Şimdi Ara

öğrenci belgesi geçerlilik süresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
27.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde 22/10/2009 tarihli öğrenci(AÖF) belgem var.
    bunun geçerlilik süresi ne kadardır.?zannedersem 6 ay geçerlilik süresi vardı ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafia311 -- 2 Ağustos 2010; 6:59:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Öğrenci Belgesi Geçerlilik Süresi

Öğrenim gördüğün okuldan aldığın öğrenci belgesinin geçerlilik süresi, sunduğun hizmet veya faydalandığın indirim türüne göre değişiklik gösterebilir. Genellikle öğrenci belgelerinin geçerlilik süresi sınırlıdır ve belirli bir süre sonra yenilenmeleri gerekir.

Öğrenci Belgesi Kaç Gün Geçerli?

Öğrenci belgesinin geçerlilik süresi okuldan okula ve ülkeden ülkeye farklılık gösterir. Türkiye'de üniversite öğrencileri için verilen öğrenci belgeleri genellikle bir öğretim yılı, yani 12 ay geçerlidir. Lise öğrencileri için verilen öğrenci belgelerinin geçerlilik süresi ise genellikle 6 aydır. Ancak özel durumlar için okul yönetimince daha kısa veya daha uzun süreli öğrenci belgeleri verilebilir.

Öğrenci Belgesi Süresi

Öğrenci belgesinin geçerlilik süresini öğrenmek için okul yönetimine başvurman önerilir. Okul yönetimi, öğrenim gördüğün programa ve bulunduğun ülkeye göre geçerlilik süresini belirleyecektir.

Lise Öğrenci Belgesi Geçerlilik Süresi

Lise öğrencileri için verilen öğrenci belgeleri genellikle 6 aydır. Ancak bazı okullar, öğrencilerin talep etmeleri halinde daha uzun süreli öğrenci belgeleri verebilir. Lise öğrenci belgesinin geçerlilik süresini öğrenmek için okul yönetimine başvurmalısın.

Okuldan Alınan Öğrenci Belgesi Geçerlilik Süresi

Okuldan alınan öğrenci belgelerinin geçerlilik süresi okul yönetimince belirlenir. Öğrenci belgesinin geçerlilik süresini öğrenmek için okul yönetimine başvurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evet oyle ama yıl içinde geçerli yıl bittikten sonra geçersiz oluyor,yani 2010 sezonunkini almalısın...

bende tam emin degilim ama,ben böyle biliyorum
  • Kimi yerler son 1 ayda alınmış öğrenci belgesi istiyor. Ona göre nereye vereceğine bağlı , ama normalde öğrenci belgesi okuduğun dönem içinde geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Kimi yerler son 1 ayda alınmış öğrenci belgesi istiyor. Ona göre nereye vereceğine bağlı , ama normalde öğrenci belgesi okuduğun dönem içinde geçerlidir.

sosyal güvenlik kurumuna vericem.
  • biraz zor gibi arkadaşım çünkü ben karnemi vizelettirmek için temmuzun 12 sinde feln gitmiştim (okul kapandıktan sonra ama bütler devam ederken) adam ve öğrenci belgem 7 temmuz tarihliydi adam bana bu eski dedi (sadece 5 gün için) abi dedim "daha 5 gün önce alınmış bu" olmaz felan dedi neyse zorla kabul ettirdim sonrada dediki "biz ne bilelim sene ye senin kayıt yaptırıp da öğrenciliğe devam etmeyeceğini" hem hadi son sınıfsan ve beleşten karneden yararlanmak istiyorsan nerden bilecez gibisinden zırvaladı bende öğrenci belgesini uzattım bak 3. sınıf yazıyor burda istersen de seneye eylül ayında tekrar vizelettirmeye geleyim dedim o zaman öyle yapalım dedi beni başka bi odaya gönderdi orda ki adam da 2011 temmuz 15ine kadar vizeledi sağolsun. baya bi sorguluyorlar hoş birazda kişiye kalmış bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.