Şimdi Ara

Ogame hakkında tüm sorularınızı bu konu altında bana sorabilirsiniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
22.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru şu:SAVAŞ KAZANINCA PUAN KAZANIYOMUYUZ,YANİ DAHA ACIKCASI SALDIRAN TARAF KAZANDI YAZISI GÖZÜKÜNCE.yok cevap hayırsa bu gerizekalılar bana neden saldırıp duruyor.gezegende birikmiş hiç mineral yokken,deli oldum yaw,ogame.orgda oynuyoz arkadaşlarla,heralde adamlar kıl oldu.türk bayrağı falan koymuştuk da.ama öpecem onları..
  • Arkadaşlar Koloni gemisi yaptım. Ben şimdi onu nereye gönderecem? Nasıl sömürge yapılıyo? Boş gezegene gönder falan diyorlar. Boş gezegen ne? nasıl anlaşılır? Ben bunları nerden bulacam?
  • iyi savunma için neye önem vermeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steinberger

şöyle bir karşılaştırma sanırım daha açıklayıcı olur oyunda figüran veya iddialı bir oyuncu olmanızı sağlaması açısından;diyelim oyun 1 cisinin 800 komutası var sizinde savunmanız zayıf ve 500 komutanız var
    şans bu ya evren birincisi sizin dibinizde olsun sizi offline ken yakalarsa eğer, tüm filonuzu yokettiği gibi çöpünüzü de toplar.
    Bu defa da savunmanızın güçlü olduğu varsayımından hareket edelim filonuzun yarısıyla roketatar yapalım yani 250 komutanız var ve kalan diğer 250 komutanızın maden değeri de 250*60.000=15.000.000
    dur.15 milyon madenle 7500 roketatar yaptığınızı varsayalım.(aslında hafif lazerde yapabilirsiniz ki bu roketatardan daha güçlü bir savunma silahıdır)speedsim de deneyin bakalım oyunun 1 cisi size saldırabilecek mi?Kalkanlarınızın gücü aynı olduğu varsayımı altında speed sim e göre saldıranın 1 komutası kalıyor.savunanın kaybı ise sadece 2100 roketatar,bunlarında %70 i geri döndüğüne göre sizin kaybınız 360 roketatar olacaktır.
    Tercih hakkı size ait.
    saygılarımla...

arkadaşım filonun birçok avantajı var..acaba sen hiç alıp roketatarlarınla birine saldırabildin mi?
    ama eğer sadece filo basarsan bütün malları filona yüklersin sonra filonu kaçırırsın 2tarafta 0 ünite kaybeder...bak savunma kötü değildir ama savunma olarak sadece plazma çalışmak lazım diye düşünüyorum...yani filonun ayrıca hareket kabiliyeti var...

• quote:

Orjinalden alıntı: sniper_78

iyi savunma için neye önem vermeliyim

plamza atıcılara önem wer sadece
  • web tabanlı cok oyun var ama sen gerçek zamanlı uzay stratejisi arıosan cok yoktur heralde benim bi ara onadıım x-wars var gerçek zmanlı uzay stratejisi olarak ama web tabanlı istemediin kadar oyun var devasa online rpg arıosan googla browser based mmorpg yaz her türlü olr diosan browser based game die arat işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

Beyler soru şu:SAVAŞ KAZANINCA PUAN KAZANIYOMUYUZ,YANİ DAHA ACIKCASI SALDIRAN TARAF KAZANDI YAZISI GÖZÜKÜNCE.yok cevap hayırsa bu gerizekalılar bana neden saldırıp duruyor.gezegende birikmiş hiç mineral yokken,deli oldum yaw,ogame.orgda oynuyoz arkadaşlarla,heralde adamlar kıl oldu.türk bayrağı falan koymuştuk da.ama öpecem onları..
    @Cem

heyy gidi gençlik

• arkadasım herkes komuta basıyo rapidfire sayesinde kruvazor ozellikle ardıman gemisi daha avantajlı olmuyo mu?cvbını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNiA_WhirLWinD -- 19 Mayıs 2006; 20:46:03 >
  • arkadaslar bi bombardiman gemisi kac roketatar kac hafif yani ne kadar savunma yıkıyor

• arkadaslar size bir sorum olacak

galaksi kısmında oyuncu isimlerinin yanında örneğin (56min) ve (*) işaretleri ne demek oluyor
  • önemli bişi deil kafana takma 56 min saldırıyla ilgili bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: patron92

arkadaslar bi bombardiman gemisi kac roketatar kac hafif yani ne kadar savunma yıkıyor

speedsim den baksana deneyerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar size bir sorum olacak

galaksi kısmında oyuncu isimlerinin yanında örneğin (56min) ve (*) işaretleri ne demek oluyor

gezegenlerin yanında yazan* işaretleri o gezegenden başka gezegene yada başka gezegenden o gezegene filo hareketi olduğunu yada başka bir aktivite oldunu gösterir,15 dakika sonra * işareti yerini dakikaya bırakır 1 saat sonra da hiçbişey kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

quote:

Beyler soru şu:SAVAŞ KAZANINCA PUAN KAZANIYOMUYUZ,YANİ DAHA ACIKCASI SALDIRAN TARAF KAZANDI YAZISI GÖZÜKÜNCE.yok cevap hayırsa bu gerizekalılar bana neden saldırıp duruyor.gezegende birikmiş hiç mineral yokken,deli oldum yaw,ogame.orgda oynuyoz arkadaşlarla,heralde adamlar kıl oldu.türk bayrağı falan koymuştuk da.ama öpecem onları..
    @Cem

heyy gidi gençlik

ula sen bu yazıyı ne zaman hortlattın ben yeni görüyom,o zamanlar toyduk tabi saçmalamışız birazama o dediğim arkadaşı acı öptüm sonradan elemana iki hafta arayla 60gar attım allahını kaybetti gavur herif

• quote:

quote:

quote:

@Cem

heyy gidi gençlik

ula sen bu yazıyı ne zaman hortlattın ben yeni görüyom,o zamanlar toyduk tabi saçmalamışız birazama o dediğim arkadaşı acı öptüm sonradan elemana iki hafta arayla 60gar attım allahını kaybetti gavur herif

iii yapmışın allahın gevuruna

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar size bir sorum olacak

gezegenlerin yanında yazan* işaretleri o gezegenden başka gezegene yada başka gezegenden o gezegene filo hareketi olduğunu yada başka bir aktivite oldunu gösterir,15 dakika sonra * işareti yerini dakikaya bırakır 1 saat sonra da hiçbişey kalmaz.

saol dostum
  • quote:

quote:

quote:

@Cem

heyy gidi gençlik

• ogame ye yeni 5. evrende basladım bana yardım ederseniz teşşekkir ederim adım helllking biraz yardım ederseniz sevinirim puanım 0
  • arkadaşlar ogamede bir link vardı ayarlara yapıydun oyun hareketleniyodu o link neydi bilen pm atabilirmi
  • Ya ogame de ittifaka müzik nasil konuluyor ayrintilariyla açiklarmisiniz ayrica yazi yazilan bölüme nasil resim koyucam?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.