Merhba Yaşım 17 O kadar Zorluğu Aşp Memur Olup 1 araba 1 ev Sabah 8 Akşam 5 değermi 40 bin 817 Türk lirası Maaş Saçların Otomatik Dökülcek ortada Saç Kalmıycak Memur isen |
Memur Olmak
-
-
Madem başka seçeneğin var git onu yap ha yoksa daha memur bile olamamissin böyle yukarıdan boş konuşma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum Sadece Sordum Belkide Yazılım İle devam etmek En iyisi Yalaka Müdürlerin Kahrını Çekmekten Daha iyidiri
-
44' üne gelmeden EYT' li olup şu an villasında keyif yapan arkadaş 26 sene evvel 17 yaşında olduğu halde yaşını büyüterek memur olmuştu...
-
Garip
-
Acaba Ünivertse Sınavlarında Ne Yapıcam Sınıfta Kaldım 11 Olmam gereken yerde 10. Sınıfım Sorumululuk Derslerim var 5 adet Sınavlarımızı Alan dersi Sınavlarımızı Meb Hazırlıyor Çok Ağır gelmeye Başladı
Öneri Akıl verin Ne yapmam Lazım
-
Önce yazmayı mantıklı cümleler kurmayı öğren ondan sonra kpss den 85 üzeri alıp torpille memur olmayı kafaya koyabilirsin
-
Peki.
-
Başarılar Hocam Umarım İyi yerlere Gelirsin
-
babadan bi şeyin yoksa memurluk en iyisi valla yazılım vs artık herkes okuyor öğreniyor özel sektörde durumlar berbat
-
Aynen 40 bin maaş ile ev araba sahibi olursun aynen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm Memurlar Aynı Saçların Ortası Yok Yanlarda Hafif Kalmış
Stresten mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamsterworld kardeşim bu özgüveni nereden aldın bilmiyorum ama senden ne yazılımcı olur ne memur. Bu ülkede memurların saçı stresten dökülüyorsa geri kalan tüm vatandaşlar keldir herhalde.
44 yaşında eytden emekli olan kel arkadaş 17 yaşından beri memur idi.
Bir seferinde henüz 7 yılık memur iken çekilen fotoğrafını gösterince inanamamıştık; gür mü gür saçları varmış…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben memur oldum tavsiye etmem is değişikliği düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma Sapan Konuşma Biliyoz Elbette Sana Bir özgüven Veririm de Neyse
Allah Yardımcıları Olsun Hocam Ay Sonu Getirmek Felan Borçlar Düşüncesi Bile Strese Sokmaya Yetiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Madem başka seçeneğin var git onu yap ha yoksa daha memur bile olamamissin böyle yukarıdan boş konuşma
|
Benzer içerikler
- jolly joker bistro oturmalı mi
- dul bayanların takıldığı mekanlar
- açılmış rakı ne zaman bozulur
- 37 1/3 ne demek
- saklanan sivrisinek nasıl bulunur
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X