Şimdi Ara

of ya of babam interneti kapattırcak bi türlü vazgeçiremiyorum bittm ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya babam tutturdu interneti kapattırcam die napacam bilmiyorum ne yaptıysam vazgeçiremedm. internet benim hayatım ya onsuz vakit geçmez :'(

• geçmiş olsun
  • umarim kafayi yemessin.cok zor bi durum.bi an kendimi senin yerine koydumda.Allah kimseye gostermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: $WINDLE

umarim kafayi yemessin.cok zor bi durum.bi an kendimi senin yerine koydumda.Allah kimseye gostermesin

Amin
  • Bir adet wireless adaptör tedarik edilir ve şifresiz bir ağa bağlanılır. İnternet sorunu çözülür. Baba, pencerenin dışındaki adaptörü görür ve araştırır. Ne olduğunu öğrendiğind oğlunu öldürür. Hayat sorunu çözülür. Küçük bir isteğinden dolayı yaşamını yitirdiğin için cennete gidersin. Cehennem sorunu çözülür. Başka sorun?

• ailen kararlıysa fişini çekmeye elden bir şey gelmez ...rest in peace
  • niye abartıyosunuz ki ya. günde bi saat internet kafeden arkadaşlarınla konuşsan yeter. ölüm yok ucunda tv takip edersin kızlarla mesajlaşırsın çok sıkılırsan 100mb internet paketi ile cepten 15 gün dhde rahat takılırsın.
    ama daha önemlisi gecen gündüzüne karışmaz dışarıda vakit geçirebilirsin. bu kadar üzülmeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kapattırması yerinde olur bence. bu gençlik yıllarınızı dışarıda aktivitelerle uğraşarak geçirmek yerine masa başında kendinizi çürütüyorsunuz. bak sonra demedi demeyin benim gibi olursunuz.

bu arada pazartesi de 4mbit sınırsız netim bağlanmış olacak. bi sonraki lvl 8mbit sınırsız
  • sevinmelisin, okul zamanı ister istemez derslerine daha ilgili olucaksın evde pc olmadığından dışarda daha çok zaman geçirceksn asosyaldi oydu buydu sıkıntın kalmıycak 1 ay sonra bende kendi rızamla kapattırcam
  • 1 hafta odadan çıkma yemekleri süratını ekşiterek ye (yememe şansın varsa yeme) mümkün olduğunca onla konuşmamaya çalış. Bunların sebebini sorarsa ona internet olduğunu söyle. AMA MADDİ DURUMUNUZ YÜZÜNDEN KAPATILIYOSA İNTERNET BU DEDİKLERİMİ YAPARSAN CANIN CEHENNEME YAZIK ADAMA YAHU
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Selç|

sevinmelisin, okul zamanı ister istemez derslerine daha ilgili olucaksın evde pc olmadığından dışarda daha çok zaman geçirceksn asosyaldi oydu buydu sıkıntın kalmıycak 1 ay sonra bende kendi rızamla kapattırcam

Hocam %1000 Katılıyorum Helal olsun içimden Geçenleri aynen dökmüşsün Ne sanki Bi net Gittimi hayatının sonu mu Bu? Ne kadar bağlamış sizi kendine Ömür boyu bu meret'e yapışıp Kalmayacaksınız ya. Dış hayat tecrübesinin %1 i Ezer bu Pc sevdasını boş iş Şu an Net gitse Ömür boyu benim için hiç bir sorun olmaz zaten Hiç aksatmıyorumda SosyaL Hayatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wSr

quote:

Orijinalden alıntı: |Selç|

sevinmelisin, okul zamanı ister istemez derslerine daha ilgili olucaksın evde pc olmadığından dışarda daha çok zaman geçirceksn asosyaldi oydu buydu sıkıntın kalmıycak 1 ay sonra bende kendi rızamla kapattırcam

Hocam %1000 Katılıyorum Helal olsun içimden Geçenleri aynen dökmüşsün Ne sanki Bi net Gittimi hayatının sonu mu Bu? Ne kadar bağlamış sizi kendine Ömür boyu bu meret'e yapışıp Kalmayacaksınız ya. Dış hayat tecrübesinin %1 i Ezer bu Pc sevdasını boş iş Şu an Net gitse Ömür boyu benim için hiç bir sorun olmaz zaten Hiç aksatmıyorumda SosyaL Hayatı

omrum hayatim boyunca herseyden vazgecerim netten asla.net gitse hayatin sonu gelir.ornekleri tarihte mevcut.sonuc olarak net=hayat

• quote:

Orijinalden alıntı: yaşlıçocuk

ya babam tutturdu interneti kapattırcam die napacam bilmiyorum ne yaptıysam vazgeçiremedm. internet benim hayatım ya onsuz vakit geçmez :'(

Benimde başıma geldi ama şöyle yaptım annemle falan konuşmadım sonra internet yok diye çok durgun davranmaya başladım 3 bilemedin 5 gün içinde vazgeçer... (benimki modemin kablosunu kesmişti )
  • kapatmadan önbce diablo 2 vb sürekli oynancak oyunlar yükle sonra canın sıkılınca yapcak bişeyin olur
  • valla benim öyle bir derdim yok çünkü babam benden çok bakıyor internete
  • Bırak kapatsın. Büyük ihtimal öğrencisindir. Okuldan ödev verdiler ben internet kafeye gidiyorum de. Bi kaç defa git sonra ödevler için falan internet lazım deyip babanla konuş.
  • Ben okul zamanı internet kopsun yada kesilsin diye beklerdim.
  • Herşeyden vazgeçebilirim.İnternet hariç.
  • Eğer ÖSS'ye hazırlanıyorsan internet olmaması iyi bir şey.Fakat olumsuz yanları da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.