Şimdi Ara

Ofis mobilyalarını nerede bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, takım halinde ofis mobilyaları arıyorum. Ancak pahalıya patlamasından çekiniyorum. Hali hazırda mobilyalarımız var ama eski işi. Biraz modern görünmesini istediğimden dolayı.

Örneğin L şeklinde masalar var ancak köşeli değil yuvarlak. Bunların uygun fiyatlara bulunabildiği bir mağaza tavsiye edebilir misiniz? Yer Kadıköy.

İhtiyacımız olan 1 çalışma masası, 2 sehpa, 1 puf şeklinde tabure.

• Bence var olanlar güzel de,sorun dış görünümü,yeşilimsi bir tarzı var,mobilyalar agır bi hava veriyor,son derece kaliteli ve şık mobilyalar (bence).Bu mobilyaları ne yapsakta daha böyle modern,daha güncel,gençlere uygun bir tarz alabilir?
  • ucuz ofis mobilyaları için şu adresi inceleyebilirsin dostumwww.ikincielofismobilyasi.com ben 2-3 ay once aldım oldukça ucuz büro mobilyası satıyor imalatçıydı sanırım.bakma sen ikinci el yazdığına:) ben hayrını gördum sende görürsün umarım
  • Adore'nin masa ve mobilyaları satılıyor büyük alışveriş sitelerinde oradan bakabilirsin.
  • Herkese Merhabalar;

Bir eğitim kurumu açmak için ofis malzemeleri almıştım fakat açmadım eğitim kurumunu masa sandalye(tekerlekli birinci kalite yaylı) yazı tahtası vs. bu ürünleri elimden çıkarmak istiyorum yerim mecidiyeköydedir ilgilenenler varsa bana ulaşabilirler. Tekerleki bilgisayar masası sandalyesi yaklaşık 100 adet kırmızı renkte birinci kalite ayrıca yaklaşık 20 adet masa ofis masası şeklinde düz masa ayrıca etajerler var. 3 adet de yazı tahtası tekerlekli büyük boy dönebilen.

Telefon: 05364880726
    e-mail: gorkemorak@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkemorak -- 20 Ocak 2014; 0:04:18 >
  • istanbulda ofis mobilyası alınabilecek yerler hakkında bir yazıhttp://www.faruksahin.net/buro-ve-ofis-mobilyalari-nereden-alinir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KetumAdam -- 14 Ekim 2014; 18:49:16 >
  • Ofis mobilyası satan yerlerden bulabilirsin.

@Citizen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STRAFOR NEREDE BULURUM?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.