Şimdi Ara

öğrenci memur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben anadolu öğrt. lisesi fen alanından mezunum. kpssden 94 aldım sıralamam 1000 civarı. pamukkale ünv okuyorum. kılavuzda denizli için bir atama var o da uymuyor bana. merak ettiğim bir şey var. başka bir sehri tercih edip hiç işe başlamadan öğrenci durumundan denizliye tayin yaptırabilir miyim?
    teşekkürler

• Hala Menzun olmadıysan zaten ataman gerçekleşse bile geçersiz sayılacaktır... Biran once okulu bitirmeye bak!
  • ya bilip bilmeden yazmayın şöyle ...

ortaöğretimden girmiştir ondan da "mezun" zaten...

işe başlamadan yer değiştirme yapman çok zor yaptırmazlar belli bir süre geçirmen gerekli...
  • Orta öğretimden girmiştir ordanda menzun zaten diyorsunuz ama Denizli içi atmadan bahsediyor ve bana uygun değil diyor... Ben yerleştirme kılavuzunda denizli için lise menzunu olarak tam 18 tane yer gordum! yani ortaogretimden menzun olsa neden denizlideki o boş kontenjyanları tercih etmiyor anlamıs da degilim...
    BİLİP BİLMEDEN YAZMAYIN!
  • niteliği uymuyor olabilir ortaöğretim diye her kadro açık değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 1 Şubat 2011; 20:41:17 >
  • benim bir arkadaşım da aynı durumdaydı. Okulunu dondurup önce çalışmak için Konya'ya gitti sonra 2. dönemde tayin yaptırarak Ankara'ya okuluna geri dönmüştü.
  • Mesajım bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Pasif öğrenci askerlik
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek çare okulu dondurmak hocam başka yolu yok okulu dondurursun tayin yaptırırsın yada yatay geçiş yaparsın yada öss ye çalışıp orayı tercih edersin orda aynı okulda devam edersin al sana karışıkda olsa bir sürü seçenek en kolayı dondurmak :)
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Uzun süre bakamadım. Şuan atanmış durumdayım. ilk atamada yerleşemedim fakat 2. atamada kadrom geldi. şuan 8 aylık memurum. ünv ve işim aynı şehirde. ikisi de merkezde. çok rahatım
  • maşşallah hocam allah gönlüne göre vermiş ne olarak çalışıyorsunuz şimdi tam olarak yer ve memuriyet nedir maaşı ne durumda :)
  • torpil torpil diyenler görsün.. hayırlı olsun atandığınıza göre alt kadrolusunuz peki üst kadroya geçme durumu varmı sordunuzmu..
  • şu konuyu bir uplayalım
  • Benimde aynı derdım var. Sıralama 304 ıstanbul uni okuyorum. Yine okulda kadro istiyorum, umarım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy190591

Benimde aynı derdım var. Sıralama 304 ıstanbul uni okuyorum. Yine okulda kadro istiyorum, umarım olur.

Okulda nasıl kadro alabiliriz bu konu da benim de sıkıntım var ve daha büyük bir sıkıntı halen liseden mezun olamadım hazırlıktı yurt dışıydı derken 12. sınıfa ancak geldim :) .. Bu durumda atanırsın ancak memuriyete başlayamazsın memuriyete başlama hakkı tanındığnda yani mezun olduğunda da istifanı verir okula başvuruda bulunursun diyorlar imkanı var mı böyle bir durumunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy190591

Benimde aynı derdım var. Sıralama 304 ıstanbul uni okuyorum. Yine okulda kadro istiyorum, umarım olur.

Okulda nasıl kadro alabiliriz bu konu da benim de sıkıntım var ve daha büyük bir sıkıntı halen liseden mezun olamadım hazırlıktı yurt dışıydı derken 12. sınıfa ancak geldim :) .. Bu durumda atanırsın ancak memuriyete başlayamazsın memuriyete başlama hakkı tanındığnda yani mezun olduğunda da istifanı verir okula başvuruda bulunursun diyorlar imkanı var mı böyle bir durumunn

Tabiki var kim demisse cok yanlıs bilgi vermis.i.ö okuyorsan eger memur ogrenci olabilirsin.zaten sınıfta yapan 3 kisi var suan
  • ben de aynı şeyi bu sene yaptım. 1. öğretimim 90 puan aldım 2000 civarındayım hem okuyup hem çalışmak nasıl oluyor biri anlatabilir mi
  • çalıştığın yerin ve amirlerinin tutumuna bağlı olarak örğün eğitimine devam ettirebilirsin ama biçok kamu kuruluşunda turnike sistemi var giriş çıkış saatleri yazıyo onuda günde 2saatlik izin hakkın var o şekilde iadere ettirebilirsin yada vardiya sistemi varsa oraya geçebilirsin.. memurluğa atanmak için gereken şartlara o anda sahip olman gerekir yoksa kabul edilmezsin..
  • Ben 1. öğretim okuyorum. çalışma saatlerimi ayarlattım. kurumda gece vardiyası var. gecede çalışıyorum. gece çalıştığım için de her gün gelmiyorum. 2 günde bir geliyorum işe. gündüz okula gidiyorum.
    hizmetli olarak atandım. üst kadroya geçiş durumu sözkonusu değil çünkü yardımcı personel olarak görünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.