Bildirim
Öğrenci arabası ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ford Fiesta , Peugeot 308 , Citroen C4 , Opel Corsa dizel olan modelleri bakılabilir. Bu araçların yakıt tüketimleri kullanıcıyı üzmez. -
Arkasına babam sağolsun yazdıracaksan , öneri verebilirim... -
Lambonun anahtari degil bu kardesimin ogrenci akbili :-) -
Baba parası mı yiyorsun,kendi paran mı ? Kendi paransa otomobile ne kadar harcayabilirsin bunları bir düşün.Hızlı mı olsun ,getirsin götürsün yeter mi ,yoksa tarz bir şey mi arıyorsun.Yada az yaksın mı diyorsun ?
Tatava yapma jcw r53 al geç. -
Kendi çalışıp biriktirdiğim param . Kafamda pejo 407 var , hem konforlu hem geniş hem az yakar hem yakışıklı bir araba hemde gidişi kabul edilebilecek bi seviyede diye düşünüyorum ama araç hakkında fazla bi bilgim yok , ne diyosunuz alınır mı ? -
Megane coupe ye bakmanı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: Cabirhan Biberoğlu FYANH
Kendi çalışıp biriktirdiğim param . Kafamda pejo 407 var , hem konforlu hem geniş hem az yakar hem yakışıklı bir araba hemde gidişi kabul edilebilecek bi seviyede diye düşünüyorum ama araç hakkında fazla bi bilgim yok , ne diyosunuz alınır mı ? -
öncelikle ne istediğin önemli.
hb? sedan? dizel? benzinli? otomatik? manuel? az yakan çok kaçan? çok yakan çok kaçan? çok yakan az kaçan? vs vs...
kriterlerin nedir? -
Öyle kriterlerim yok . Yeri geliyo bmw bakıyorum yeri geliyo megan 2 bakıyorum yeri geliyo 407 yeri geliyo golf 5 1.4 tsi bakıyorum . Tek kriterim o fiyatlara aldığım arabanın bana masraf çıkarmaması -
Renault Clio -
Punto fiesta clio -
Saçmalığa bak ister babasının parasıyla alır ister kendi parasıyla önerin varsa söyle yoksa ne boş yapıyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan
Arkasına babam sağolsun yazdıracaksan , öneri verebilirim... -
Bravo -
Clio hocam net.Kırmızı da olursa tam olur :) -
Öğrenci icin onemli olan alım maliyetinden ziyade yürütme maliyeti. Cok fazla yol yapılmayacaksa nispeten yeni model corsa 1.2, polo 1.0, fiesta 1.25 benzinli atmosferik olanları alınır, sakin kullanimda cok yakmaz, potansiyel ariza riski dusuk olur, mtv en alt dilimde olur. Yok yol yaparım, araba da oturaklı olsun biraz dersen megane 2, astra h ayarında bir araç işini görür. -
Bir öğrenci olarak 1.4 tjet 120hp punto aldım. Tavsiye ederim. Yakıtı dışında her şey on numara. -
Genç adamsınız ne bu konfor merakı bu yaşta yahu
Tarz araba bakın, Az yakana bakın, Yaşadığınız şehir kalabalıksa boyut olarak HB bakın. Ancak öğrenci adamın konforlu araç araması bana değişik geliyo bilmiyorum .
Zaten 40-45 bandına alacağın çoğu araba konfor olarak şahin falan olmayacak gayet konforlu olacaktır.
Seat ibiza öneririm. 1,4 Atm. Tak tüpü gez koklamıyor bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletNazımHikmetRan demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X