Şimdi Ara

offfff Yardım Please :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ya bnm bi sorunum var virüs dedim tum bilgisayrı antivirüsten geçirdim olmadı :( CTRL + ALT + DELETE yaptıgım zamnki görüntü bu

http://img403.imageshack.us/img403/3473/waaafu1.jpg

Bana ne yapabileceğimi söyler yada gösterirseniz cok memnun olurum.
    Şimdiden tüm donanim haber üyelerine(adminler dahil ) teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biGbaDblacK -- 26 Şubat 2007; 19:32:41 >

• Bu sorun çıkmadan önceki bir zamana sistem geri yükleme yapabilirsin...
  • Ne yazıkki virüsmüdür nedir bilgisyardaki sistem geri yüklemeyi kapatmıs

Başka çözüm yolu pls
  • ctrl+alt+delete den kapatacagın dosyaları herhangi programlarını şöylede kapatabilirisn

Başlat + çalıştır + tskill boşluk kapatacagın programın ismi enter oky
  • evet denedim oluo saol
    bana nasıl duzeltebileceğimi sölermisiniz işlemimi felan göremiyorum offf regeditten yap diolarda nasılll.....
  • dstm gorev yoneticisinden herhangi bir bos yere (gri alandan) cift tikla yeter
  • Nod32 ile sistemini tarat. Virüs olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar anlatamıdım galiba bi siz yapın ctrl alt delete bakın sora bide bnmkine bakın virüs yok taradım genede saolun nasıl yapcam eskisi gibi ?

http://img403.imageshack.us/img403/3473/waaafu1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biGbaDblacK -- 26 Şubat 2007; 20:26:36 >
  • Bazen bende de bilgisayar sıkıştığı zmanlarda falan böyle olur ama reset atınca düzeliyordu. Demek ki senin windows baya bi zarar görmüş. Windows cd ile onarmayı falan denesen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji
    dstm gorev yoneticisinden herhangi bir bos yere (gri alandan) cift tikla yeter
  • evet denedim de şimdi cift tıklayinca gorev yoneticisi embesil hale dönüyor neden böle bi saçmalik yapmişlar acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.