Şimdi Ara

ODTÜ YATAY GEÇİŞ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben uzun zamandır ODTÜ ~ Endüstri Mühendisliğinin hayalini kuruyordum fakat yüksek ihtimal olmayacak gibi. Bende ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliğine girip yatay geçişle endüstri mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi acaba. Çok mu ütopik ya da nasıl sıkıntılar olabilir gibi... Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçersin tabi
    3.90 ort yaparsan

kaç nettesin ki şuan?
  • hocam boyle bir ihtimal soz konusu ama cok yuksek bir ihtimal degil.o nedenle gecemeyecekmis gibi tercih yapman daha mantikli

• Odtü’de yatay geçiş için açılan kontenjanlar çok düşük diye biliyorum ayrıca mühendislikler özelinde çok rekabet dönüyormuş. 3.95 tarzı ortalama yapabilirsen mümkün olur ancak. Benim sana tavsiyem yatay geçiş yaparım düşüncesi ile tercih yapmaman olur.

• Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    İlk 10k ya göre çok düşük gibi geliyor bana

Tyt 82 88 arası gidip geliyorum
    Ayt ise 40 50 arası geliyor genellikle...

• Haklısınız hocam da belki bi umut olur diye içimde vardı sormak istedim..

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki yazdığınız netlerle şu an odtü metalurji malzeme olur mu sizce.Ben 100 tyt 56 ayt ile itü malzemedeyim.Yatay geçiş yapamayabileceğinizi göz önünde bulundurun.
  • 1. sınıfta kasarsan yapabilirsin ez
  • Yatay geçiş çok zor ama 3.7-3.8-3.6 ortalamalarla çift anadal yapan tanıdıklarım var ayrıca yatay geçişin amacı yerleştiğin bölümü sevmezsen sıralamana yakın başka bir bölüme geçebilmen için var %90 sıralamaya bakılır

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    3.95 anca yeter, hatta ee bilgisayar makina gibi bölümlere 3.95 yetmeyebilir bile. genelde 3-4 kişi falan alıyor bu bölümler onlar da 4 ort yapan adamları alıyor.
  • Çok yüksek ortalama yapman lazım. Üniversite sınavında derece yapmak üniversitede 3.5 üzeri ortalama yapmaktan daha kolay ki sana 3.9 gibi mükemmele yakın bir şey gerekebilir.
  • Yatay geçiş hakkında bilgili olan biri pm atabilir mi

• memnun musun itü mme'den
  • Dgs ile yapan da var ama zorr

çok memnunum her açıdan tatmin edici
  • mösyöaerys M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dgs olayını denemeyi düşünüyorum. Ea’dan gireceğim bende. Boun felsefeden boun işletmeye geçen gördüm forumda. Bir bölüme yerleşip Anadolu aöl bitirip 1.sınıfın sonunda dgs’ye giriyorlar galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam sürekli yurtiçi gezileriniz oluyomuş doğru mu
    hocam onun hakkında bi fikrim yok bu sene geldim okula,ama duymuştum teknik gezileri vesaire,kuluplerde falan da oluyor zaten o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.