Bildirim
Ögrenci arabasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tofaş kuşları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pek isinimadaim tofasa ben polo nasil olur eski kasa veya renolar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce ehliyeti al sonra piyasaya bak. 30bin altı ne öğrenciye ne başkasına araba yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault twingo:bunu alma diyenleri dinleme sana nuhtan kalma arabalari onerirler ici gorundugunden genistir.Direksiyonu elektrikli oldugu acayip yumusaktir lpgde 18-20 kurus arasi yakar.Ustu acilan alize donanimini bulursan ne ala
Fiat Palio:Az yakar cok kacar parcasi ucuzdur bunada bakabilirsin.
Fiat Bravo:1.6 coupe olanlari o fiyata var.Satisi biraz yavas.Coupe ve lpgde az yakar tam genc arabasi.
Peugeot 106:Nami deger otoban faresi bunun kullanici kitlesi genellikle apacilerdir.1.4 xr bulabilirsin.
Renault Clio 1:Bunun hakkinda fazla bilgim yok ama guzel arabadir.Parcasi bol piyasasi var
2001 renault clio sedan kullanıyorum, yarı şehir içi-yarı şehir dışı ortalama 7.5 litre benzin yakıyor sakin kullanarak, km'de 38 kuruş yani şu anki fiyatlarla.
Araba bayağı hafif o yüzden 1.4 motor çekişte sıkıntı yaratmıyor, en kötü ihtimalle yokuş çıkıyorsun, araba dolu; vites küçültürsün yine çıkarsın. Bagaj çok geniş, pikniğe giderken falan her şeyi benim arabaya koyuyorlar zaten. Arıza olarak motor açısından (167 bin kmde) sıkıntı çıkarmadı iki yıldır, 2016'nın sonunda bujiler değişti işte bakımda. Bundan 2 ay sonra falan sol arka teker bir sürpriz yaptı, değişik uğultu sesi. Bilyeler değişti problem gitti. Bir de kaç yıllık araba tavanın sağ arka taraflarından bir yerden ve ön konsoldan, göstergelerin arkasından trim sesleri geliyordu. Ön konsolu hallettirdim ama soğuk havalarda tavandan hala geliyor. Araba arada sürprizler yapıyor ama genel olarak hoşuma gidiyor benim
Arkadaşımın babasında eski bir mazda var otomatik vites benzinli, modelini bilmiyorum, o da hoşuma gitmişti, mazdalara da bir bak istersen
-
15 bine araba alacağına hiç alma daha iyi. -
Peki 1997 2000 model arasi pololar veya 1990 1995 model arasi mercedes veya civicler nasil
Gözüne hoş gelen modellerden pek hayır bekleme kendi fiyatı kadar ya hasar kaydı vardır yada masraf açar fiat skoda felicia veya renault 95-2001 arası modeller olabilir onlar harici 3-4 ay baktık bizde hepsinin bir kusuru var -
Metrobüs minibüs dolmuş
Bir arkadaşim var tek önerdiği araç doğan büveya civic bende doğan a ısınamadım civicte fazla genç işi arabayı zorlamışlardır gibime geliyo o fiyat üampalio düşünüyorum ama satarken zarar edermiyim nasıl olur birde arabayı doğanda daha iyi öğrenirsiniz diyorlar siz ne diyorsunuz
İlk uzun süreli araba deneyimin olacaksa bir yerlere sürtme gibi olaylar olacak ama tampon olur bu genelde palioyu vurduğunda üzülmezsin doğana göre daha kaliteli bir araç. Marea ise paliodan daha iyi duruyor ama o fiyata kmler hep 200binde hız olarak 120yi geçmem dersen 1.2 palio gayet işini görür. -
Hocam çocuk bana diyoki doğan da arabayı sürmeyi daha iyi öğrenirsin diyo palio kağıt gibi araç doğan daha sağlam diyoben 180.000 km de paliolar buldum 1.5 motor falan var
Aklımdaki arabalar şunlar
1993 - 1997 polo
Fiat pali
Ww bora
Bunlar hangisi daha mantıklı satarken zarar etmiyeceğim bir araç olarak vede araba sürmeyi iyi öğrenebileceğim
Palio Twingo Polo(o fiyata temiz zor)olabilir diğerlerini boşver
fiat brava 1.6 elx -
Enteresan
Ne enteresan
Öğrenciyken araba almak
Cebindeki 15 bin liranın hepsiyle araba alırsan o arabaya binemezsin.Cebindeki tüm parayla araba alacaksan 0 km alacaksın.Yinede sen bilirsin -
15bin tlye göre öneri sundum 7-8bine bir doğan bulursan oda işini görür. Dağ bayır gezceksen doğan daha sağlam olabilir de allah korusun bir kaza anında ne olacağı belli olmaz iki araçta iyi diyemeyiz palio bir tık daha iyi gibi geliyor bana üretim kalitesi açısından.
Hangi aracı alırsan al köşede 1.5 - 2bin tl bulundur sigortası, ufak tefek sorunları derken bir o kadar para harcarsın.
Benzer içerikler
- sarı direksiyon lambası neden yanar
- e5 ne demek
- araba el freni kilitlenmesi
- bim antifiriz
- mini onarım tramere işler mi
- torres evx menzil yorumları
- kia ev5
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- golf 7.5 hangi yıl
- mustang mach-e fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X