Şimdi Ara

Off günde Halısaha Maçı Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. Haftada 5 gün split şekilde antrenman yapıyorum ve boş günlerimden birinde arkadaşlar halısaha maçına çağırdı kırmak istemedim ve 3 sene sonra ilk defa halısahada maç yapıcam.

Sizce 3 sene aradan sonra böyle birşey yapmam hamlıktan dolayı sıkıntı yaratır mı ? Maçtan 1 gün sonra antrenmana gidicem yani antrenmam rutinimi bozmak istemiyorum. Antrenmandaki verimliliğime etkisi çok olur mu ? Teşekkürler iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni bilemem ama beni fena şekilde etkiliyo .

• Nehoo kullanıcısına yanıt
    Etkileri ne oluyor hocam ?,3 senedir hiç futbol oynamadığım için etkileyip etkileyemeceğini de bilmiyorum hocam :D çok koşmadan defansta çakılı kalsam sorun olur mu sence

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

Etkileri ne oluyor hocam ?,3 senedir hiç futbol oynamadığım için etkileyip etkileyemeceğini de bilmiyorum hocam :D çok koşmadan defansta çakılı kalsam sorun olur mu sence

1-2 sene hiç halısaha yapmamıştım , arkadaşlar çağırdı senin olay gibi , gittim . İnanılmaz ağrıdı heryerim , bacakları 3 gün üst üste çalış öyle ağrı olmaz . 1-2 gün evde yatmıştım .
    Arkadaşlarını kırmak istemiyosan , kaleye geç :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 21 Temmuz 2016; 14:06:29 >
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam ben en iyisi kaleye geçeyim :D

• aman hocam dikkat edin halı saha farketmeden yoruyor insanı birde sen bayadır oynamamışsın siz en iyisi kaleye geçin ya da paslı ağır oynarsınız.:D
  • Bacak antrenmanından önce gitmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.