Şimdi Ara

Odtü yazacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odtülü sayısız insanla konuştum bana söyledikleri şeyleri size de yazmak istedim ben seçimi istanbuldan yana yaptım ama boşa gitmesin bu bilgiler. Öncelikle hiçbir türlü pişman olmazsın yazıyorlar odtü insana bambaşka bir çerçeve katıyormuş yine de zorluklarından hepsi şöyle bahsetti.

1-Finallere kadar çok yoğun tempo varmış her dönem buna hazır olmak başlarda zormuş ama düzenli çalışırsan sorun olmazmış sonra adapte oluyormuşsun.

2-Kampüs, kütüphane, yemekhane sırası her şey çok kalabalık kansermiş. Çok vakit kaybetmemek için planı iyi yapmak lazım boş olan zamanları kollamak lazımmış.

3-Ders seçimleri de bu kalabalık yüzünden squid game'miş. :D

4-Okul arabasız eziyet.

5-Rahat hocalar ve revaç dersleri almak direkt imkansıza yakınmış ileride almayı düşündüğünüz dersler için de çok önceden uygun dersleri alıp ayarlama yapmak lazım her dersi kapacak fırsat olsa bile alamıyorsun.

Bu bilgileri 20-25 kişiden aldım yarısı mühendisliklerde kalanlar da iibf.

• Her şeye ragmen yazdım odtu ee yaw 😿

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • My comment

Dönem başı keyif; ilk ödevler, lab, sınav derken yoğunluk başlar. İşin ucunu kaçırmamalı. Finaller yorucu, 2 hafta sabır.

Yemekhaneye hafta içi her öğlen aynı saatte hazırlıktan ordu yürüyor. Bu ordudan önce veya sonra gidersen sıra problem değil.

Ders seçimi, istediğim seçmeli dersi alamadım, 4. sınıf olunca önce seçim avantajından almayı umuyorum. Onun dışı zorunlu derste, sınırlı seçmelide sıkıntı yaşamadım.
    Bizim bölümün teknik seçmeli dersleri için özel sistem var. 1-2 ders dışı istediğini alırsın, boş yer var.

Ring servis sırası problem. Araba ilaç (kasisler arabanın ömrünü yedi.) Bisiklet bir opsiyon ama küçük bir azınlık için iyi bir seçenek, çok sık görmüyorum.

ODTÜ101 internet sitesine bakılabilir.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

evet biraz uyanık olup plan yapılırsa kalabalıktan az etkileniliyormuş

• Ülkede sorunsuz üniversite yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ring sırasından şikayet edenleri 1 günlüğüne Hacettepeye alalım 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTU SİYASAL YAZACAKLAR
    4 yıl önce açıldı
    TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.