Şimdi Ara

ogrenciye araba yardim eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suan hyundai ix35 im var babamindi araba babami kaybettim universitede okuyorum bi yanim arabayi satmak istemioy bi yandanda bu arabaya ben para yetistiremiyorum okulum 23 km uzakta arabayi satarsam 30.000 tl ye kadar bisey aalabilicem sizce neyapmaliyim fikrinizi soylerseniz sevinirim hatchbag bi araba istiyorum
    a3
    polo
    golf
    punto
    focus
    vb gibi arabalar simdiden tesekkur ederim

• İx35den sonra o araçların hiç keyfi olmaz bence. Parça fiyatları da ahım şahım değişmez. Aracınıza lpg takılabiliyorsa lpg taktırıp devam edin :)
  • Başın sağolsun...

O fiyatı yarıya indir ve öyle araç bak en azından 15 bin lira cebine kalır, hemen hemen saydığın araçların kalitesinde yine araç bulabilirsin... Benim önerim bu.
  • 30 değil de 35 e cıkarsan 2005 -6 mini cooper bulabilirsin temiz , yakıt tüketimi hariç tam bi öğrenci arabası
  • Başınız sağolsun babanızın mekanı cennet olsun benim görüşüm ix35den inip yazdıgınız arabalara geçerseniz arabanızı kesinlikle ararsınız. A3, golf, focus yakıt olarak sizin arabanızdan pek farki olmaz polo ve puntoda da kesinlikle konforda ix35i ararsınız ama ikiside az yakar. Hocam yanlış anlamazsan baba yadigarı iki gün binersen 1 gün binmeyerek maddi anlamda birazda rahatlarsınız ama babandan sana kalan bir emanet gibi düsün Bence asla sizin farklı düsuncelere sokmak istemem Tabikide karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 20 yasindayim ya araba cok donanimli ve bende satmak istemiyorum ama cok yakiyo okulumda cok uzak oyuzden satmayi dusunuyorum daha 20 yasindayim ve bukadar fiyatli bi arabaya binmekte zor bi yerine bisey olcak diye cok korkuyorum tesekkur ederim herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.