Şimdi Ara

Öğrenci için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler uzun süredir araç arayışı içindeyim aşağıdaki ilanları değerlendirirseniz çok sevinirim .

Öncelikle öğrenciyim ekonomik olması önemli aynı zamanda inceden performanslı ve sportif görünüşlü bir araç arıyorum . Bunları buldum sizce hangisi ve neden ?

E36
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ankarada-bmw-3.16-acil-satilik-127868179/detay

FABİA 1.4
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2002fabia-1-4comfort-lpgli-isli-hatasiz-orjinal-ogretmenden-153028029/detay

GETZ 1.3
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bayandan-1.3-gls-yakit-cimrisi-149265643/detay

1.4 i S
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ayrilik-vakti-149902462/detay

POLO 1.4
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-polo-120735951/detay

bütçem 16.5 önerilerinizede açığım . eskiden aile aracı olarak getz kullandgımız için o daha ağır basıyor fakat sizinde görüşlerinizi merak ettim
    Boya takıntım vardır .Takıntı derken kaput , tavan ve direklerde sıkıntı yoksa no piroblım

• hiç kimsemi yok yorum yapacak :?
  • Bmw'yi baştan ele herhangi bir arıza çıkardığında cüzdanı vakkumlayabilir.Daha yaşlı polo alacağına daha genç fabia almak daha mantıklıdır.Fabia Getz'ten daha kaliteli ve daha donanımlı bir araçtır yedek parçası biraz daha pahalı olabilir ayrıca getz 1.3 olduğundan daha az vergi ödersin.Ben olsam fabia alırdım
  • Palio.
  • Hocam şu bmw ile civici hemen ele. Polo da pahalı zaten bu ilanlardan fabia derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw ile hondayı boşver yüksek km de olurlar ve agresif kullanılmışlardır büyük ihtimalle.
    öğrenciye getz yada polo gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

bmw ile hondayı boşver yüksek km de olurlar ve agresif kullanılmışlardır büyük ihtimalle.
    öğrenciye getz yada polo gider

Bende 1998 polo bakıyorum kendime, önerirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim 3 yıl kullandı bende bikaç kez kullandım 98 polosunu.süspansiyonları,yol tutuşu,konforu iyi.

2005 fusıon aldı o konforu arıyor bazen.
  • 2005 gibi temiz palio bulursan yakıt paran bile kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci ? Palio 1.2 EL 75 BG temiz. Yada 1.3 MJ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Öğrenci ? Palio 1.2 EL 75 BG temiz. Yada 1.3 MJ !

1.2 palio için 300 kuruş yakan diyen vardı geçenlerde değilse bende düşünüyordum
  • Benzinde 30 kuruş yakar hatta dahada fazla 6,5 7 litre benzin tüketir şehir içi 30-35 kuruş arası yakar hemen hemen LPG'de 8-8,5 Litre tüketir hemen hemen 25 kuruş dolaylarında tüketir. Son zamlardan sonra 25 kuruştan az yakan araba kalmadı neredeyse motosikletler bile 1km/15kuruş sınırında artık.
  • redand kullanıcısına yanıt
    Bana sormamışsınız ama yanıtlayayım kesinlikle alınır temizi gelirse mesh eder üzmez çokta tüketmez ben tavsiye ederim.
  • quote:

Bana sormamışsınız ama yanıtlayayım kesinlikle alınır temizi gelirse mesh eder üzmez çokta tüketmez ben tavsiye ederim.

Dedikleriniz hem manuel hem otamatik için geçerlimi? Temiz bir otamatik var ama düşünüyorum hâlâ

• quote:

Benzinde 30 kuruş yakar hatta dahada fazla 6,5 7 litre benzin tüketir şehir içi 30-35 kuruş arası yakar hemen hemen LPG'de 8-8,5 Litre tüketir hemen hemen 25 kuruş dolaylarında tüketir. Son zamlardan sonra 25 kuruştan az yakan araba kalmadı neredeyse motosikletler bile 1km/15kuruş sınırında artık.

ondan dolayı 1.2 yerine 1.4 lpgli alınca daha mantıklı olur"bence"
  • redand kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam, Konvertörlü dediğimiz tam otomatik şanzıman nefis çalışıyor ben mt kullanmayı seven ve kullanılmasından yana olan birisin istanbul trafiğine rağmen temiz bulursa mt at fark etmez alınır sayın hocam.
  • 1.4 ler tek nokta enjeksiyonlu 74 bg verimsiz bir motor hem vergisi fazla.
    1.2 ler çok nokta enjeksiyonlar 75 bg verimli nefis bir motor vergi kazancı var.

Palio alınacaksa bence 1.2 EL Weekend alınmalı çok dengeli giden ve duran bir araba ama gençlik şekil şemal istiyor bende dahil o yüzden hb tercih etmek daha mantıklı.
    Yok arkadaş dizelin torqu olacak dersen 1.3 mj palio derim. Ehliyeti palio aracını kullanarak aldım 5 kişi varken bile basınca bayılmadan gidiyordu.
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam, Konvertörlü dediğimiz tam otomatik şanzıman nefis çalışıyor ben mt kullanmayı seven ve kullanılmasından yana olan birisin istanbul trafiğine rağmen temiz bulursa mt at fark etmez alınır sayın hocam.

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.