Şimdi Ara

Öğrenci Kardeşinize Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba büyük ümitlerle ve aşk ile çıkar çıkmaz aldıgım htc one x bir çok sorun çıkartıp beni pişman ettikten sonra ve en sonunda kullanılmaz hale geldikten sonra(wi-fi sorunu,tam performansına erişebilmek için onlarca güncelleme,kapanıp açılmama kullananlar bilir) yeni telefon almaya karar verdim.tek gelir kaynagı krediler ve babamın gönlünden kopanlar olan bir ögrenci olduğum için birdaha bu sıkıntıyı yasamak istemiyorum.sanırım birdaha asla bir telefonu çıkar çıkmaz almıyacağım.bu sene piyasadaki telefonlara bakıp inceleme fırsatı bulamadım 1700tl param var birdahaki kredi yattıgında 2000 olcak:) bana f/p ürünü teknik servislerde sabrımı sınamıyacak saglam telefon önerilerinde bulunabilirmisiniz?tasarım ve ekran kalitesi en çok önemsedigim şeyler şimdiden çok teşekkür ederim.

• Z3 C al kardeşim,hem bir miktar paran cebinde kalır hem de güçlü bir cihaz edinmiş olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000se G4(2000TLye n11de deri olanı alabilirsin),Xperia Z3 de o civarda galiba.Z3 de olabilir.Samsunga bulaşacaksan da note 4 al.(bence en iyi seri note serisi).HTC M9 alma .Aşırı ısınıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 compact 1500 e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 comp ve z3 olabilir kamera performansları iyi gerçekten lg g4 de alınabilir samsung bulaşma derim omurluk telefon istiyorsan biraz daha koy iphone 6 al derim

• phandroid P kullanıcısına yanıt
    Bende Xperia Z3 Compact öneririrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Bende Xperia Z3 Compact öneririrm
    z3 compack bugün gg de 1299 lira idi sony garantili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

z3 compack bugün gg de 1299 lira idi sony garantili

Alıntıları Göster
    huawei ascend mate7 ve asus zenfone2 hakkında neler düşünüyorsunuz?
  • Mate 7 iyi cihazdir. Yalniz bildirim sikintisi var onda ana konusuna gidersen gorursun. Teknik servis iside biraz yas sanirim. Huawei guncelleme de vermedi henuz.
    Zenfone da iyi cihazdir. Ama o acgozlu firmaya para kazandirmamak lazim. TURKIYEYI gram iplemiyirlar fiyatlari dayadikca dayadilar.

Telefon oneriwine gelicek olursak ben senin yerinde olsam az daha biiiktirip ip6 alirdim cok uzun suregoturur seni

• Birçoğunuz kızacak ama gidipte paranın tamamını telefona yatırma
    Telefondan kullandığın özellikler ne ise ona uygun telefon al

• kyk kredisi odeyen biri olarak diyorumki 2bin telefona yatirmak akil isi degil. 12 bin tl geri odemem var. var sen hesapla. olmayan parani tele yatirmak nedir bilemedim..
    telefon uzerinden calisan biriym 300tl lik telefonum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

Birçoğunuz kızacak ama gidipte paranın tamamını telefona yatırma
    Telefondan kullandığın özellikler ne ise ona uygun telefon al
    teşekkür ederim ıphonea para vermek istemiyorum pek bilmiyorum insanlara neden ıphone aldın diye sordugumda havası için diyorlar ve jb yapmadan o telefon bir jail gerçektende.ıphoneun bukadar tutulmasının sebebi abd markası olması gibi geliyor.android telefnlar üzerinde durursak sevinirim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

kyk kredisi odeyen biri olarak diyorumki 2bin telefona yatirmak akil isi degil. 12 bin tl geri odemem var. var sen hesapla. olmayan parani tele yatirmak nedir bilemedim..
    telefon uzerinden calisan biriym 300tl lik telefonum var.

haklısın sadece 300 tl sini yani 1 aylıgını kykdan alıcagım zaten.oda yaz oldugu için okula gitmiyorum bari buna ayırıyım dedim.ki ayırmakta zorunda degilim o olmadanda 1700 tlye yakın param var işte:)
  • Z3compact

• Z3C

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Z3C
    neden herpiniz z3c de ısrarcısınız okadar para vermişken 300 tl daha verip z3 almak daha mantıklı degilmidir:)birde z3c ile zenfone2 yi karsılastırdıgınzda z3c dahamı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

neden herpiniz z3c de ısrarcısınız okadar para vermişken 300 tl daha verip z3 almak daha mantıklı degilmidir:)birde z3c ile zenfone2 yi karsılastırdıgınzda z3c dahamı iyi?

Alıntıları Göster
    z3c de ekranı korumak için gorilla glass tarzı bişey yok benim gibi uzun ömürlü telefon arayanlar için uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phandroid

z3c de ekranı korumak için gorilla glass tarzı bişey yok benim gibi uzun ömürlü telefon arayanlar için uygunmudur?

Sony xperia serilerinde bildigim kadariyla dragontrail koruma kullaniliyor. Z2 kullandigim donemlerde arastirmistim.

Öneriye gelecek olursak; xperia c serileri tasarim olarak guzel degil bence kucuk ve kalin duruyor. Htc m8 veya z3 almani oneririm. Android de diretmemis olsaydin iphone 6 al keyfine bak derdim benim yaptigim gibi.

• elephone p9000 helyox20 al güle güle kullan
  • Blackberry Passport...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.