Şimdi Ara

ODTU Uluslararasi Iliskiler vs Bogazici Felsefe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bogazici nin imkani cok fazla ve felsefeye ilgim var ancak is olanaklari gelecek kaygisi duyuyorum ankara istemiyorum ama odtu ui de gelecek acisindan daha garanti gibi duruyor ne yapmaliyim sizce? ( Bu arada Bogazici hep hayalimdi onume on cok firsat cikaracagini dusunuyorum bunu da dusunun lutfen )

• Tam olarak ayni durumdayiz ben de Odtu uluslararasi, gsu sosyoloji ve bogazici felsefe arasinda cok gidip geldim. Ama cok arastirdim ve Bogazici Felsefede karar kildim
    Cevremdeki butun buyukler odtu diyor kesinlikle ve puanimi ziyan ettigimi dusunenler var. Ama ben hem Ankaraya gitmek istemiyorum hem de onumde Bogazici gibi bi secenek varken gitmenin anlamsiz oldugunu dusunuyorum
    Bogazicinde Felsefe bolumu konferansina da gittim,gayet detayli anlattilar. Tek bi mesaj cikiyor hersey kendini gelistirmene donatmana bagli, Bogazici gibi bi okulda da bunun icin genis imkanlarimiz olacagini dusunuyorum
    Sonuc olarak oraya gelen insanlarin hepsi hukuk puani tutturup ozellikle orayi tercih etmis insanlar olucak.cevrenden bile pek cok sey ogrenebilirsin
    İnsanlarin felsefeye karsi asiri bi onyargisi var, direk ogretmen mi olucaksin diyenler var ne is yapar felsefe diye burun kiviranlar var, ama oyle bi universite hayatindan sonra bu sorulara gulecegimizi dusunuyorum ben.
    Odtu'de tabiki cok cok iyi bir universite ama ordan uluslararasi iliskiler okuyup ciktiginda onunde bogazicinden galatasaraydan koctan ayni bolumu bitirmis insanlar da olucak.
    Sadece felsefe sevdigim icin mi gidiyorum hayir, bogazici olmasinin yeri cok buyuk secimimde. Ama az da olsa ilgim var ve bu gelisebilir. bu aksam listemi
    Bogazici Felsefe
    Gsu Sosyoloji
    Odtu Uluslararasi İliskiler seklinde girecegim.
    Hepimiz icin hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi boğaziçi diye felsefe melsefe gibi saçma sapan bölümler okumayın gözünüzü seveyim ya. yazık cidden emeğinize.
  • Valla ben de aynı ikilemdeyim ama galiba özelde uluslararası ticaret okuycam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.