Şimdi Ara

ODTÜ Ulaşım Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, uzunca bir süredir internette araştırma yapıyorum. Evde kalmayı planlıyorum o nedenle ODTÜ'ye ulaşabileceğim, ulaşımı olan bir yerden ev bakıyorum. Ancak nalet olsun ki, odtü berbat bir yerde sanırım çünkü nasıl ulaşacağımı bilen yok. (Gidip görmedim okulu) EGO var diyorlar, saatlerine baktım günde 3-5 sefer var. Dolmuş diyorlar güzergahları çok saçma yerlere bulabildiklerimin. Metro geçmez bi şey yapmaz. Yani anlayacağınız mal gibi kaldım.

Ankarada olanlara bir kaç sorum olacak,

Dikmen caddesi üzerinde otursam ODTÜ'ye ulaşımı kaç dakikada sağlayabilirim?

Kızılay metro-ODTÜ arası dolmuş var mı, varsa kaç dakika?

Öğrencilerin olmadığı, ailelerin yaşadığı ama odtüye de 30-45 dk uzaklıkta olan semtler nereler? Hangi semtlere bakmalıyım?

Bu sorulara bir cevap verebilirseniz teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilkokul ve lisede yurtta kaldım hep. Öğrenci ortamından bıktım. Ayrıca işe gidip geleceğim, her hafta ailem gelecek kalacak iş dolayısıyla vs, öğrenci semti o nedenle uygun olmayacak. İşleri olduğu için evin merkeze de yakın olmasını istiyorum.

• Metro istasyonuna yakın bir yerde ev tutsam, metroya binip kızılaya, ordan odtü yapsam nasıl olur? 45dkyı geçer mi?

• Ankarada ulasim problemi pek yok fazla abartmayin. Ankarada ulasimi her tarafa saglayacaginiz en iyi yer yeniziraat mahallesidir. Ankaranin hemen hemen heryerine rahatlikla dolmus,otobus bulursunuz.

• ODTÜ-Kızılay arası dolmuşla 25 dakika falan çeker. Dolmuş bölümlere kadar çıkar. Kızılay'dan ODTÜ'ye kadar ulaşan metroda açıldı. Fakat metro ODTÜ A1 girişinde bırakıyor. Ordan bölümlere yürüyerek gitmek zor nerden baksan 5-6 km vardır. (Mühendislik bölümleri) Diğer bölümler biraz daha yakın. Sana tavsiyem Yüzüncü yıl taraflarından ev bak. zaten genelde ODTÜ öğrencileri oralaradan ev tutuyolar. Eğer düşünürsen yurtlarda var. Üstelik okulun içinde yani ulaşım çok kolay onlara da bakabilirsin. Ayrıca ODTÜ'ye kazandığın için tebrik eder, önünde gerçekten keyifli fakat bir o kadar da zor olan bir 4-5 yıl olduğunu belirtmek isterim. Bol şans
  • Hocam yüzüncü yıl fotoğraflardan anladığım kadarıyla berbat bir yer. Ben öğrenciden uzaklaşmaya çalışıyorum :) yüzüncüyılda binalar çok eski midem çekmez. Metro güzergahı üzerinden bir ev bakıp metro-dolmuş yapmak en mantıklısı olacak sanırım yanlış değilsem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.