arkadaşlar beni bir konuda aydınlatırsanız sevinirim .. ogame.com.tr bir evrende 1. olan bir acc kaca satılır .VE omage.org de gene 1. olan bir acc kaca satılır.. bu konuyu cok merak ediyorum .. Merakımın neden oldugunu sorarsanız bir emeğin soyleyeceğiniz fiyatlara deyip deymiyeceni merak ediyorum ... Türkçe yazım yanlışları için affedin.. şimdiden cok teşekkürler...
Arkadaş cevap yazın hayla merak içindeyim....
Birde arkadaşlar 19. evrende 3:104 yakın yerlerde savunması olmayan ve madeni bol olan bir kac gezegen soyleyebilirmi . bir sonda atıp lutfen yardım edin
ogeme gibi web tabanlı başka oyun varmı
quote:
Orjinalden alıntı: delvec_ww
Bak şimdi bende merak ettim varmi acaba ogrenirsen beni de bilgilerdir arkadaş
Selam...
1. Sömürgelerde sadece maden binaları mı basmak gerekir, yoksa bilimsel arastirma laboratuvari,robot fabrikasi,uzay tersanesi vs. binaları da geliştirilmeli midir?
2. Puanım 12000 küsür, bundan sonra nanit fabrikası için mi kasmalıyım? Ya da tersane veya savunma mı kasmalıyım?
Teşekkürler...
abiler ben bi türlü ittifak ın metin bölümüne resim koyamadım yardım lütfen
YA BENİM SORUMA CEVAP YOKMU
quote:
YA BENİM SORUMA CEVAP YOKMU
Arkadaş tek yerde bu konuyu acsan yeterdi .... Valla bilsem soylerdim ama yanıtı bilmiyorum ama biraz araştırırsan bulursun ... hemde ne yapacanki ogame oyna yeter...
yaa benim sorum çok kolay olabilir ama sorcam benim tersanem var yeterli deuterium felan da var ama roketatar felan yapamıyorum bunun sorusunu en kısa zamanda bekliyom
bu 1.ler bug yaparak mı 1. oluyo onu merak ettim...
ya bu inşaat alanları [12800 km (0 /163 Alanlar) ] nasıl artıyo acaba bina başınamı yoksa özel bi ölçütü varmı
bide savunma binalarının alana etkisi varmı
teşekürler
Ne yaparsan puanımı rahatça arttırabilirim.puanın artmasına etki eden önemli faktörler nelerdirrrr?????
????????????????? ?????????????????
hoca alanı genişletmek için terroformer dikmen lazim her kademe gezegen alanını 10 arttırıyo ama önce 40 - 50 fırın ekmek yemek gerekiyo
quote:
Orjinalden alıntı: ciritçi
Ne yaparsan puanımı rahatça arttırabilirim.puanın artmasına etki eden önemli faktörler nelerdirrrr?????
wallah bence oyuna yeni başladığın zaman ver Allah sömürgelere maden dik gelen malı topla bas filoya dal millete o gelen malıda filoya sermaye yap arada bi milyonları biriktir yatır madene ohhh miss
quote:
yaw savasman lazim filan bir sürü sey ama söle cvp veriyim oyunda harcadigin her 1k maden için bir puan kazanirsin güncelleme saatlerinden önce ne kadar maden varsa harcamaya bak
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_
quote:
yaw savasman lazim filan bir sürü sey ama söle cvp veriyim oyunda harcadigin her 1k maden için bir puan kazanirsin güncelleme saatlerinden önce ne kadar maden varsa harcamaya bak
tabi buna deu dahil diil dimi ! güncelleme saatleri nezaman hangi saatler
quote:
geçenlerde duydum o-game tarzı bi oyun ama bunda sokak çeteleri kurup haraç toplayıp silah alıyomuşun sonra adamlar falan kiralıyon falan filan ama ingilizceymiş oyüzden pek ilgilenmedim emiinim türkçesi çıkar yokında
san andreas de ki gibi bişet olabiler
savunmada hafif lazermi daha önemli yoksa roket atarmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Be®k
savunmada hafif lazermi daha önemli yoksa roket atarmı?
roket atar kruvazörden bile rapitfıre alıyo ona 2k metal verene kadar h.lazer bas ondan iyi hem daha sağlam hem vuruşu fala he çok metal birikir kri olmaz ozaman bas roket