Şimdi Ara

Ogame hakkında tüm sorularınızı bu konu altında bana sorabilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geri dönüşümcü kullanmak için önce filo bölümünde göndereceğin geri dönüşümcü miktarını seç sonra devam de ordan koordinatı yaz ve ha (harabe alanını seç) gönder sonra çıkan yerden soldan alttaki seçeneği seç adı şu an aklımda yok sonra gemin gitmiş oldu geri dönüşümcü savaştan sonra gezegene dökülen maddeleri ve bi kişinin madenleri depolarını aşacak kadar dolmuşsa çıkan maddeler de dışarıya dökülür bunları da anca geri dönüşümcüyle alırsın uzun bir aradan sonra artık tüm sorularınıza cevap verebilirim
  • Arkadaşlar bir şey soracağım.

Sömürge yapmak için koloni gemimi gönderiyorum.

1. Sömürge için gönderdiğim gemi geri gelmiyor. Neden?
    2. Sömürge yapacağım gezegenin ne kadar bir alana sahip olduğunu nereden görebilirim?

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler
  • Bu oyunu indiremezsin. İndirmenede gerek yok zaten.

www.ogame.com.tr adresine gir. Oradan bir evren seç. (tavsiyem 16. EVREN ya da 17. EVREN) ve üyelik başlat.
    Sonra forma gir ve sorak istediğini tekrar sor.
    İlk 1 hafta anlamakta zorluk çekersin ama sonra alışırsın.

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

bu oyunun nerden indirebilirim ve ekran görüntülerie nerden bulabilirim mümkünse pm plssss
  • Sömürge yaptıktan sonra gemin gelmez. 1 koloni gemisiyle yanlızca 1 tane somurge kurabilirsin. oyunda da en fazla ana gezegen dahil 9 tane gezegenin olabilir.
    Alan olayı için. sol menude genel durum var. ona bas. orada bunlar olacaktır

Çap 9720 km (28 /94 Alanlar)
    Sicaklik 25°C ile 65°C arasi
    Pozisyon 6:155:6
    Puan 2446 ( toplam 9676 oyuncu içinde 4464. siradasin )

Çap : alan oluyor işte. yani yukarıda ben 94 tane bina yapabilirim o gezegenime ve su anda bu gezegenimde 28 bina var.
    Sıcaklık : Sıcaklık solar uydu ve deut madeni için onemlidir. eğer çok soguk bir gezegense deut fazla çıkar. Eğer sıcaklık çok fazla ise bu defa da solar uydulardan enerji daha fazla gelir. 1 solar uydudan gelen enerjinin hesaplanması ise şoyle ( Max. sıcaklık / 4 ) + 20 . bir guneş sisteminde 1-15 arası gezegen sıraları var. en sıcak 1, en soğuk ise 15 dir. (tabii şansa gore değişiyor) . Ama 1 inci sıradaki gezegenin buyukluğu fazla olmaz. o ogame forumunda yazıyordu ama bulmam lazım. :)

• cevabın için çok teşekkür ederim.

ama sanırım 2. sorumu ben yanlış sorudum. tekrar soruyorum.

Ben şimdi koloni gemisi yaptım ve boş bir gezegene gönderip sömürge yapacağım. Sorum şu
    Sömürge yapacağım gezegenin ne kadarlık bir alana sahip olduğunu kolonileştirme yapmadan göremiyor muyum?

quote:

Orjinalden alıntı: Masterblaster

Sömürge yaptıktan sonra gemin gelmez. 1 koloni gemisiyle yanlızca 1 tane somurge kurabilirsin. oyunda da en fazla ana gezegen dahil 9 tane gezegenin olabilir.

Çap : alan oluyor işte. yani yukarıda ben 94 tane bina yapabilirim o gezegenime ve su anda bu gezegenimde 28 bina var.
    Sıcaklık : Sıcaklık solar uydu ve deut madeni için onemlidir. eğer çok soguk bir gezegense deut fazla çıkar. Eğer sıcaklık çok fazla ise bu defa da solar uydulardan enerji daha fazla gelir. 1 solar uydudan gelen enerjinin hesaplanması ise şoyle ( Max. sıcaklık / 4 ) + 20 . bir guneş sisteminde 1-15 arası gezegen sıraları var. en sıcak 1, en soğuk ise 15 dir. (tabii şansa gore değişiyor) . Ama 1 inci sıradaki gezegenin buyukluğu fazla olmaz. o ogame forumunda yazıyordu ama bulmam lazım. :)

• Orjinalden alıntı: delicewad

cevabın için çok teşekkür ederim.

ama sanırım 2. sorumu ben yanlış sorudum. tekrar soruyorum.

