sinan güzel sanatlar üniversitesinde de var. Bu okulun eğitmi ve mezunları hakkında bilgisi olan var mı?
-
Girersin kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X