Bildirim
Ogame'de 160.000 Puan Havadan Geldi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence kendin uğrasşıp yükseltmedikten sorna bi önemi yok isterse 100k puanlık olsn -
quote:
Orjinalden alıntı: King Edward VII
bence kendin uğrasşıp yükseltmedikten sorna bi önemi yok isterse 100k puanlık olsn
Bencede çok haklısın -
oyunun zevki zaten çekirdeğinde hazır üyelik tat vermiyor.... bende kullandım ama devam ettirmedim.... -
bende ogameyi oynamıştım hatta ilk 500deydim ama birsüre sonra sıkıyor -
Yeni açılmış bir evren 35 sonrası ise takıl gitsin.
Ama eski evrenlerden ise hiç çabalama boş. -
2. ewrende biri nasil yaptiysa 2 milyar puan yapti 2 gunluk durabildi sadece ama 465 k kom 10 k öy falan vardi okadar filo su olmasina ragmen deutu olmadigi icin hic bisi yapamadi o filoyada kimse dalamadi .Gezegen ismide fazlam i abarttim.Adam heacker oldugunu anladik .Zaten silindi .Bu da bi ani .Eskiler bilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: King Edward VII
bence kendin uğrasşıp yükseltmedikten sorna bi önemi yok isterse 100k puanlık olsn
bencede dogru soluyorsun kendın kasmazsan en basdan bı zevkı cıkmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X