Ben şimdi koloni gemisi yaptım ve boş bir gezegene gönderip sömürge yapacağım. Sorum şu
    Sömürge yapacağım gezegenin ne kadarlık bir alana sahip olduğunu kolonileştirme yapmadan göremiyor muyum?

Sömürge yaptıktan sonra gemin gelmez. 1 koloni gemisiyle yanlızca 1 tane somurge kurabilirsin. oyunda da en fazla ana gezegen dahil 9 tane gezegenin olabilir.

hayır arkadasım bakamassın koloni göndermeden..zaten bakmanada gerek yok çünkü eger sömürgelerini 1,2,3,15,14,,4 gibi gezegenlere atarsan bu gezegenler daima küçüktür o yuzden genellikle 6,8,9,7,5,10, şeklinde at

• hayır arkadasım bakamassın koloni göndermeden..zaten bakmanada gerek yok çünkü eger sömürgelerini 1,2,3,15,14,,4 gibi gezegenlere atarsan bu gezegenler daima küçüktür o yuzden genellikle 6,8,9,7,5,10, şeklinde at
  • Arkadaşlar kaç tane hafif lazer yaparsam alanlarda 1 artma olur?

mesela

ise;

ben 50 tane hafiflazer yaparsam bu ne zaman
    Çap 9720 km (30 /94 Alanlar)
    olur

quote:

• quote:

[simage]link adresini yazacaksın[/simage]

[fc]red[/fc]afajfjsarshsh[/f] ===>>>> buda afajfjsarshsh bu yazının kırmızı renkte çıkmasını sağlar. kırmızı olan red i blue falan yaparak farklı renkleride kullanabilirsin.

walla çok teşekkür ederim 2 gündür forumda arıyorum aratıyorum bulamıyordum bir arkadaş burada var demese bulamayacaktım çok teşekkür ederim çok saol walla
  • arkadaşlar beni bir konuda aydınlatırsanız sevinirim .. ogame.com.tr bir evrende 1. olan bir acc kaca satılır .VE omage.org de gene 1. olan bir acc kaca satılır.. bu konuyu cok merak ediyorum .. Merakımın neden oldugunu sorarsanız bir emeğin soyleyeceğiniz fiyatlara deyip deymiyeceni merak ediyorum ... Türkçe yazım yanlışları için affedin.. şimdiden cok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lord -- 2 Aralık 2005, 16:33:18 >
  • benim sorum bu oyunun sitesi neydi.oynamak için üyelikten baska bisi lazımmı_yeni başlıcam da
  • bişi daha sorcam.siteyi buldum da kaydolmak için gezegen soruyo.hangisinden baslamalıyım sizce yeni olan biri olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrıxdodo

benim sorum bu oyunun sitesi neydi.oynamak için üyelikten baska bisi lazımmı_yeni başlıcam da

ogame nini turkce serveri sitesiwww.ogame.com.tr alman sitesi www.ogame.org alman sitesi ilk kurulan server bildiğim kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lord -- 2 Aralık 2005, 16:43:59 >

• quote:

bişi daha sorcam.siteyi buldum da kaydolmak için gezegen soruyo.hangisinden baslamalıyım sizce yeni olan biri olarak

YEni biri olarak en son cıkan 19 . evrenden başla cunku diğerlerinde puanlar cok yuksek
  • cok saol.teşekkürler .başlıorm hayırlısı hadi

de 19. ya nası gircem.giremiorm.bide ilk baş başvurmam mı lasım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 2 Aralık 2005, 16:49:48 >
  • quote:

cok saol.teşekkürler .başlıorm hayırlısı hadi

de 19. ya nası gircem.giremiorm.bide ilk baş başvurmam mı lasım?
    Arkadaş sitede başvur var ona tikla ordan 19. evreni sec sadece mail ve gezegen ismini ve oyuncu ismini istiyo şifren mail adresine geliyo hadi kolay gelsin dikkat bağımlılık yapar
  • Ha birde arkadaşım yeni başlıyosan Kaan arkadaşımız duzey bilgilerdeki yazisini oku oyunu öğrenmeni sağlar
  • gezegen ismini anlamadm.oraya ne yascaz.örenek verirmisn. yardım.ya sizide ugrastırorm da acemiyim.
  • quote:

gezegen ismini anlamadm.oraya ne yascaz.örenek verirmisn. yardım.ya sizide ugrastırorm da acemiyim.

Gezegen ismini yap bişe orneğin benim oyuncu ismi Black_lord Gezegen ismi Lord_Of_war aklına gelen saçma bişeyi yap işte
  • iii. ogame hun devleti nası?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.